Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól ehet egy baba a...

Mikortól ehet egy baba a szülő után kanállal?

Figyelt kérdés
Világos, hogy nem rögtön, de előbb után hozzá kell szoktatni, nem?
2011. jún. 28. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
21%

És hány lyukas, szuvas, tömött fogad van??

Nekem érdekes módon egy se... talán azért, mert anyukámnak volt annyi esze, hogy nem rágta meg előre az ételt, amit aztán nekem adott (volt amivel áttörje), nem nyalta össze a cumimat és nem vette a szájába a kanalat... Ezt ő mondta, pedig már nem mai "csitri"...

Ha elolvasnád amit bemásoltak, talán hozzád is eljutna, miért helytelen...

2011. jún. 28. 22:57
 22/77 A kérdező kommentje:
Én nem gondoltam, hogy ekkora vihart kavarok a kérdésemmel, és természetesen nem úgy gondoltam, hogy egyetlen egy kanállal fog mostantól enni az egész család, meg azt sem, hogy ez rendszeres lesz, tehát állandóan utánunk fog enni. Én arra gondoltam, hogy előfordulhat... Egyszer-egyszer, ha mondjuk majd később egymás után iszunk az üvegből, mert mondjuk kirándulásnál úgy alakul, hogy egy üveg vizünk van, ilyesmikre gondoltam, és ezért kérdeztem meg azt, hogy az ilyen esetekre felkészülendő, nem tesszük-e jobban, ha még az anyatejes korszakban lesz rá néha példa, hogy utánunk eszik.
2011. jún. 28. 23:08
 23/77 anonim ***** válasza:
42%

Mi külön kanálból eszünk,külön fogkefénk van és még a cumiját sem nyalogatom,miután leesett a mocsokba,szimplán azért mert nem túl guszta.

Nem értem miért kéne egy kanálból enni..én nem vagyok baba de volt már olyan szájfertőzésem,hogy nem birtam enni napokig,inni is csak nagy nehezen.

Ennek ha lehet akkor inkább nem tennék ki egy olyan embert,akinek még az immunrendszere is éretlen,pedig nem vagyok parás egyáltalán,sőt.

2011. jún. 28. 23:11
 24/77 A kérdező kommentje:

Egyébként a cumiját soha nem nyaltam le, és hangsúlyozom, nem kell végletekben gondolkodni, nincs arról szó, hogy arra gondolok, hogy állandóan utánunk enne. És épp ez az, hogy nem volt kialakult álláspontom, ezért kérdeztem meg a tapasztaltabb anyukákat.

Azt viszont még megkérdezném tőletek, hogy mi a magyarázata annak, hogy anyukám, apukám, tesóm és férjem után ihatok a pohárból, soha nem lesz semmi következménye (néha véletlenül is összecserélődik, amikor elől van 6-7 ugyanolyan pohár), más után viszont száz százalék, hogy afta lesz a számban. Ennek mi az oka?

2011. jún. 28. 23:15
 25/77 anonim ***** válasza:
89%
Hihetetlen olvasni, hogy mindkét oldal képviselői ilyen fanatikusak tudnak lenni, szerintem sem jó, ha a szülő után eszik a gyerek kanállal, de nyilván a kérdező se úgy gondolta, hogy EGY KANALAT FOGNAK NYALOGATNI MOSTANTÓL, MERT NEM AKARNAK MOSOGATNI. NE LEGYETEK MÁR NEVETSÉGESEK!!!
2011. jún. 28. 23:22
 26/77 anonim ***** válasza:
68%
A szám tele van undorító bacikkal, mindjárt hányingerem lesz saját magamtól, hogy tudok ilyen gusztustalan lenni??? Na ez szép! Elég sok nyűgös anyuka tévedt ide, habzó bacis szájjal. :)
2011. jún. 28. 23:33
 27/77 anonim ***** válasza:
49%

mi ha eszünk, elmosogatunk egymás után, így nem szoktunk egy kanállal enni :/

egyébként én se vagyok túl parás, ennek ellenére egyetértek az első válaszolóval. ha a 1,5 évesem odajön és elveszi a kanalamat és beleeszik a kajámba, nem örülök neki

2011. jún. 29. 01:11
 28/77 anonim ***** válasza:
49%
nekem már nagy fiam van,21 hónapos,de nem eszünk egymás kanalával.Persze néha előfordul,hogy kunyizik egy-két falatot az én kajámból,ilyenkor azzal kap,de nem csinálok belőle rendszert pont az első által leírtak miatt.Én főzés közben is ha kóstolok,mindig másik kanalat veszek elő,nekem undorító,ha valaki belekóstol a kajába és utána ugyanazzal a kanállal kevergeti tovább.a férjem után sem eszek,ő sem utánam és nem is iszunk egymás poharából
2011. jún. 29. 06:54
 29/77 anonim ***** válasza:
75%
Itt vagyok 23 éves anya létemre 1!!!!!!!!!!! tömött fogam van és anyám és nagyanyám összerágott kenyér héjat adott nekem hullanak a fogai veszettül nagyanyámnak meg 40 éve korára saját foga talán 10 darab volt :D Tiszta vicc ezért lepontozni valakit... Szerintem ez is csak hajlam kérdése... Faternak sincs egy foga sem nővérem 24 éves és szétdurrant a múltkor a joghurtban a foga 4 hiányzik már neki 127 ezret mondtak a fogsorára hogy annyiért csinálják meg neki... Nincs miről vitázni igazából... Öcsémnek és bátyámnak is olyan fogai vannak hogy fogkrém reklámban nem látsz szebbet pedig nekik is biztos lenyalták a cumit a kanalat és rágott kenyér héjat ettek ők is! HAJLAM!!!! ENNYI!!
2011. jún. 29. 08:47
 30/77 anonim ***** válasza:
43%
Baci ide vagy oda, rágott kenyérhéj a gyereknek?? Fúj. Ilyen undorító szokásokat...
2011. jún. 29. 09:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!