Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én vagyok ilyen "divatmán...

Csak én vagyok ilyen "divatmániás"? Mit csináljak az anyámmal, aki folyton rugit akar adni a lányomra?

Figyelt kérdés

3 hónapos a kislányunk és bevallom,mi csak az alvásnál adunk rá rugdalózót,egyébként kisruhában,nadrágban,szoknyában,pólóban,kardigánban,pulcsiban van,mert szeretem divatosan felöltöztetni,még itthon is.

Anyukám viszont folyton rugdalózót adna rá,ha találkozunk vele.

Múltkor rá kellett bíznom anyára,mert közbejött valami,a lány,pedig aki vigyázni szokott a babónkra,nem ért rá.Mire hazaértem,anya átöltöztette rugiba a picit,mert szerinte az kényelmesebb neki.Tudom,hogy nem az ilyeneken kéne fennakadnom,de zavar,hogy nem azt teszi,amire megkérem.

De anyával folyton összeveszünk ezeken,mert semmit nem úgy akar csinálni a pici körül,ahogy azt én mondom neki, és akkor még csodálkozik,hogy inkább bébiszittert hívok,minthogy őt kérjem meg,hogy a lánykánkra vigyázzon délutánonként.

Az érdekelne,hogy csak én vagyok ilyen,hogy csak alváshoz adok rá rugit?

Mit csináljak az anyámmal,hogy ne akarjon mindent méshogy csinálni,mint én?

2012. febr. 27. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
Higgy amit akarsz!Nem fogok neked magyarázkodni.De lehet hogy inkább te vagy a 15éves.Azokból amiket írsz meg ahogyan többet nem nézek ki belőled.Vagy legalábbis az értelmi szinted ott leragadt.
2012. febr. 27. 20:38
 62/82 anonim ***** válasza:
77%

Az utolsó kmment kapcsán...

Leszögezném, hogy most kapcsolódtam csak be, de ez már tényleg nem a kérdésre való válaszadásról szól!

Szégyelljétek magatokat, hogy nincs jobb dolgotok, mint egymást b@sztatni, a kérdezőt piszkálni, meg még ki tudja mit csinálni!

Menjetek és foglalkozzatok inkább a gyerekeitekkel vagy a személyiségetek kielemzésével, mert véleményem szerint rátok fér!

Egy 27 éves nő, aki szintén nem ad rugit a gyerekére! Csak a lepontozás végett írom :D

2012. febr. 27. 21:00
 63/82 anonim ***** válasza:
100%

én is divatosan öltöztettem a babám, tök vagány autós meg kalózos rugiba :D decemberi, tavasszal már ha sétálni mentünk akkor ráadtam nacit pulcsival, de sokáig, még 1 éves korában is a harisnya+póló helyett rugit adtam a rendes ruhája alá mert kényelmesebbnek gondolom :)

nem olvastam végig a válaszokat, az első 3 oldalig jutottam talán.

szerintem nem számít a kor, az, hogy 22 éves vagy nem jelent semmit. lehetsz attól jó vagy akár rossz anya is, nagyon figyelmes vagy hanyag, nem kor kérdése.

az viszont érdekes nekem, hogy 3 hónapos babát lepasszolsz délutánonként, hisz te egész nap vele vagy :SSS na itt jön ki az, hogy fiatal-e valaki az anyasághoz, nem pedig a szülinapok száma...

bocs ha megbántottalak, csak nekem furcsa, hogy egyáltalán ott tudsz hagyni egy ilyen picikét

2012. febr. 27. 21:06
 64/82 anonim ***** válasza:
82%
Egyetértek az utolsó válaszoló utolsó mondatával,de nagyon!!!!
2012. febr. 27. 21:23
 65/82 anonim ***** válasza:
,
2012. febr. 27. 21:25
 66/82 anonim ***** válasza:
55%
Na de lányok, asszonyok! Kulturálódjatok már egy kicsit! Vagy menjetek aludni!
2012. febr. 27. 21:38
 67/82 anonim ***** válasza:
Anyám, borogass!
2012. febr. 27. 21:53
 68/82 anonim ***** válasza:
Néha én is adok rá nadrágot, pulcsit, de általában akkor, ha megyünk valahová. Van mikor itthon is azt adok rá, attól függ, hogy mennyi idő van fürdetésig. Olyan nadrágjai vannak amik plüssből, pamutból készültek, nem szorosak. Én behúzom a nadrágba a pulcsit, így nem gyűrődik fel a nyakáig. Az esetek döntő többségében rugdalózó van rajta, szereti mind a két féle variációt. (Az már más témához tartozik, hogy egy 3 hónaposnak az anyjára van szüksége, nem másra. Ennyit igazán megtehetnél érte szerintem. De a te dolgod, ti babátok. ) Anyukádnak pedig tedd ki azt a ruhát amit szeretnél ha ráadna a kicsire, nyomatékosítsd, hogy AZT adja rá.
2012. febr. 27. 21:56
 69/82 anonim ***** válasza:

Én szeretem a rugikat, nagyon kényelmesek, ezért jó bennük aludni, éjszaka. Az a pizsama.

Amikor reggel felkel a Manócskám ő is átöltözik, mint én. Kap itthoni, kényelmes ruhát, ami színes, divatos (póló, pulcsi, naci). Amikor megyünk valahova, vagy vendégek jönnek hozzánk, akkor csinibe öltöztetem, mint egy kisfiút. Ezek a ruhák is kényelmesek, pamut anyagból, a farmer puha, az ingecskében a varrás szépen ledolgozott.

Arra viszont figyelek, hogy mindig kényelmesen aludjon napközben is. Ha elálmosodik, a farmer és az ing lekerül, marad a body és a harisnya.

Nálunk az anyukám szokta "kikérni magának", ha nem elég csiniben van az unokája, ő szokta a legjobb szetteket kiválogatni a szekrényből. Sőt! Amikor egyszer az utcán találkoztunk egy ismerőssel és éppen rugiban volt a baba, anyum szabadkozott, hogy most sajnos nem olyan csinos. Pedig ő nem is ez a fajta, de belátta, hogy ezek a ruhák nagyon mások, mint régen. Éppen úgy, mint a kismamaruhák. Régen zsák szettek voltak, manapság iszonyatosan csinos darabok vannak.

Ajánlok is neked egy oldalt, én innen szoktam rendelni. 2 nap alatt itt vannak a rucik Angliából, álomszépek, jó minőségűek. www.gap.eu

2012. febr. 27. 22:03
 70/82 anonim ***** válasza:
40%

Ma én is lepasszolom a fiam, mert elmegyek edzeni,meg csekket befizetni, meg nagy bevásárlást tartani!

És a héten egyszer még lesz két ilyen óra!

Húúú, rossz anyának érzem magam!:))))

2012. febr. 28. 04:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!