Tud majd aludni hálózsákban? Mik a tapasztalatok?
Az én lányom nem szerette,mert Ő is szeret forgolódni a kiságyban és a hálózsák akadályozta benne:(
Én is szerettem volna neki,mert mindig lerúgja magáról a takarót,de sajnos nem jött be:(
Hát ha eddig nem adtál még rá zsákot, akkor jó eséllyel tiltakozni fog.
Egyébként az én lányomat két éves kora után kezdte zavarni. Pedig ő is úgy forgolódott, mint a tiéd. A zsák együtt forog a gyerekkel. :o)
És csak olyan fazonú volt jó, ami alul lábnál jól kiszélesedik.
Lányom egy éves múlt, és hálózsákban alszik, mászik, áll, forog a kiságyban. Őt egy cseppet sem zavarja a mozgásban, én meg örülök, hogy így legalább nem takarja ki magát este.
Lányod is megszokhatja. Ki kell próbálni, anélkül nem lehet ezt tudni előre.
Először olyat adtam a lányomra, ami alul szűkebb fajta volt. Kb egész éjjel sírt, nem bírt benne "terpeszteni".
Aztán olyat adtam rá, ami alul jó bő, azóta jól alszik.
Még csak 2 hete hordja, eddig nem kellett, ő is 1 éves.
Kislányom 1 éves múlt amikor elkezdtem rá hálózsákot adni. 110 cm-es hálózsákot használunk, ő maga 78 cm. Nekünk nagyon bevált, ugyanis a lányunk is állandóan ledobta magáról a takarót.
Nem zavarja a mozgásban, felállni nem szokott benne, mert nem rácsoságyban alszik, mászni szépen tud benne, de 99%-ban csak alvásra használja. Azért is jó, mert eljön a lefekvés ideje, tisztába tesszük, belerakjuk a hálózsákba, és tudja, hogy alvás van. Semmi küzdelem nincs vele, hogy aludni kell. :-)
Annyira meleg egy hálózsák, mint egy takaró :)
van vékony is, vastag is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!