Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3-4 hónapos babák és anyukáik...

3-4 hónapos babák és anyukáik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy bírja a csöppség ezt a nagy meleget? Hogy álltok a mozgásfejlődésben? Meséljetek!! :) Vitassuk meg a gyerkőceink fejlődését! :)
2012. jún. 21. 15:14
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/185 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még azt szeretném kérdezni, hogy ti miben etettek??Én a hordozóban, csak eléggé sajnálom összekenni.Pihenőszéket néztem de én olyat akarok ami rezeg meg zenél az meg nem jó etetni mert abba szinte fekszik a baba és nem lehet dönteni a háttámláját.Etetőszékbe meg még nem lehet tenni, mert nem tud ülni.

Ildi voltam

2012. júl. 10. 16:57
 92/185 Mókica84 ***** válasza:

sziasztok!mindenkinek köszönöm az érdeklődését!ma voltunk itt Siófokon vizsgálaton de 18án kell majd mennünk Kaposvárra is.Itt Hála istennek nem találtak nála semmi komolyat és a feje búbjától a kis láb ujja hegyéig átnézték még a puncikáját is :)))

a dokinak hasra fordítva szépen magasra emelte a fejét sírás nélkül(bezzeg itthon nyűglődik és nem is tartott itthon olyan szépen magát mint ott),felültetve a fejét kicsit elhagyja(ezért kell Kaposvárra mennünk)n de majdhogynem felakart állni amikor a doki ülésbe felhúzta :)

egyébként megdicsérte h milyen szépen össze szedte magát és szerinte nincs is baj csak a biztonság kedvéért küldött minket tovább.szóval most itt tartunk.nagyon kedvessen elmagyarázta h szerinte a fejlődésben pont ott tart ahol kellene és nincs is semmi gond vele csak a nyaki nyirokmirigyei vannak kicsit megdagadva a nátha miatt.

Adri!

megkérdezhetem amikor a Lilinek pl:krumpli+répát adtál akkor utána ő még megeszi a tápszert is?

Mert a Roni pl:alma+sütőtök után még kéri a tápot is(bár én kicsit hígra csinálom a pépet(almát megfőzöm és annakn a levével)

te egyébként próbáltad már a tejberizst vagy a tejpépet?

most mennem kell mert lassan jön az "uram és parancsolom" :)

sziasztok!

2012. júl. 10. 21:55
 93/185 anonim ***** válasza:

Szia Ildi. Semmiképpen sem táp helyett adom..ahhoz még túl kicsi, hogy kiváltsak egy étkezést (napi minimum 500ml tápszer meg kell, hogy legyen) Megeszik 150ml tápit olyan 11 körül. Kb 1 óra múlva kínálom meg rendes hamival. Változó, hogy éppen mennyit eszik.

Én a pihentető székében szoktam etetni, nem teljesen vízszintesen fexik benne. Amúgy annyira nem szeret benne lenni. Unalmas Lilinek:P Amit Te írtál, hogy rezgőset szeretnél venni(ha minőségit nézel) elég borsos áruk van. És azt is tartsd szem előtt, hogy már csak pár hónap és tuti nem tudod majd féken tartani Vandát..akkor 1 percig sem lesz meg a pihentető székben.:) Én már most fontolgatom, hogy eladom.:S

Lili fejlődésében annyi történt, hogy ma már kitolja a csípőjét ha a hátán van...vagyis a lábaival kitámaszt a földön, és feltolja magát.:) És most fedezte fel, hogy van két lába:D Ma már fogdosta a lábfejét.

2012. júl. 10. 22:03
 94/185 anonim ***** válasza:

Szia Mókica!

Nagyon örülök, hogy minden rendben van a lánykáddal, így megnyugodtál Te is:)

Nemrég akadtam rá a gyakorin:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Elég érdekes... nálunk 20 év múlva a 3 hónapos babáknak már szaltózniuk kell majd.:P

Elvileg a tejpép 4 hós kortól adható. Én vettem és adtam neki 2 nappal ezelőtt...vaníliásat, de nem nagyon ízlett neki:S 17-én megyek oltásra és akkor íratok fel sinlancot. Meglátjuk mennyire fog ízleni Lilinek. Mivel lányom nem egy nagy evő, ezért mindenképpen valami tartalmasat szeretnék adni neki.

Móni: Te fogsz tápot váltani, ha lányod betölti a 4. hónapot?

2012. júl. 10. 22:25
 95/185 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!Ildi köszönöm szépen a dicséretet! :) Szerencsére ilyen alkat vagyok...

Holnap lesz Nóra nap, és mi éppen ma vettük meg neki a pihenőszéket!! Imádja!!Eddig nem akartam, mert állítólag nem tesz jót a gerincének, de ez eléggé vízszintesen van!Ja és Ildi, ezt lehet dönteni is, nem derékszögbe, de ülésbe! Zenél (8dallam)és 3 fokozatú rezgő funkció is van benne. sun baby a márkája! Jóval olcsóbb mint a fisher, de van olya jó szerintem. Meg Norka szerint is! :DD Olyan jó nektek hogy már hamikázik a babátok!!! Annyira várom már, hogy mi is ott tartsunk. Augusztus közepe, vége fele tervezem elkezdeni! Mi az a sinlac? Tápszer? A tejpép az tul.képpen tejbegríz?

Mókica! Nagyon örülök hogy minden rendben van a kicsivel!!!!! :)

Adri! Lilike teljesen jól van már? Csak az az 1-2 nap volt mikor betegeskedett? Írtad hogy talán a szuritól van. Lehet valami mellékhatás volt! Hallottatok már a homeopátiás oltáskivezetőkről? Használta már valaki?

2012. júl. 10. 22:39
 96/185 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Boldog Névnapot a kis Nórikának!:)

Nem tudom most tartjátok-e Lilikének Adri.Bár szerintem nem mert ő Lilien..

Timi! Hol vetted a pihenőszéket és mennyiért?Ilyen?

[link]

Tök jó!! Én bármelyiket néztem, ami csinál is valamit(zenél vagy rezeg) mindegyik fekvős.

Nálunk itt van Tégel meg Brendon és kész.Semmi más bababolt nincs.(Miskolc)A corában láttam Fisher price székeket, de elég drágák meg ahogy írtam, egyikben sem tudnék etetni.Jó tudom nem is arra való!:)Na mindegy.Lehet hogy megelékszem a hordozós etetéssel.Már tettem bele egy plédet amit nem sajnálok.Bár még most nem maszatol a pindúrkám, de mi lesz később:D A pihenőszéket is összekenné, de azt legalább nem kell kivinni az utcára ellentétben a hordozóval.

Adri nekem Vanda nem igazán eszi meg a tápszert ha evett barackot vagy almát.Utána már alig akar enni.:STi milyen tápszert használtok? Mi Novalac IT-t, mert elég szorulásos a törpe.A Beba HA-tól 3-4 napig sem volt kaki.Utána is csak szenvedve:SFélek neki tejpépet adni.Igaz még ma sem volt semmi a pelusba és tegnap se...már kezdek aggódni.Pedig azt mondják, hogy a barack hajt.Na befejezem már, mert csak írok meg írok..:))

Sziasztok szép napot Nektek.Majd még jövök és meglesem a válaszokat!Köszi előre is.

2012. júl. 11. 17:01
 97/185 anonim ***** válasza:

Boldog névnapot Nóra babának.:) Jó hír, hogy tetszik neki az ajándék:)

Lilien névnap sajnos nincs benne a naptárba, mert nem frissítik sajnos..pedig nagyon sok új név van már. Hivatalosan június 27 és augusztus 11-én van Lilien névnap. Férjemmel az augusztusit választottuk.

Ildi: épp ezt írtam, hogy elsőnek add a tápszert és utána kínáld meg gyümivel. :) Mert még Vanda is kicsi ahhoz szerintem, hogy kiválts egy étkeztetést. Egy fél alma után Lili sem volt hajlandó tápot enni. De mivel a tápszer még a fő étel, ezért megfordítottam és tápi után kapja a gyümit, vagy főzit.

Lili Lactogen ar-t kapja. Hála Istennek nem volt eddig problémánk a kakival. Egyszer volt olyan, hogy 5 napig nem volt kakija, de akkor még anyatejes volt.

Most hétvégén úgy néz ki megyünk babaúszásra. Holnap hívom fel a nőcit akit találtam az interneten. Már vettünk fürdőpelust is:P Kíváncsi leszek élvezni fogja e....már csak azért is mert 2 hós koráig üvöltött ha fürdettük. Most már elviseli, néha még mosolyog is. Jó lenne ha megszeretné a vizet.

A tejpép igen olyan mint a tejbegríz..megkóstoltam és fini:P Lehet én fogom megenni mert Lili nem rajong érte:D

A Sinlac szentjánoskenyérmag keverékéből álló tápszer.Nem tartalmaz tejszármazékot és gluténmentes. Olyasmi mint a tejpép, gyümölccsel lehet keverni, hogy ízletes legyen. Általában azoknak írnak fel ilyet akiknek nem olyan jó evő a babájuk. Napi 1-2 alkalommal adható,4 hós kortól. Egyenlőre kiváltom majd a receptet, de csak akkor próbálkozok vele, ha Lili nem eszik eleget. Ma nagyon jó evő volt. 700ml tápi és 100g paradicsomos burgonya. Lehet tényleg csak a meleg miatt nem akart enni.

Ma volt egy szusszantnyi időm és nézelődtem youTube-t. Hát elég komoly kis videók vannak 4 hónapos babákról...csak úgy lestem:D Be is linkelek egyet:

http://www.youtube.com/watch?v=_NQuDAzC7As&feature=related

2012. júl. 11. 22:15
 98/185 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

Ildi!! Igen,pont olyan a pihi szék mint amint linkeltél! Én itt 14500-ért vettem! Rendeld meg netről, ingyen posta van úgy olvastam! Nagyon jó, rezeg és zenél is!

Meg volt Norka 1. névnapja, itt voltak papiék és a dédiék! :) Facebookon vannak fent képek, aki kíváncsi rá megnézheti! :) Ja Ildi még az is megoldás ha veszel egyet használtam! Fisher Price van 6000ft-ért a jófogáson!! Ha érdekel belinkelem neked! :)

Van valami új fejlemény valakinél? Már kérdezni akartam hogy ki merre lakik? Én Szolnok megyében! Na de most megyek, mert leragad a szemem! :))

2012. júl. 11. 22:15
 99/185 A kérdező kommentje:
Jaaa, és köszi a köszöntéseket!!!!!!!!!!!! :)
2012. júl. 11. 22:16
 100/185 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Úgy csinálom Adri, de néha még így sem akar enni utána.Kb.fél 11-11felé eszik tápit aztán alszik és amikor felkel kb.fél1-1körül kínálom barackkal (mert az almát csak kilökdösi a nyelvével).Aztán három körül kéne ennie, de akkor még nem éhes.Ha meg később etetem akkor nem fér bele a napba az 5étkezés, mert estére már olyan fáradt fürcsi után, hogy csak aludna.Tegnap is így jártam.Este fél10kor szoktam fürdetni és utána kaja, de még nem volt éhes.Viszont álmos annál inkább :SÚgyhogy volt sírás...aztán ringattam vagy egy háromnegyed órát és nagy nehezen beleimádkoztam 100mltápit.Ezzel aludt reggelig.Nem jó ez a napirend így sajnos.Most már úgy fogom csinálni, hogy nem készítek 180ml tápot, mert akkor ha éhes mind megeszi és akkor nem eszik már a kövi etetésnél.Kevesebbet csinálok majd..Amúgy Adri Te mióta adsz zöldségeket Lilikének?Én is próbálkoznék már a ezekkel, de félek hogy szorulása lesz.:S Annyit szenvedett már e miatt:(A görögdinnyéről mi a véleményed? Lehet adni?Csak, mert most van szezonja.Neked Lili már 4hónapos?Fú tényleg durvák ezek a videók a youtube-on.

Vandus is fogja már a tárgyakat kb.1 vagy másfél hete hálistennek..A szájába veszi meg ilyenek..Ezt vártam már nagyon.:)A fordulással eddig picit leállt, de tegnap újra beindult.Egész nap ha letettem hasra mindig megfordult.Nem volt kényelmes neki hason.Ami most új nála, hogy felemeli magasra a popóját és előretolja magát.Így már halad egy kicsit.Még jó hogy megvettem a járókát.Már lassan nem mertem volna az ágyon hagyni egyedül, egy percre sem:)Ja meg próbálgatja a hangját a drágám.Éles, magas hangokat ad ki és kacarászik magán :)

Megbeszélem skype-on párommal a pihenőszéket.Köszi Timi a tippet.

Szép napot Nektek!Jó babázást:))

2012. júl. 12. 14:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!