Utolsó előtti válaszoló! Ne haragudj, tényleg nem kekeckedés, csak nem értem. Ha a férjed poharába nem iszol bele, akkor...érted...a csókolózás nem gond? És még egy kérdés: szájfertőzés alatt mit értesz? Herpeszt? Amúgy nagymama viselkedése elég kiakasztó. Én megmondtam anyunak, hogy ha jóban akar velem lenni, akkor az unokájával tartson be néhány alapelvet, ami nekem fontos.
2011. jún. 30. 23:30
52/77 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még egy kérdés: ha PARADENTOZISHOZ vezethet az, hogy valaki más kanalával eszik, akkor a csókolózás is oda vezethet? Tök komolyan kérdezem, én ezt nem értem!!!
2011. jún. 30. 23:32
53/77 anonim válasza:
Érdekes ez a vita. Én is nagyon figyeltem a higiéniára, külön kanállal kóstoltam meg a babakaját, fertőtlenítettem minden alkalommal a műanyag kanalakat egészen addig, amíg a kisfiam el nem kezdett mindent (bútort, padlót stb.) végignyalogatni, majd a számban matatni, és utána a kezét a saját szájába tenni. Arról nem is beszélve, hogy a nagymamáknál sincs minden agyonfertőtlenítve. Most már úgy gondolom, nem kell túlzásokba esni. Ja és a férjemmel is szoktam csókolózni, ergo nem esek kétségbe, ha egymás poharából iszunk :D
2011. jún. 30. 23:47
54/77 anonim válasza:
Sok orvos kollégám van, és nagyon ki vannak akadva, szerintük be kéne tiltani a fertőtlenítő reklámokat, ami úgy reklámoz, hogy Minden ismert baktériumot elpusztít, stb. Nagyon sok baktérium igen is hasznos, nem kell őket pusztítani, azon kívül a steril környezet nem túl jó a gyerek további ellenálló képességének kifejlődésében.
Én nem félteném ilyesmitől.
Állandóan egymás poharából iszunk (mert összekeverednek), vagy közös ásványvizes palackból, mégsincs soha semmi bajom....
És igen, a csókolózással mi van??? És a szüléssel???
2011. júl. 1. 07:52
55/77 anonim válasza:
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:51
Nekem még picike (:
2011. júl. 1. 08:36
56/77 anonim válasza:
Babámnak van külön kanala, de néha igenis megnézem, hogy elég meleg-e az étel, vagy nem túl ízetlen. Semmi baja nincs, eddig egyszer volt beteg még tápszeresen. És a családban mi sem csinálunk ebböl problémát, nyílván nem rendszeresen, de néha ha úgy adódik, eszünk egymás evöeszközeivel.
A fogszuvasodás meg genetika, nekem 23 évesen van 3 tömött, 2 lyukas és 2 húzott fogam. Húgomnak 19 évesen 1db tömött foga van, még fogköve sincs! Szóval ennyit erröl...
2011. júl. 1. 08:44
57/77 anonim válasza:
Nem!Soha nem eszem bele a kanalába, és nálunk ez a normális.Szerintem gusztustalan dolog más kanalával enni.Még a férjem után sem szoktam egy kanállal enni, van elég kanalunk nálunk ez nem így működik.És nem finnyásságról van szó.Egyébként van egy betegségem, és most voltam egy bakteroógia vérvizsgálaton ezügyben, és egy csomó bakteriális betegségen átestem, úgy, hogy közben nem voltam beteg.Mi lett volna, ha közben belezabálok a kisfiam ételébe.Nem biztos, hogy ő így tünetmentesen átvészelte volna.De most tényleg gondoljatok már bele a dolgokba.Az meg megint más, ha meghagyja a kisfiam a főzelékét és én megeszem.Egyébként meg vigyázom magamra, mindig kezet mosok és mégis ennyi minden fertőzésen átestem, úgy, hogy nem is voltam beteg, ez elgondolkodtató.(parvivírus,candida, stb.most nincs itt a leletem)Egyébként az orvos még azt is kérdezte a vérleletem ALAPJÁN, HOGY VOLT E TÜDŐGYULLADÁSOM AZ UTÓBBI IDŐBEN.mONDTAM NEM, ÉS CSAK EGYSZER VOLTAM MEGFÁZVA TÉLEN.Bocsi capslock gomb.
2011. júl. 1. 08:47
58/77 anonim válasza:
Alapvetően nálunk sem szokás más kanalával enni, más poharából inni. De hazudnék, ha azt mondanám, soha nem fordult elő, hogy a saját ételemből, a saját kanalammal adtam kóstolót a gyerekeimnek. Nem szaladtam rögtön a fiókhoz új kanalat előszedni egy falatka kaja kedvéért.
Természetesen ha netán herpesz van rajtam (ritkán), akkor NEM, vonatkozik ez még az apával való csókolózásra is.
2011. júl. 1. 09:01
59/77 anonim válasza:
Ja, és konkrétan mikortól? Az biztos, hogy bőven elmúltak már 1 évesek, amikor eme gaztettet elkövettem. Nem betegesek, elég erős az immunrendszerük, ha ez számít valamit...
2011. júl. 1. 09:02
60/77 anonim válasza:
Én sem eszem egy kanállal a kisfiammal rendszeresen, de ha kéri egyszer-egyszer nem dől össze a világ. Nyilván az a legjobb ha van saját kiskanala, ami az ő "mérete" és ő használja, de előbb - utóbb fog enni a "közös" kanalakkal, villákkal is amit nem úgy értek , hogy a család körbeadja...hanem tegnap én ettem épp vele és ugyan el van mosogatva, de nem sterilizáltam magam után és nem irtottam ki maradéktalanul róla az undorító, gusztustalan bacikat.
Akik a párjuk kanalától pedig úgymond undorodnak, nem is értem hogy lett náluk család... gólya hozta? Egyszerűen vicc, hogy valaki a csókolózást, és a szex egyes elemeit nem tartja "undorítónak", de hogy a férje után egy kanalat a szájába vagyen...na az aztán... fujjjjj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!