Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én vagyok ilyen "divatmán...

Csak én vagyok ilyen "divatmániás"? Mit csináljak az anyámmal, aki folyton rugit akar adni a lányomra?

Figyelt kérdés

3 hónapos a kislányunk és bevallom,mi csak az alvásnál adunk rá rugdalózót,egyébként kisruhában,nadrágban,szoknyában,pólóban,kardigánban,pulcsiban van,mert szeretem divatosan felöltöztetni,még itthon is.

Anyukám viszont folyton rugdalózót adna rá,ha találkozunk vele.

Múltkor rá kellett bíznom anyára,mert közbejött valami,a lány,pedig aki vigyázni szokott a babónkra,nem ért rá.Mire hazaértem,anya átöltöztette rugiba a picit,mert szerinte az kényelmesebb neki.Tudom,hogy nem az ilyeneken kéne fennakadnom,de zavar,hogy nem azt teszi,amire megkérem.

De anyával folyton összeveszünk ezeken,mert semmit nem úgy akar csinálni a pici körül,ahogy azt én mondom neki, és akkor még csodálkozik,hogy inkább bébiszittert hívok,minthogy őt kérjem meg,hogy a lánykánkra vigyázzon délutánonként.

Az érdekelne,hogy csak én vagyok ilyen,hogy csak alváshoz adok rá rugit?

Mit csináljak az anyámmal,hogy ne akarjon mindent méshogy csinálni,mint én?

2012. febr. 27. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
81%

22 éves vagy.Ezzel leírtál mindent,úgy értem így már nem meglepő hogy neked miért a divatozás az első.Egy 3hónapos babának még nem kell szoknya,a rugdalózó a legkényelmesebb.Nekem is lányom van,neki is voltak kisnadrágjai de elsősorban rugdalózókat szoktam ráadni.

És annyit még had kérdezzek.Nem akarod megfogadni az édesanyád tanácsát,te 22évesen tapasztaltabbnak hiszed nála magad?Én 28vagyok 23hónapos a kislányom de megszoktam hallgatni az édesanyámat,mert ő 3 gyereket nevelt fel és azért tud már 1-2 dolgot.Nem mondom hogy mindig úgy csinálom ahogy ő mondja de meghallgatom.És még valami.Inkább egy idegent hívsz a gyereked mellé,mint a saját nagymamáját?Nem akarok indiszkrét lenni de te olyankor hová mész?Iskolába?Tudod nem attól lesz valaki jó anya mert divatosan öltözteti a gyerekét,hanem attól hogy mellette van.

2012. febr. 27. 17:03
 22/82 anonim ***** válasza:
45%
pontozzatok le nyugodtan,szánalmas,hogy valaki csak azért pontozza le a másikat mert nem tetszik a véleménye
2012. febr. 27. 17:03
 23/82 anonim ***** válasza:
69%
Igen, veled van a gond, mégpedig elég nagy.
2012. febr. 27. 17:04
 24/82 anonim ***** válasza:
77%

Gyerekek, ne csináljuk "ki a jó anya" kérdést az öltöztetésből!Nem ezen múlik!

Én se csinálok divatmajmot a gyerekemből, de attól még a kérdező is lehet jó anya, csak ő másként csinálja a dolgokat.

2012. febr. 27. 17:06
 25/82 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon is értelek, kérdező. Én nem azért gyűlölöm a rugit, mert "milyen gáz", jó dolog, hogy kényelmes. De egy baba naponta többször bekakál, annál többször pisili vagy bukja össze magát. Rugi: több millió nyomorult patent, amit mindig félrenyomok, vagy én vagyok iszonyat béna, vagy ezek a nyamvadt ruhadarabok vannak kitalálva rosszul :)

A bodyt nagyon szeretem, arra kisnadrágot adok, igenis szebb és vagányabb, mint egy lógós rugi. Zoknival, felülre hosszú ujjú pólót, ha hosszú ujjú a body, akkor mellényt. Nincs is más cuccunk. Rugit csak pizsamának adok rá, de hamarosan kinövi, és nem fogok venni másikat. :)

És nagyon szeretem én is, mikor a korom miatt vagyok felelőtlenezve, 30-as anyukák által.

Üdv,

2 gyerekes, 24 éves anyuka

26/82 anonim ***** válasza:
60%
látom máris diszkiminálják azt aki fiatal...
 27/82 anonim ***** válasza:
64%

Lányom nyári baba, tehát az első 2-3 hónapját egy szál bodyban töltötte. 3 hónaposan viszont rendes ruhákba öltöztettem, mert nem szerette a rugdalózót!

Igenis van olyan baba, akinek nem kényelmes! Tudjátok, minden baba más...

Az enyém állandóan kihúzta a lábát a szárából, aztán meg sírt, mert nem tudta visszadugni. Többfélét is kipróbáltam, de nem volt jó egyik sem.

Éjszakára is pizsamát kap. Természetesen mindig van rajta body, hogy a dereka ne lógjon ki.

28/82 anonim ***** válasza:
41%
Ja és az anyukád ne szóljon bele mindenbe, pláne ne tegyen a te döntésed ellen. Ez kis dolog, de ha most hagyod, mindig ezt fogja csinálni. Mint az enyém. Utolsó voltam :)
2012. febr. 27. 17:08
 29/82 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem, aki ilyen kérdést kiír, annak feltűnési viszketegsége van, vagy nagyon unatkozik.

(Akkor minek bébiszitter, azt nem értem.)

30/82 anonim ***** válasza:
17%
illetve nem utolsó, csak közben írtak :) a 24 éves voltam
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!