Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3-4 hónapos babák és anyukáik...

3-4 hónapos babák és anyukáik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy bírja a csöppség ezt a nagy meleget? Hogy álltok a mozgásfejlődésben? Meséljetek!! :) Vitassuk meg a gyerkőceink fejlődését! :)
2012. jún. 21. 15:14
 141/185 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mizu veletek?Köszönöm Mókica a jókívánságod én is hasonló jókat kívánok Nektek.Nehéz ez sajnos a mai világban.Párom is nagyon sajnálja, hogy nem lehet itt velünk mindig.Ez olyan borzasztó mindkettőnknek:(

Anita szupi, hogy újra megy a szoptatás és van tejed.Ügyi vagy, hogy visszahoztad! :)Én is próbálok kukucsolni Vandával, de ő csak kacarászik rajtam, nem bújik el.:)

Nektek nincs facebook-otok csajok?Vagy a csemetéknek?

Timi és Adri nagyon eltüntetek! Remélem nincs semmi gáz!

Ma Vandus elég korán kelt háromnegyed 4kor.Viszont megetetni nem kellett, mert nem sírt.Hanyatt fordul és nézelődött.Csodálkoztam is nagyokat.Kb.fél óra múlva megfordítottam és még aludt 5ig.Aztán megetettem és még aludt tovább:).Megkóstolta ma a krumplit.Nem ízlett neki sajna.Bár elég sűrűre sikerült készítenem, lehet hogy ez zavarta.Na megyek, mert holnap sok a tennivalóm.

Sziasztok!Jó éjszakát!

Ildikó

2012. júl. 24. 21:57
 142/185 anonim ***** válasza:
Én írtam:) Adri voltam
2012. júl. 24. 22:08
 143/185 anonim ***** válasza:

Én voltam a wiwen de kitöröltettem magam. A facen fenn vagyok de képeimet töröltem és már csak pár nap s az egész adatlapom törölve lesz.

Valaki írta, hogy miskolci.

Merre laksz, hol és kinél szültél?

2012. júl. 24. 22:33
 144/185 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Ildi vagyok!

Igen Adri látom Te visszatértél.:) Örülök, hogy jól sikerült a félévforduló.Jó is visszagondolni a régi időkre.Mi is szoktunk nosztalgiázni.Lilinek tündéri szép kék szemei vannak és hát tényleg vörösesnek néz ki a haja..bocsi, hogy elnéztem, de a fényképeződ a hibás:)

Vagy lehet, hogy én vagyok vaksi egy kicsit:P Tényleg egy tünemény a kis csajszid:)

Hát igen nagyon rossz egyedül párom nélkül.Sokat sírtam emiatt, de a muszáj nagy úr és hát így beszéltünk meg, hogy inkább addig menjen még Vanda se érzi annyira a hiányát.Ha már beszél rosszabb...Szerencsére anyukám sokat segít.Gondolkodtunk a külföldi jövőn, de igazából én vagyok az akadály.Én itt Magyarországon szeretnék élni.Valahogy itt képzelem el a kis családommal az életet valahol a Dunántúlon:)

Én vagyok a Miskolci Anita.Pontosabban Hejőcsabai.Talán Te is itt laksz?Én a MISEK-ben szültem Dr.Hajas Sándornál.Na megvan a kórházról a véleményem, de mindegy nem részletezném..Te is itt szültél?

Megyek csajok.Szép estét Nektek:)

2012. júl. 25. 18:37
 145/185 anonim ***** válasza:

Ildi! Én is ott szültem. Sándor Csabánál. Rossz tap.al vagy? Mi történt? Mikor szültél pontosan?

Nyéki vagyok, de mióta férjhez mentem nem ott lakom. Kicsit odébb.

De Miskolcot ismerem jól. A Miseket meg még jobban...Sokat benn feküdtem, sokat láttam és hallottam.

2012. júl. 25. 20:50
 146/185 A kérdező kommentje:
Halhó! Meg vagyok én is, csak ezerrel fogzik a lánykám, így nem egyszerű ide eljutnom! De hamarosan jelentkezem! Ja azért Adriéknak gratulálok a félévfordulóhoz, és üdv neked angliai anyuka!!! :) Mindenkinek minden jót, majd jövök hamarosan! Puszi!! :)
2012. júl. 25. 22:01
 147/185 anonim ***** válasza:

Anita! Március 26.-án szültem.

Ami borzasztó ebben a kórházban az a baba-barát rendszer.Én komolyan mondom még terhes voltam, teljes mértékben meg voltam elégedve az ellátással.Főleg, hogy Hajas fogadott orvosom volt és odafigyelt rám.Na, de ez a bent töltött 3nap.Szerencsémre csak 3.Komolyan mondom, aki hajnalra szül annak mért viszik a babáját már reggel a fapofa csecsemősök, akiktől ha valamit kérdezel, akkor leharapják a fejed?Én megmondom az őszintét ezalatt a 3nap alatt jó ha aludtam 4órát.Ráadásul ha nem hoznak be anyáék nekem kaját éheztem volna..volt az ebédre kb. negyed órád, hogy megedd.Ami elég is lett volna ha épp nem akkor szoptatsz.Nesze 0-24 room in rendszer.Jajj én alig vártam, hogy hazajöjjek.Nem mindenki egyforma és ehhez nem alkalmazkodik ez a rendszer sajnos.Na mindegy erről ennyit.Ha a tesót is itt kell megszülnöm lélekben felkészülök.

Te, hogy élted meg a kórházi napokat?Ide jártál terhes tanácsadásra is?Mikor szültél?

Holnap megyünk a csípővizsgálatra.Szurkoljatok, hogy minden rendben legyen:)

Sziasztok!

Ildikó

2012. júl. 26. 22:40
 148/185 anonim ***** válasza:

Adri vagyok sziasztok:)

MA sem volt túl jó napunk Lilivel..ma is nyűgi volt. Nem tom miért..lehet a foga...vagy a fejlődési szakaszok. 2 napja pedig nem engedi, hogy én etessem kanalas kajával..oda kell adnom neki a kanalat, hogy Ő rakhassa be a szájába..:S Ez annyira nem jó mert marha lassú az evés és ma a fél szoba tejpépes lett, mert el kezdte rázni a kezével a kanalat. Mi lesz később?:S És 2 napja esténként mikor lefektetem hasra, ugyan azt csinálja mint Vandus a fordulós videóba. Csak azért nem tud megfordulni mert a keze útban van. Erre beidegesedik és sír. Jaj..úgy sajnálom ilyenkor..mindig mondom neki, hogy ügyes és ne keseredjen el. Pár perc és megnyugszik. Meg állandóan felkúszik a kiságya sarkába és akkor azért sír...ajj..nem egyszerű.

Hétfőn íratok megint egy új tápszert Lilinek:

humana baby fit-et banán ízesítéssel. Sokan írták, hogy a sima tápszert alig ette a babájuk, és ezt nagyon szerették. Remélem Liliennek is ízleni fog.

Csajok, Ti használtok légzésfigyelőt? Olyan sok rosszat lehet olvasni itt a gyakorin. Nem is tudnám elképzelni, hogy ne legyen nekünk. Volt, hogy hajnal 4-kor merült le az elem benne és elkezdett csipogni. Az ütő megállt bennem:P Amúgy nekünk jelzett be..Lili 5 hetes koráig többször is. De a hangjára egyből felébredt. 1x volt olyan, hogy odaugrottam meglöktem kicsit a kezemmel és akkor vett egy nagyobb levegőt. Máig nem tudom, hogy tényleg baj lett e volna, ha nincs légzésfigyelő...belegondolni sem merek:S

Hány cm és hány kg most a babátok?

És aki elkezdte már, hogy megy a hozzátáplálás, vagy kóstoltatás?

puszi nektek:)

2012. júl. 27. 20:12
 149/185 anonim ***** válasza:

És még1x köszönöm a gratulációkat:P

Timi: Norkának használsz valamit az ínyére, hogy enyhítse a fájdalmat?

2012. júl. 27. 20:19
 150/185 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Ildi vagyok!

Megvolt a csípővizsgálat.Szerencsére nincs semmi baja Vandának.Még 2 hónapig javasolják a terpeszpelenkát, de már nem kell vissza vinni.Olyan boldog vagyok:) Úgy féltem.

Jajj Adri ne is mond a hozzátáplálást..pff. Ma meg tegnap alig bírtam belediktálni egy pár kanál bébikaját Vandába.Kitolta a nyelvével vagy hozzákezdett sírni meg szenvedni.Ja és már egy ideje a tápit sem eszi normálisan.Össze vissza kapálózik, egy percre sem áll meg, forgatja a fejét ide-oda.Épp, hogy megeszik 100-120ml ilyenkor!Alig tudom a szájába tenni a cumisüveget, mert sír és öklendezik..Úgy szoktam kicselezni, hogy van egy Tommee Tippee-s üvegünk abból issza a teját.Először ezt kínálom aztán mikor már issza akkor átcserélem a tápira.Bevált, mert így mintha nem venné észre a változást, de komolyan:)A minap én is ezen gondolkodtam, hogy valami más fajta tápszer kellene vagy valami ízesített.Fel is tetem egy ehhez kapcsolódó kérdést itt.Igazából én félek váltani, mert Vanda szorulásos és Neki való tápit eszik(ha eszi).Na, de majd meglátjuk.

Ma egyébként a kajálást kivéve jó napunk volt.Mikor hazajöttünk a vizsgálatról olyan jó kedve volt a drágámnak, mint még soha.Nevetett sőt kacagott mindenen.Én meg vele együtt:D

Éjszaka hihetetlen módon, hanyatt aludt.Mikor bementem és megláttam nagyon csodálkoztam, mivel így még soha nem aludt.Nem fordítottam vissza a hasára, hogy nehogy felébredjen.Aztán már megbántam, mert hajnalban nyöszizett, mert nem volt már jó hanyatt szóval kelhettem ki az ágyból visszafordítani :)

Mi már átcseréltük a babakocsin a mózest a sportrészre.Természetesen még legtöbbször vízszintesben van ez is vagy agy picit döntöm meg ha már unja a babakocsi kupoláját nézegetni:))Annyira jó volt már ebben tolni.Kisebb és könnyebb lett így a kocsi.Ti melyiket használjátok?

Na megyek mert álmos vagyok.Hosszú volt a nap.

Sziasztok csajok :o)

2012. júl. 27. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!