Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól ehet egy baba a...

Mikortól ehet egy baba a szülő után kanállal?

Figyelt kérdés
Világos, hogy nem rögtön, de előbb után hozzá kell szoktatni, nem?
2011. jún. 28. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
58%
Nem vitázom! De azért tudatom, az én gyerekeim alig járnak orvoshoz... A 3 éves legkisebb eddig még csupán a kötelező vizsgálatokon volt... nincs túlféltve, nincs búra alatt nevelve, ahogy a másik 3 se volt soha... Ne akarj már olyanokba belekötni, amihez sajnos nem értesz, kérlek! Amíg egy gyerek normális körülmények között játszik, kint és bent, nincs állandóan fertőtlenítve a környezete, addig nem mondhatod, hogy nem találkozik különféle bacikkal... Hidd el, nem attól lesz egészséges egy kisgyerek, hogy az anyukája lenyalja a cumiját, bekapja a kanalát! Ha így lenne, akkor nem kellene orvos, mindenre ez lehetne a megoldás... De talán ez a cikk kicsit lehűt téged is: [link] A Veszélyes fogszuvasodás c. bekezdést érdemes elolvasni...
2011. jún. 28. 22:27
 12/77 anonim ***** válasza:
2011. jún. 28. 22:40
 13/77 anonim ***** válasza:
72%
Miért kéne egymás kanalával enni?
2011. jún. 28. 22:48
 14/77 anonim ***** válasza:
90%

Én beleeszek az övébe, ő is az enyémbe, nincs szuvas fogam és még semmi baja sem lett. 17 hós

Nem tudom mivel jobb, ha pl. belekóstol a játszón a homokba, vagy pl. a boltban összefogdos mindent és valami okból a szájába veszi a kezét, na ezek biztos bacibb források, mint az én szám, vagy a kanalam. Amint hozzátápláltunk a kezem fején néztem az ételt, hogy elég meleg-e, ahogy már olyat kezdett enni, amit mi, már óhatatlan volt a "kanál csere".

2011. jún. 28. 22:48
 15/77 anonim ***** válasza:
81%
nem vitázok én sem de ne mondja már meg senki ha a gyerek kér az enni valómból nem adhatok neki a kanalammal nem nyalogatom én sem a cumiját stb .,de a kérdező sem úgy gondolta szerintem hogy rendszeresen csak akkor mikor egyszer egyszer kér a gyerek
2011. jún. 28. 22:49
 16/77 anonim ***** válasza:
59%
Nem lesz semmi baja,de nem tudom ti hogy vagytok vele,nekünk van vagy 20 kanalunk,nem értem miért kéne eggyel enni az egész családnak?:D
2011. jún. 28. 22:50
 17/77 anonim ***** válasza:
2011. jún. 28. 22:51
 18/77 anonim ***** válasza:
82%
gondoljatok csak bele hogy anyáink hányszor rágták meg az ételt és adták a szánkba ,még is itt vagyunk nem voltunk annyit betegek mint most ebben a steril bio világban ,egy kanáltól semmi baja nem lessz persze mikor betegek vagyunk logikus hogy nem adunk a mi kanalunkból és az is logikus hogy boldog boldogtalan kanalábol nem ehet de az anyja meg apja után miért ne
2011. jún. 28. 22:53
 19/77 anonim ***** válasza:
84%
minden normális háztartásban több kanál van,de mikor gyerkenk csak az kell...
2011. jún. 28. 22:54
 20/77 anonim ***** válasza:
24%

Rengeteg baci van egy felnőtt ember szájában, aftát könnyen kaphat, na most tegyél ki ennek egy 1-3 évest.

De ha ez sem lenne, hát basszus van egy csomó kanál miért kéne egyet összenyalni mindenkinek? Semmi szüksége a gyereknek arra, hogy nyálat egyen, van neki is elég. Vagy az a baj, hogy többet kéne mosogatni? Komolyan nem értem.

Ja és a szádban több a baci mint a homokozóban.

2011. jún. 28. 22:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!