Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3-4 hónapos babák és anyukáik...

3-4 hónapos babák és anyukáik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy bírja a csöppség ezt a nagy meleget? Hogy álltok a mozgásfejlődésben? Meséljetek!! :) Vitassuk meg a gyerkőceink fejlődését! :)
2012. jún. 21. 15:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/185 anonim ***** válasza:

Szia. 3. vagyok.

Itt Angliaban nincs csipo uh. A vedono aki kijart, az nezegette hogy rendben van e.

Az oltasok ugyan azok mint otthon, es ugyanugy havonta kapja mintha otthon lennenk.

Annyi hogy itt nincs BCG oltas, de azt leszamitva ugyanazokat kapta meg a kisfiam mint amit az otthoni babak.

2012. jún. 25. 11:47
 22/185 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Ja azt elfelejtettem, hogy ha a vedono, vagy az orvos eszre vesz valamit, hogy esetleg valami gond lenne a pici csipojevel, ugy egyertelmu hogy elkuld ultrahangra, de csak ugy nem. Ha altalanos vizsgalat soran rendben talaja akkor nem indokolt az uh igy nem kell.

2012. jún. 25. 11:57
 23/185 A kérdező kommentje:
Mikor van ez a csípővizsgálat? Nekünk még nem volt.. Vagy a 3 hónapos szurinál lesz? Na akkor aki fent van face-en, keressük egymást.. :) Elküldöm a nevemet priviben, küldjétek ti is légyszi!
2012. jún. 25. 22:16
 24/185 anonim ***** válasza:
Hát érdekes ez a csípő uh...mert eddig nekünk sem volt:S Holnap viszem Lilikét oltásra majd rákérdezek a dokinál. Holnapután meg átlövik a fülét. Hát...remélem túléljük ezt a hetet:P Küldöm priviben a lányom nevét.:)
2012. jún. 25. 22:28
 25/185 anonim ***** válasza:

3 hós tanácsadáson nézik. Van aki minden 3 hónapost elküld, van aki csak azt a babát, akinél eltérést lát.

Mi dokinénink csak indokolt esetben küldi a gyerekeket.

Nekem nem kellett mennem egyik gyerekkel sem szerencsére. Születése óta ráadom éjjelre a terpeszbetétet.

Ti?

Itt borzalmas állapotok vannak azon a rendelésen. Magánban intéztük volna inkább, de így még jobb:)

Mi már voltunk a 3 hós oltáson! Valaki kérdezte. Nem volt semmi probléma.

Ti beadattátok a Prevenart?

Nem okozott gondot a döntés? Mi nagyon sokáig rágódtunk rajta.

2012. jún. 25. 22:36
 26/185 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek elküldtem.

Kinek küldhetem még?

2012. jún. 25. 22:36
 27/185 anonim ***** válasza:

Mi beadattuk!Nálunk is ajánlotta a védőnő meg a doktornő is.Bár én nem is hallottam még akkor rémhíreket róla.Csak a napokban olvastam, de én nem hiszem el, hogy ha bármilyen veszélyt jelentene a babákra, akkor beadnák.Ez pánikkeltést szerintem!

Ma töltötte be a 3.hónapot a kislányom.Volt nálunk a védőnő.Azt mondta, hogy 1hónap múlva elkezdhetem már a hozzátáplálást.Őszibarackkal, almával.Ma reggel először nyúlt a maciért a kis drágám.Olyan boldog voltam :)Bevette a szájába.Ágyaztam és mire odafordultam a hátán volt(hasra tettem le.)Mindig lemaradok róla:(Már sokszor csinálta,de egyszer sem láttam...Ha nézem lámpalázas és nem csinálja :D Ti hogy alakultok?

2012. jún. 26. 18:34
 28/185 anonim ***** válasza:
Nekem küldheted kedves utolsó, én is küldöm válaszba..:))
2012. jún. 26. 18:35
 29/185 anonim ***** válasza:

1. vagyok .

Kitti meg tegnap... A szám nyitva maradt.

Fordult oldalra a cicihez , felemelte oldalfekvésben a törzsét és rácuppant a cicire.

Este meg ráadtam a terpeszbetètet és abban is hasra + visszafordult:):)

Abban pedig nehéz lehet mozogni.

2012. jún. 27. 07:52
 30/185 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Lilike megkapta az oltását kedden. Elég jól viselte. Viszont délutánra nagyon benyűgösödött, tegnap meg hőemelkedése volt alig aludt nappal, és sehol nem volt jó neki, csak a vállamon. Persze sétálni kellett vele mert amint leültem az már nem volt jó:S 37.9 volt a hőemelkedése. Ma viszont nagyon vigyori..szegénykém nem tudja, hogy ma szúrják át a fülét. Kicsi aggódok. Meg dokihoz is megyünk...ti tudtátok, hogy a kislány babáknak is összenőhet odalent? Unokatesóm anyukája vigyázott lányomra, és mondta, hogy az unokatesómnak mikor kicsi volt összenőtt a hüvelyénél a bőr. És nagyon sírt mikor a doki széthúzta:( Mondta, hogy mikor pelenkázta Lilikét megnézte, és úgy látta neki is összenőtt. Kicsit mérges voltam, hogy se a dokim se a védőnőm ilyenről nem tett említést. Szóval ma nézi meg a doki, este megírom, hogy mi volt, mit mondott. Csak éljük túl ezt a napot:P Ti, hogy vagytok? Babák jól vannak? Most megyek mert Lilien már unatkozik a babakocsiban. (nappal csak ott hajlandó aludni). Este jelentkezem:)
2012. jún. 28. 10:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!