Csak én vagyok ilyen "divatmániás"? Mit csináljak az anyámmal, aki folyton rugit akar adni a lányomra?
3 hónapos a kislányunk és bevallom,mi csak az alvásnál adunk rá rugdalózót,egyébként kisruhában,nadrágban,szoknyában,pólóban,kardigánban,pulcsiban van,mert szeretem divatosan felöltöztetni,még itthon is.
Anyukám viszont folyton rugdalózót adna rá,ha találkozunk vele.
Múltkor rá kellett bíznom anyára,mert közbejött valami,a lány,pedig aki vigyázni szokott a babónkra,nem ért rá.Mire hazaértem,anya átöltöztette rugiba a picit,mert szerinte az kényelmesebb neki.Tudom,hogy nem az ilyeneken kéne fennakadnom,de zavar,hogy nem azt teszi,amire megkérem.
De anyával folyton összeveszünk ezeken,mert semmit nem úgy akar csinálni a pici körül,ahogy azt én mondom neki, és akkor még csodálkozik,hogy inkább bébiszittert hívok,minthogy őt kérjem meg,hogy a lánykánkra vigyázzon délutánonként.
Az érdekelne,hogy csak én vagyok ilyen,hogy csak alváshoz adok rá rugit?
Mit csináljak az anyámmal,hogy ne akarjon mindent méshogy csinálni,mint én?
" Szerintem pedig az a szánalmas hogy itt egyesek szidják a másik válaszolókat hogy hogyan veszekednek,közben meg ők gúnyolódnak.Hogy úr isten én is magára hagyom ma a gyerekemet,akkor most micsoda rossz anya vagyok meg stb.Szerintem ez a szánalmas,ez a tizenévesek stílusa nem érett anyáké.Ez az én véleményem!"
Na és ez a válasz is rendkívül hasznos volt......nem veszed észre, hogy te is csak beszálltál a gyalázásba ezzel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!