Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen méretű Pampers pelenkát...

Milyen méretű Pampers pelenkát vegyek 8,5 kg-os lányomra?

Figyelt kérdés

Mostanában a maxit használtuk(midit nem használtunk, mert akkor még másfajta pelust hordtunk,ezért nem tudom mekkora), de mindig lecsúszik a derekáról ha nincs rajta body, ezért gondoltam elég lenne a midi is.

Esetleg ha valaki megmérné nekem hogy mekkora a midi, akkor azt nagyon megköszönném!

2011. júl. 25. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia!Mi Pampers 4est használunk .Az én lányom is 8.5 kg.6hónapos kislány anyukája
2011. júl. 25. 19:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a gyors választ. És nektek nem csúszik le? Bár az én lányom már 18 hónapos, úgyhogy ő egész nap rohangál.

2011. júl. 25. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:

A 3 as pampers 4-9 kg ig van, a 4-es meg 7-18 kg ig.

Nálunk is ez a dilemma, mert a 3 as néha szűknek tűnik, de a 4-es a combjánál nagy, a derekát eléggé jól lehet állítani.szerintem a comját figyeld, a derékrészt be lehet teljessen tépőzárazni, vagy a 3-asnál jóval kintebb is zárható:) 7 hós, 8.5 kg kisfiú anyukája

2011. júl. 25. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
babától is függ,mert pl az én 1 évesem 8.90kg és 4+ os kell,mert csak 74cm.Tehát rövid vaskoscombú.
2011. júl. 25. 20:12
 5/10 A kérdező kommentje:

Akkor lehet elég a 3as is mert a lányomnak elég kis vékony combja van. Sajnos nem eszik túl sokat.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

2011. júl. 25. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem 14hósom 9.5kg, 80cm és még mindig a 3-as pamperst használjuk, ő vékonycombú, vékonyabb testalkatú, nem olyan kis hurkás-husis fiucska. A bátyjával ugyanígy voltunk, ő is kb 15-16hós koráig 3-ast hordott.

A 4-esből minden kijött mindenhonnan.

Szerintem is úgy van, ahogy egy anyuka írta, hogy a testalkat is számít, ha vastagabb combikája, pocakja van, akkor inkább a 4-es pelenka, ha vékonyabb testalkat, akkor inkább 3-as méretet.

2011. júl. 25. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia vegyél Liberó 3 asat szerintem sokkal jobb mint a pampers
2011. júl. 25. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Hu, mi nem szerettük a liberot- bár lehet azért mert az én babám fiu- lehet a lányoknak jobban bejön? De olyan kemény lett, ha már votl benne kis vizelet, a pampers meg úgy is puha marad.

De ki kell tapasztalni- valakinél ez válik be, másnál a másikfajta.

Én 3-as pamperst vennék a lányodra először!

2011. júl. 26. 07:46
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen, azt hiszem 3ast fogok venni, mert az én lányom is vékony alkat. Liberót nem szeretem mert nagyon vastag.

Köszönöm.

2011. júl. 26. 12:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi nem néztem vissza de nekünk nem csúszik le persze az enyém még nem rohangál.Esetleg a Babylove-osat nem próbáltad?Nagyon jó és nem vastag.Mi is azt használunk csak most a 3as kicsi a 4es nagy ezért használok pamperst.

Első voltam

2011. júl. 28. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!