Mikortól ehet egy baba a szülő után kanállal?
Jesszus! Ti honnan jöttetek, milyen körülmények között nőttetek fel?! Előre rágták a kaját! Ez az undorítónál is undorítóbb! Ilyenről még nem is hallottam! Ez is vmilyen kisebbségi szokás?
33 éves vagyok, de nekem soha nem rágták előre a kaját, soha nem nyalták le a cumimat, soha nem ittak bele a poharamba és én sem a szüleimébe, és nem ettünk egy kanállal. Én is ezt követem mindhárom gyermekemnél.
Anyukám 60 éves, de neki sem rágták előre a kaját, pedig ő már jó régen volt csecsemő!
Utolsóval egyetértek.
Lehet, hogy tényleg nem a leghigiénikusabb dolog, ha valamit ugyanazzal a kanállal kóstoltatok a fiammal, amivel én ettem. De nem tartom valószínűnek, hogy mindenki ilyen okokból szenvedne a lyukas fogaitól.
Ez genetika, úgy, ahogy előttem mások is írták. Sőt, még az afta is genetika. Én bárki után ehetek, ihatok és semmi bajom nem lesz.
Ennyi erővel: aki pedig fél a fogszuvasodástól, tényleg ne csókolja meg még véletlenül sem a párját! Ne vicceljetek már...
Kérdező! Szerintem mindegy, hogy szoptatsz vagy nem és úgy kanalaztok. Az én kisfiam tápszeres volt a kezdetektől, nincs a mai napig semmi baja. 9 hónapos lesz. Van saját kanala ugyan, de ha megkíván tőlem valami olyat, amit ő is ehet, de a körülmények úgy hozzák, akkor adok neki természetesen az én evőeszközömmel.
ez az előre megrágás gusztustalan!!! nekem nem rágták meg a kaját szüleim, nekik se a nagyszüleim. fujj!!! ennél gusztustalanabbat... :S
az meg, hogy belekóstolta a nagymamád kajájába nem szokás kérdése csupán minimális intelligencia már ne is haragudj, én nagymamám biztos szájon vágta volna a férjemet ha beleevett volna az ételébe, a kanalával. ez milyen neveletlen dolog már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!