Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól ehet egy baba a...

Mikortól ehet egy baba a szülő után kanállal?

Figyelt kérdés
Világos, hogy nem rögtön, de előbb után hozzá kell szoktatni, nem?
2011. jún. 28. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval! Nekem nagyon sok gondom van a fogaimmal, sok tömés, gyökérkezelés és sajnos már húzás is volt. 31 éves vagyok egyébként. A hugom 26 éves, egyetlenegy rossz foga nincs, csak a szokásos ellenőrzésre jár fogdokihoz. Pedig ugyanazok neveltek bennünket, bár nem rágták előre az ételt, de gondolom előfordult, hogy ettünk a szüleink kanalával egy-egy falatot. Tehát totál genetika az egész! Persze én sem értek egyet a cuminyalogatással (nem is tettem soha) és soha nem adok a gyereknek az én kanalammal enni, de azért nem lehet ennyire lesarkítani a dolgokat, ahogy tettétek itt.
2011. jún. 29. 09:13
 32/77 anonim ***** válasza:
45%
akkoriban ezek voltak a szokások... Megrágták a kenyér héjat mert ők is úgy tanulták az anyjuktól hogy ez így jó... Én se rágok meg a gyereknek semmit de ha a gyerek elkezd megrágni egy pogácsát és meggondolja magát a számba nyomkodja az övéből nem mondom neki hogy fújj vagy nem szabad hanem megeszem...
2011. jún. 29. 09:29
 33/77 anonim ***** válasza:
24%

Jesszus! Ti honnan jöttetek, milyen körülmények között nőttetek fel?! Előre rágták a kaját! Ez az undorítónál is undorítóbb! Ilyenről még nem is hallottam! Ez is vmilyen kisebbségi szokás?

33 éves vagyok, de nekem soha nem rágták előre a kaját, soha nem nyalták le a cumimat, soha nem ittak bele a poharamba és én sem a szüleimébe, és nem ettünk egy kanállal. Én is ezt követem mindhárom gyermekemnél.

Anyukám 60 éves, de neki sem rágták előre a kaját, pedig ő már jó régen volt csecsemő!

2011. jún. 29. 10:20
 34/77 anonim ***** válasza:
82%
nem vagyok cigány én se a családom se :D nem kisebbségi szokás és törzsgyökeres pestiek vagyunk/ voltunk... :D Ez olyan szokás amit az ember hozott magával a szüleitől... Nekem megrágták nem vagyok szegényebb vagy gazdagabb tőle de nem is undorodok ha anyám kanalával kell ennem vagy nevelőapám poharából iszom... Vidéken és pesten se úgy esznek isznak a kanálból pohárból hogy csepegjen a nyál vagy patakokban folyna... Vad idegen ember után nem tudok enni!!! Sőt mondok jobbat, párom alig hogy összejöttünk nagyanyám utálta őt mert kis piperkőcnek tartotta őt, én hiába bizonygattam, hogy olyan mint én... Na... nagyanyám eszi a franci salátáját megkérdezte párom, hogy kér-e azt mondta hogy megkóstólja odament kivette a kezéből a kanalat és beleevett a kajájába nagyanyámnak kikerekedett a szeme de őt sem zavarta sőt!!! meg is jegyezte hogy ilyet ő még nem látott...
2011. jún. 29. 10:30
 35/77 anonim ***** válasza:
78%
Aki ennyire finnyás akkor az a párját sem csókolja meg?Merthát azzal is érintkezik a másik nyálával!
2011. jún. 29. 11:49
 36/77 anonim ***** válasza:
89%

Utolsóval egyetértek.

Lehet, hogy tényleg nem a leghigiénikusabb dolog, ha valamit ugyanazzal a kanállal kóstoltatok a fiammal, amivel én ettem. De nem tartom valószínűnek, hogy mindenki ilyen okokból szenvedne a lyukas fogaitól.

Ez genetika, úgy, ahogy előttem mások is írták. Sőt, még az afta is genetika. Én bárki után ehetek, ihatok és semmi bajom nem lesz.

Ennyi erővel: aki pedig fél a fogszuvasodástól, tényleg ne csókolja meg még véletlenül sem a párját! Ne vicceljetek már...

Kérdező! Szerintem mindegy, hogy szoptatsz vagy nem és úgy kanalaztok. Az én kisfiam tápszeres volt a kezdetektől, nincs a mai napig semmi baja. 9 hónapos lesz. Van saját kanala ugyan, de ha megkíván tőlem valami olyat, amit ő is ehet, de a körülmények úgy hozzák, akkor adok neki természetesen az én evőeszközömmel.

2011. jún. 29. 12:43
 37/77 anonim ***** válasza:
27%

ez az előre megrágás gusztustalan!!! nekem nem rágták meg a kaját szüleim, nekik se a nagyszüleim. fujj!!! ennél gusztustalanabbat... :S

az meg, hogy belekóstolta a nagymamád kajájába nem szokás kérdése csupán minimális intelligencia már ne is haragudj, én nagymamám biztos szájon vágta volna a férjemet ha beleevett volna az ételébe, a kanalával. ez milyen neveletlen dolog már?

2011. jún. 29. 13:59
 38/77 anonim ***** válasza:
68%
Neki egyszerűen természetes mint nekem is hogy nem undorodik más embertől... Nem zavar ha utána eszem iszom mint ahogy őt sem... Szerintem is gusztustalan ha lett volna beleszólásom biztos mondtam volna hogy akkor inkább hanyagoljuk még a kenyér héjat de itt vagyok nem haltam bele... Itt most ezt nem is vitatja senki... Nem inteligencia kérdése hogy ki mibe eszik iszik bele... Főleg családon belül... Náluk ez olyan természetes mint nálunk csak náluk férfi nem eszik iszik férfi után de a nő után nem zavarja őket... Apósom is és sógorom is ivott utánam már... Megkérdezte hogy a Te poharad volt mondom igen és töltött magának bele... Vannak olyan emberek akik nem undorodnak a másiktól... Ezt is el kell fogadni azért mert neked nem természetes...
2011. jún. 29. 14:10
 39/77 anonim ***** válasza:
71%
istenem akkor mér lassan a szülés is fertőző és veszélyes lesz.. szerintem semmi baj nem lesz ha valaki bele eszik a saját gyereke kanalával a kajába vagy ti kedves bio anyukák nem figyeltek a saját szájhigiéniátokra?, ha az rendeben vam szerintem bab sem nagyon kap el semmit..
2011. jún. 29. 15:03
 40/77 anonim ***** válasza:
73%
sajnálom a gyerekedet rasszista bunkó anyuka.. aki még ebből a kérdésből is kisebbségi ügyet csinál
2011. jún. 29. 15:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!