Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3-4 hónapos babák és anyukáik...

3-4 hónapos babák és anyukáik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy bírja a csöppség ezt a nagy meleget? Hogy álltok a mozgásfejlődésben? Meséljetek!! :) Vitassuk meg a gyerkőceink fejlődését! :)
2012. jún. 21. 15:14
 181/185 anonim ***** válasza:
40%

Sziasztok! Nem látogatja már senki ezt az oldalt? :(

Kíváncsi lennék kivel mi történt az elmúlt hónapokban...

Ildikó

2012. okt. 2. 21:25
 182/185 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Tényleg senki nem jár már ide, szerintem itt az ideje felfrissíteni ezt a fórumot!! :) Mi van veletek, hogy vagytok? Miket csinál már a babátok? Nóri még csak hátra meg körbe kúszik, és nagyon szépen egyenes háttal ül. Kicsit féletm hogy el van maradva a fejlődésben, de megnyugtattak, hogy egyáltalán nincs, csak ő egy kicsit nyugisabb, lustibb csajszi... :)
2012. nov. 21. 13:03
 183/185 anonim ***** válasza:
Szia Timi! Jól vagyunk köszi. Hoztam létre egy új fórumot ahova más 6-12 hónapos babák anyukái is írtak már. Ha gondolod és van kedved írj magatokról, Nórikáról.:) Remélem nem haragszol, hogy "leutánoztam" az ötleted, de ide már nem írt senki és gondoltam frissítek :o)
2012. nov. 26. 18:37
 184/185 anonim ***** válasza:
2012. nov. 26. 18:38
 185/185 anonim ***** válasza:
Ja Ildikó vagyok, Vanda anyucija :))
2012. nov. 26. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!