Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet erre reagálni?

Hogyan lehet erre reagálni?

Figyelt kérdés

Sógornőm kislánya 5 hónapos. Sógornőmnek el kellett mennie orvoshoz, ezért a nagyszülőkre hagyta a kislányt.(csak anyatejes baba.) Úgy volt időzítve, hogy 2 órán belül hazajön, de dugó és egyéb előre nem tervezett dolgok miatt ez 3 óra lett. A Nagymama teljesen kétségbeesett, mert a kislány sírt. Szerinte éhes volt. (ami persze lehet 3 óra után) és erre adott a gyereknek BANÁNTURMIXOT!!!

Hozzáteszem, még el sem kezdték a hozzátáplálást, 6 hónap után akarták, amit nagyon vártak(kicsit talán túlzás, de kamerával stb. akarták megörökíteni.)

Sógornőm annyira kiborult ezen, hogy nagyon csúnyán leordította a Nagymamát, tényleg brutálisan.

Én is kibuktam a sztorin, mert tudta jól, hogy a baba még semmit sem kapott előtte az anyatejen kívül. És tudom, egy ekkora gyereknél azért lehet húzni(extrém esetben) az etetést, h alekötjük a figyelmét, 3 óra nem a világ vége...

Ti hogyan reagáltatok volna?

Csak érdekel, hogy más is így kibukott volna(én igen), de a Nagyi meg azon van vérig sértve, hogy beszélt vele a lánya, s hogy én is egyetértettem vele.)

2011. jún. 16. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
74%
Jaaaj,a kacsás hozzászóláson jót nevettem,annyira el tudom képzelni ahogy eltorzult fejjel kiabálsz a sógornőddel(azt hiszem neki adtad a gyereket megőrzésre) és közben hevesen turkálsz a gyerek szájában a kacsa darabjai után kutatva :D Jesszus,mi történik a gyerekkel ha 5 hónaposan eszik valami finomat?Lett valami baja?Ha annyira nem ízlett volna neki,biztos öklendezve köpködött volna.De tuti nem ez történt!Végem van amikor azt hiszi valaki,hogy nagyon modern és tökéletes a gyermekneveléssel kapcsolatos elképzelése.A szomszédunkban is lakik egy ilyen szülőpár.A lányuk már 7 éves,karácsonyra még sosem kapott csokimikulást,mert a csoki árt,nem tesznek a teájába se cukrot se citromot,a limonádé náluk citromos víz,nincs hús csak szójás vackok,a gyerek kedvenc kajája a főtt rizs főtt tojás fehérjével!Ezzel a bigott felfogással olyan állati "jól" fejlődik a kislány,hogy két éve (nem vicc) ugyanaz a cipő- és ruhatára.Két éve!Úgyhogy én nem kiabálnék azért valakivel,mert adott enni a gyerekemnek,még ha kacsáról legyen is szó....
2011. jún. 24. 21:43
 62/78 anonim ***** válasza:
30%
Jó nagy idióták vagytok, te is, meg a sógornőd pláne! :)
2011. jún. 24. 22:08
 63/78 anonim ***** válasza:
73%

Nem a sógornőm, ismerősöm volt, aki a kacsát adta a gyereknek, és megjegyzem, még nem kezdtem el akkor én sem a hozzátáplálást. Szerinted normális, hogy rögtön sült kacsával indított a gyerek? Egyébként azért is nem lett semmi baja, mert kiszedtem a szájából. De ha neked nem lett volna gáz, gratulálok!

Egyébként a kérdező által felvázolt helyzethez még annyit, hogy tényleg jó lett volna előre lefejt tej, vagy táp, vagy mami részéről egy hívás, hogy helóka, hosszú még az út haza?

2011. jún. 24. 22:17
 64/78 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de még had tegyem hozzá, hogy én nem egy 7 éves kislányról írtam, hogy evett a kacsából, hanem egy 5 hónapos babáról, akinek én vagyok a szülője, had döntsem el én, hogy mit adok először a szájába, és mikor!

Én vagyok idióta? Te nem tudsz olvasni. Amit már írtam, nem sógornő, hanem ismerős volt az illető.

2011. jún. 24. 22:20
 65/78 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rám írja, nem?:D
2011. jún. 24. 22:25
 66/78 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom, de szerintem tuti nincs gyereke, egyébként abba nem gondolt senki bele, hogy nagymama kétségbe esett, elkövetett egy hibát, de mikor egy anya meghallja, hogy gond van a gyerekkel, veszélyben van, vagy olyat evett, amit még az előtt soha, beleegyezése nélkül, akkor elkövethet az anya is egy hibát, és túlzásba viszi a megvédést, vagy csak a nagymamának volt joga hibázni? A gyermekét védő anya már nem is jó. Aki még nem esett át hasonló helyzeten, ne mondja, hogy nem akadna ki.
2011. jún. 24. 22:29
 67/78 anonim ***** válasza:
35%
Elsőre is felfogtam,mert tudok olvasni,hogy ismerős volt az illető és nem a sógornőd,nem kellett volna kétszer leírni.És azt is jól olvastam,hogy nem egy 7 éves lányról írtad a kacsás sztorit,de akkor sem értem mi baj van azzal,ha egy 5 hónapos gyerek kap egy pici darab kacsát!Jó,nem ezzel kell kezdeni,de miért kell ezért üvölteni?Ez csak kacsa..husi...nem mérgező.Egyébként hol olvastad hogy "leidiótáztalak"?...én nem látom!
2011. jún. 24. 22:33
 68/78 anonim ***** válasza:
76%

A kérdezőt meg az ő sógornőjét idiótáztam le, nem a kacsás anyukát :)

Remélem a nagyi nem vállalja el többet a gyerekek felügyeletét, úgyis szerencsétlen bármit csinál majd rosszúl csinálja(ha nem adott volna neki, hanem hagyta volna sírni egy órán át, akkor az lett volna a baj).

Jó, hogy ő felnevelt minimum két gyermeket(a férjedet és a sógornőd), de ő hülye, idióta, nemnormális, tönkreteszi az 5 hónapos csecsemőt... ÁÁÁÁ!!! Ti csináltok pulickát a gyerekeitekből! Mindentől óvjátok, féltitek, véditek, s majd 10 év múlva sírni fogtok, hogy szerencsétlen gyermek 11 évet tölti nemsoká, de 8 évesnek néz ki... Meg válogat, stb stb. Meglátjátok majd a neveléseitek eredményét!

2011. jún. 24. 22:34
 69/78 anonim ***** válasza:
Ja bocsi,már látom,de szerintem az idióta jelzőt a kérdező kapta (bocsi) , nem a kacsás sztori!
2011. jún. 24. 22:35
 70/78 anonim ***** válasza:
Nem nekem szólt az idióta, oké. A kacsát egy éven aluli gyereknek nem ajánlják, ezt még a párom nagymamája is mondja, és még azt is tudja, hogy 5 hónapos gyereknek először hígítva kell adni a tehéntejet. Szóval régen is így csinálták. Na mindegy, a vita befejezett részemről.
2011. jún. 24. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!