Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! 6hós lányomra rádöntötte...

SOS! 6hós lányomra rádöntötte a fiam a fa támlás széket és a fejére dőlt. Rögtön felsírt ill. hamar megnyugodott és vidám volt majd letettem aludni rá 1 óra múlva és még mindig alszik majdnem 3 órája. Ugye nem lett semmi baja? Mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Annyira gyorsan történt nem tudtam a széket elkapni.:((( Már másfél órája kaja idő lett volna neki de alszik. Szokott néha sokat aludni napközben de nem ennyit. Mire figyeljek a viselkedésével vagy bármivel kapcsolatban ami arra utalna hogy valami baj van? Külföldön vagyunk szóval itt nem ugy van hogy leugrok a dokihoz. :( Segítsetek!
2011. okt. 20. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Figyelni kell ilyenkor, hogy ne hányjon, ne legyen aluszékony, a fényekre figyeljen, illetve ezekre reagáljon a pupillája, valamint jókedéjű legyen.

Remélem nem lesz semmi gond!

2011. okt. 20. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Nyugodj meg szerintem! Véleményem szerint nincs semmi baja a picinek, ez csak egy véletlen lehet, vagy egy kicsit tényleg megijedt és jobban "kifáradt" azt nem irtad mióta miért vagytok külföldön, de ha most mentetek, a változás, utazás is közrejátszhat stb..

Gondolj arra mennyi otthoni baleset éri a gyerekeket évezredek óta :) furábbnál furábbak , másnál is előfordul, mégsem lesz semmi baj...

2011. okt. 20. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Az első válaszolónak tuti nincs gyereke, gyerekei, de esze sem...gratula neked...
2011. okt. 20. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Első válaszadó! Neked valószínű nincs gyereked,hogy ennyire rosszindulatú vagy!

Szerintem hamarosan felébred,ma az enyém is 3.5 órát aludt de délelőtt.Lehet,az időjárás,most itt nagyon nyugaton igen csak borongós az idő.

Figyeld a reakcióit,a reakcióidőt,és hogy nem e zavaros a viselkedése.Esetleg nem e hány.

Ha valami furát tapasztalsz,vidd el az ügyeletre.

2011. okt. 20. 17:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

Ahogy elküldtem a kérdést akkor ébredt fel. Mosolyog jó kedvű. Remélem minden ok lesz! Azért figyelem.

2011. okt. 20. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igaz Nekem nagyobb volt a kicsi (15 hónapos) mikor leesett fejjel egy próbafülkés székről. Egy pillanatra nem figyeltünk és meg is lett a baj! Behorpadt a kis feje, vérzett a szája, iszonyatosan ordított. Mivel nem volt semmi hideg a közelünkben, így a próbafülke vas rúdjához "nyomtam" a kis fejét, hogy ne duzzadjon meg annyira. Nagyon megijedtünk, egyből cicit kért így megnyugodott szegénykém. Felhívtuk az orvost aki azt mondta, hogy ha nincs ájulás, hányás, jelen esetünkben fura mozgás akkor nincs baj.

Írtad, hogy jókedvű, egyből felsírt, így szerintem sem lehet baj. Edzett kis csajszi lesz belőle a fiad mellett. :D

Ma az enyém is sokat aludt, mindig 1-2 órát alszik, de ma 3 órát aludt, úgyhogy van valami a levegőben!

Nyugodj meg!Élvezzétek a külföldi pihenést! :D

2011. okt. 20. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok

Javítanék: Nem a feje hanem a homloka.

Ráadásul azt elfelejtettem írni, hogy igaz, hogy nem mutatott semmi különös tünetet, de nem hagyott nyugodni a dolog, így másnap elvittem a dokihoz aki megnyugtatott, hogy nincs semmi baja a kicsinek. Csak annyit mondott, hogy sokára fog elmúlni, mert ilyenkor csontheg keletkezik ami lassan gyógyul.

2011. okt. 20. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!