Csak én vagyok ilyen "divatmániás"? Mit csináljak az anyámmal, aki folyton rugit akar adni a lányomra?
3 hónapos a kislányunk és bevallom,mi csak az alvásnál adunk rá rugdalózót,egyébként kisruhában,nadrágban,szoknyában,pólóban,kardigánban,pulcsiban van,mert szeretem divatosan felöltöztetni,még itthon is.
Anyukám viszont folyton rugdalózót adna rá,ha találkozunk vele.
Múltkor rá kellett bíznom anyára,mert közbejött valami,a lány,pedig aki vigyázni szokott a babónkra,nem ért rá.Mire hazaértem,anya átöltöztette rugiba a picit,mert szerinte az kényelmesebb neki.Tudom,hogy nem az ilyeneken kéne fennakadnom,de zavar,hogy nem azt teszi,amire megkérem.
De anyával folyton összeveszünk ezeken,mert semmit nem úgy akar csinálni a pici körül,ahogy azt én mondom neki, és akkor még csodálkozik,hogy inkább bébiszittert hívok,minthogy őt kérjem meg,hogy a lánykánkra vigyázzon délutánonként.
Az érdekelne,hogy csak én vagyok ilyen,hogy csak alváshoz adok rá rugit?
Mit csináljak az anyámmal,hogy ne akarjon mindent méshogy csinálni,mint én?
Anyukámra is bíznám én a babát,de akkor nem lennék nyugodt...Nem tudom,hogy miért,de eddig nem sokszor kértem meg,hogy vigyázzon rá,de folyton azon kattogott az agyam,hogy vajon mit csinál máshogy,mint ahogy én mondtam neki.Így,hogy bébiszitter van vele tudom,hogy minden úgy lesz,ahogy mi mondtuk/megkértük rá.Nekem ez így jobb.
Nem idegenre bízom a kicsit,nem az utcáról hívok be éppen egy járókelőt,hanem olyan személyt bízunk meg ezzel,akit többen ajánlottak és tudjuk,hogy ért a gyerekek nyelvén,eddig semmi problémánk nem volt vele.
A picit is viszem minden nap sétálni,néha jön ő is velem,ha a barátnőimmel megyek valahová,de egy moziba csak nem vihetem be vagy máshová és néha jó az is,hogyha a párommal ki tudunk mozdulni kettesben egy kicsit.Azért ne ti mondjátok már meg,hogy mikor kéne gyereket vállalnom.
A kislányunk boldog,életvidám baba,semmiben nem szenved hiányt,egész nap mellette vagyok,nem csak otthagyom és kész félnapokra.
Az érdekelt,mint már írtam,hogy más mit ad a babájára.Nem érdekel,hogy mit gondoltok rólam,én tudom,hogy jó anya vagyok és nekem ez számít,nem az,hogy ti mit írtok.
Nem értem,hogy miért kell ennek ekkora feneket keríteni.Nem lehetne ítélkezés nélkül megírni egy választ?!
Attól,mert ellenkeznek a gyereknevelési nézeteink,még nem kéne elítélni,hiszen alig tudtok rólam valamit.
Bár én is rugit részesítek előnyben ekkora gyereknek, de tény, hogy a sok "érett" nő akkora paraszt módon viselkedett Veled, kérdező, mint egy ovis kis majom. Értem ezalatt a mártíranyát, aki leszólt, vagy azokat, akik a korod miatt marasztaltak el.
Lehet hogy koruk szerint felnőttek, de viselkedéskultúra szerint igencsak fiatalkának tűnnek. Egyik-másik ha nem írta volna a korát, azt gondoltam volna leányanyák :)
48.vagyok
50-nek!De írta a 17.14-es válaszában is meg az utolsóban is!
52-nek!
Kedvesem az eszedhez mérem!!!
Macinacis,savanyú,idegesítő nő,és még amiket írtál.Röhejes vagy komolyan!Így megítélni valakit az írása alapján...Röhej!!!!!!
Elárulom neked én igenis adok magamra.De lehet hogy te inkább magadról írtál,nem?
Pofázás?Ez igen!Nagyon kulturált vagy.
Csak hogy megnyugodj.28éves vagyok,férjnél vagyok és a férjem a gyerekem apja!
És te?
Aha....ez a net szépsége, hogy bármit mondhatunk :)
Én egy 35 éve rakétamérnök vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!