Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én vagyok ilyen "divatmán...

Csak én vagyok ilyen "divatmániás"? Mit csináljak az anyámmal, aki folyton rugit akar adni a lányomra?

Figyelt kérdés

3 hónapos a kislányunk és bevallom,mi csak az alvásnál adunk rá rugdalózót,egyébként kisruhában,nadrágban,szoknyában,pólóban,kardigánban,pulcsiban van,mert szeretem divatosan felöltöztetni,még itthon is.

Anyukám viszont folyton rugdalózót adna rá,ha találkozunk vele.

Múltkor rá kellett bíznom anyára,mert közbejött valami,a lány,pedig aki vigyázni szokott a babónkra,nem ért rá.Mire hazaértem,anya átöltöztette rugiba a picit,mert szerinte az kényelmesebb neki.Tudom,hogy nem az ilyeneken kéne fennakadnom,de zavar,hogy nem azt teszi,amire megkérem.

De anyával folyton összeveszünk ezeken,mert semmit nem úgy akar csinálni a pici körül,ahogy azt én mondom neki, és akkor még csodálkozik,hogy inkább bébiszittert hívok,minthogy őt kérjem meg,hogy a lánykánkra vigyázzon délutánonként.

Az érdekelne,hogy csak én vagyok ilyen,hogy csak alváshoz adok rá rugit?

Mit csináljak az anyámmal,hogy ne akarjon mindent méshogy csinálni,mint én?

2012. febr. 27. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
62%

:-) annyira szánalmas ahogy egymást hergelitek, öröm olvasni...

Kedves Kérdező , remélem leszűrted a lényeget, mert csupa hasznos válaszod érkezett.

Az írásai alapján a 22éves kérdező, értelmesebbnek tűnik, mint azok a mindent megélt okostojás anyukák akik őt szidják itt.... :-O

2012. febr. 28. 07:49
 72/82 anonim ***** válasza:
70%

Utolsónak tök igaza van!

Sok okos Ősanya leosztott itt gyorsan mindenkit, főleg a kérdezőt, hogy húúúú otthagyni egy 3 hónapos gyereket, ráadásul nem rugiban!?!? Meg milyen fiatal, ezért felelőtlen és rossz anya.

Pedig tény, hogy felnőttebben viselkedik, mint itt sokan, hisz nem is kommenteli ezt a sok baromságot. :)

Hozzáteszem, anno a kukoricaföld végében babugyolálva hagyott gyereket senki nem felügyelte, míg anyuka a földön kapált, mégis felnőtt valahogy.

Kérdező miért ne bízhatná másra néha a gyereket?

Én is megtenném, csak nincs kire.

Azt a betyárját, de mocskosul rossz anya vagyok! Ilyen gondolatokat, hogy másra bízzam a gyereket!? :D

2012. febr. 28. 09:18
 73/82 anonim ***** válasza:
90%

Inkább gondoskodjon felelősségteljesen a gyereke felügyeletéről, ha dolga van (ami nem tartozik másra!),

minthogy önfeláldozóan otthon üljön egész nap, ne csináljon semmit a gyereken ellátásán + háztartáson kívül és besavanyodjon, neadj'isten begolyózzon, és itt élje ki magát a támadókéhoz hasonló stílusban ismeretlen, idegen embereken, a nőtársain, akik szintén anyák.

Azért pont itt várná el az ember a lehető legjobb megértést, mert mindannyian ugyanabban a helyzetben vagyunk. Itthon a babánkkal. Hogy ki mit hoz ki belőle, vagy mit hogyan old meg, ez eltérő. De ez az eset nem olyan szélsőséges, hogy 7-8 oldalt kell telepukkasztani a leszólásokkal!

2012. febr. 28. 09:56
 74/82 anonim ***** válasza:
93%
Utolsónak teljesen igaza van,ez a fórum azért van hogy segítsünk a válaszunkal ha tudunk,nem pedig azért hogy porig lealázzunk egy máik anyukát,aki nem tud segíteni az innkább ne írjon szerintem.
2012. febr. 28. 10:07
 75/82 anonim ***** válasza:
73%

Anyukák, ne bolondozzatok már!

Ti tényleg beveszitek, hogy valakinek ez a rugi-téma olyan problémát okoz, hogy képes kérdést kiírni a Gy.K-n????

Ez a kérdés úgy kamu, ahogy van, sok társával együtt! Már a stílusából kiderül!

De jó szórakozást annak, aki írja őket, elég sivár lehet az élete :-)))

2012. febr. 28. 12:55
 76/82 anonim ***** válasza:
54%
Hidd el kedves Utolsó tényleg vannak anyukák, akiknek ilyen "óriási" problémával kell megküzdeniük, hogy még segítséget is kérnek. A többi pedig ráér hülyeségekkel foglalkozni.
2012. febr. 28. 13:16
 77/82 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem pedig az a szánalmas hogy itt egyesek szidják a másik válaszolókat hogy hogyan veszekednek,közben meg ők gúnyolódnak.Hogy úr isten én is magára hagyom ma a gyerekemet,akkor most micsoda rossz anya vagyok meg stb.Szerintem ez a szánalmas,ez a tizenévesek stílusa nem érett anyáké.Ez az én véleményem!
2012. febr. 28. 13:21
 78/82 anonim ***** válasza:
64%

Te jó ég.

Én még valahol az első oldalon (vagy első néhányon) válaszoltam,és döbbenettel olvasom mennyi hozzászólás érkezett azóta.

Ezeket nem kommentelném,de azért annyit megemlítenék,hogy ez nem egy fórum,vagy beszélgetős oldal,nem is kell mindenkinek egyformán gondolkodni, stb...

Ez egy kérdezős oldal,ahol mindenki AZT KÉRDEZ AMIT AKAR, és feltehetőleg arra az adott kérdésre várja a választ, és nem minden másra.... Hogy van-e olyan inteligens egy válaszadó,hoyg képes legyen CSAK az adott kérdésre reaglni,az egy dolgo. Meg az is egy másik dolog,hogy van-e olyan inteligens a kérdező,hoyg elfogadja azt a váláaszt is,ami nem az ő szája íze szerinti választ ad.

Ami itt folyik,az kritikán aluli,de sajnos ez az internet átka. Anyukák, emberek írkálnak minden honnan, mindenféle értelmi képességgel...el kell fogadni.

2012. febr. 29. 15:08
 79/82 anonim ***** válasza:

És a vicces az, hogy a legutolsó kb. 10 komment sem tett hozzá semmi érdemlegeset, csak szidták a kommentelő anyukákat. Ergo: ugyanolyanok. Idepiszkítottak, ÉRTELMES VÁLASZ nélkül. Ez a legnevetségesebb az egészben. Volt aki képes volt annyit beírni, hogy jaj milyen gyerekesek a vitázó anyukák. Azt hitte vajon az ezt író illető, hogy hasznosabb választ adott ezzel a mondattal?

(én már válaszoltam oldalakkal előbb a kérdező kérdésére)

2012. márc. 1. 14:17
 80/82 anonim ***** válasza:

EZ a Sziszka78 is annyit írt, hogy aki nem tud segíteni, az inkább ne írjon.

Aztán nem írt semmi választ a kérdésre, csak ezt az egy mondatot :)

2012. márc. 1. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!