Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól ehet egy baba a...

Mikortól ehet egy baba a szülő után kanállal?

Figyelt kérdés
Világos, hogy nem rögtön, de előbb után hozzá kell szoktatni, nem?
2011. jún. 28. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
76%

Kövezzetek meg nyugodtan,de én igenis megkostoltam a babám ételeit,főleg ha üvegeset kapott,hogy mi az amit egyáltalán adok neki,tudjam ha rámköpi akkor miért is van:)))

Nem kell tulsterilen nevelni a gyereket,azokbol lesznek a beteges ovisok,iskolások,akiket ha megfuj a szél,ágynak dőlnek.

Ez is csak a mai kor divatja h sterilizáljunk agyon mindent,meg a reklámok miatt van...régen normál módon figyeltek a tisztaságra,és mégis élünk.

Persze egy babának legyen saját kanala,aminél jobban figyelek a tisztaságra,de nem hal bele ha a számba veszem....

A fogszuvasodásos bacikat aki irta,annak meg csak annyit h a gyerek szája addig marad ezektől mentes,mig el nem kezd mindent a szájába venni..utána meg már mindegy...

Párommal is eszek közös kanállal ha ugy adódik,sőt ha főzök és megkostolom az ételt,ő is megkostolja ugyanazzal a kanállal!!!

(nem értem az elején akárki akármit irt,le lett pontozva,ez valakinek örömet jelent??)

2011. júl. 1. 09:54
 62/77 TKI Ibolya ***** válasza:
56%
Kedves 7.52-es.Áruld már el hogy mi köze van a csókolózásnak és a szülésnek a kérdéshez? Én nem csókolózom a gyerekemmel és a szülésnél ha az anyuka nem tiszta esetleg bakteriális fertőzése van akkor bizony a baba is beteg lesz. De még mindig nem értem a szülés hogy jön ide ?Nem nyalogatja a gyerek végig a szülőcsatornát és a fenekem amikor kijön!
2011. júl. 1. 09:58
 63/77 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy nekem ket etetos gyermekem van egyszerre es a legtobb etkezest csak ugy tudom kivitelezni, ha egy tanyerbol, egy kanallal etetem oket. Egyszerre kell mindkettot, azt sem birjak kivarni, ha a kanalat cserelgetem. Probaltam, altalaban orditas lett a vege, vagy az, hogy azt a kanalat amelyik nincs a kezemben valamelyik kikapta es volt kaja meg a plafonon is. Illetve idovel osszekevertem, azt sem tudtam melyiket melyikkel kezdtem etetni.

Direktbe nem etetem oket a sajat kanalammal, ok esznek eloszor es meg ha van turelmuk utana kivarni amig en is megebedelek, akkor szerencsem van. Ha mar nem akarnak megulni, akkor en sem tudok enni, mert utanuk kell mennem.

VAn, hogy csak ugy maradnak nyugton arra a masfel percre, amig belapatolom az ebedemet, hogy nekik is adok meg kozben a sajatombol.

Igen, ilyenkor esznek az en kanalambol. Mar ket evesek multak, nem volt meg emiatt semmi bajuk.

Szoval attol tartok en is a kozepmezonybe tartozom, nem vagyok makulatlan.

Sajnalom.

De felolem tenyleg mindenki azt csinal, amit akar, ha ezert barki itt leszol, akkor hajra, mert abszolut nem erdekel. Csinalja mas kulonbbul a helyemben, bar az anyukak donto tobbsege nem tapasztalja meg ezt a szituaciot, mert kulon-kulon erkeznek a gyerekek.

2011. júl. 1. 10:00
 64/77 anonim ***** válasza:
85%

Nekem néha alakult úgy hogy véletlenül bekaptam a kanalát, mert már nem akarta megenni az ennivalóját, majd mégis kért még, és nem ugrottam fel tiszta kanálért, hanem adtam ugyanazzal. Nem vagyok híve ennek, de valószínű hogy a kérdező ehhez hasonló esetekre gondolt. A kisfiam anyatejes soha semmi baja nem volt még!!!!! Nem nyalogattam a cumiját, mondjuk nem is volt neki. De a kérdező arra gondolt, hogy mi van ha egyszer - egyszer előfordul. Válaszom semmi.

Egyes anyukákat nem értek, pl. mit csinál az a bio anya akinek a szájába nyúl a gyerek? gyorsan veszi a gyereket aki épp jókedvűen játszik így, hogy megmossa a kezét.... ???? Azért érdekes hogy mennyi állati tökéletes anyuka van ezen a földön....

2011. júl. 1. 10:46
 65/77 anonim ***** válasza:
88%

Nem én írtam a szülést, de hogy a csókolózás hogy jön ide?

Hát válaszoljon már valaki a fanatikus kanálellenesek részéről!!! Ha a férjed kanalával nem eszel vagy nem iszol az ő poharából semmi szín alatt: akkor a csókolózásnál nem baj, hogy átjön az ő nyála a Te szádba???

2011. júl. 1. 11:24
 66/77 anonim ***** válasza:
74%

azért gondoljatok már bele kedves anyukák.

mégis csak belőlünk jött ki az a gyerek

egy test-lélek voltunk 9 hónapig

na nehogy már vmi fertőző vírust kapjon el a babám már nyálat cseréltünk

hát belőlem fogant az a kis maki :)

15 hós kiscsaj anyukája

2011. júl. 1. 12:23
 67/77 anonim ***** válasza:
39%

Én ennek a kérdésnek a gyakori kérdések oldal idióta kategória I. díját. Mellé felsorakozhatnak azok, akik még vitatkoznak is rajta.

Hogy válaszoljak is, nekünk van 6 kanalunk, és mindenkinek jut tiszta :)

2011. júl. 1. 12:31
 68/77 anonim ***** válasza:
69%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:36

Te, készülj fel a közönség előtti klotyózásra :) hihi

Öcsém fúj, mit nem látok gyerekek, ti szoktatok smúzolni apával? Nyálcsere? Fude undiii, és NAGYON VESZÉLYESSS!

2011. júl. 1. 13:24
 69/77 anonim ***** válasza:
23%
Semmikor.Miért kellene a szülői kanállal ennie.Legyen saját kanala, ez így higiénikus.Az óvodában is mindenki külön kanállal eszik, senki nem kóstolgat más kanalába.Nem értem miért akarsz belekóstolgatni az ételébe.Vagy ha azt akarod megnézni forró e, akkor külön kanállal tedd.Nem kell a baba kanalába belenyalogatni ha nem muszáj.
2011. júl. 1. 16:37
 70/77 anonim ***** válasza:
81%

Aki ma 12:31-kor szólt hozzá:

nekünk nem csak 6 kanalunk van itthon, hanem legalább 36, még egyelőre nem is ettünk ugyanazzal a kanállal, de nem hiszem, hogy soha nem fog előfordulni, hogy véletlenül úgy hozza a sors, hogy mégis. Szerintem nincs olyan család, beleértve az összes itt hozzászólót, akinek soha nem fog előfordulni. ELKERÜLHETETLEN.

Amúgy meg oké, hogy másokat idiótázol, mondjuk szerintem ezt sem illene, de Te is hozzászóltál, ezzel Te is beszálltál az általad vitának nevezett véleménynyilvánításba.

2011. júl. 1. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!