Hogy lehet erre reagálni? Hogy lehet kezelni ezt a helyzetet?
"Szerinted ez milyen hatással lenne a kislányra???? Ha meglátná Őket? mert végülis miért ne láthatná??"
Gondolom az anyját és az apját is pont annyi eséllyel láthatta volna meg.
"te vagy az anyja, távolítasd el az ilyen apát a közeléből"
Ne is törődjön vele, hogy a gyereknek az apjára is pont ugyanúgy szüksége van, mint az anyjára.
"és mielőbb legyen egy normális párod, aki pótolja ezt az embert aki ilyen volt Veletek."
Akivel szintúgy megláthatná a gyerek az anyját szexelni, de az már ugye nem számítana.
"Szóval én amíg nem viselkedik apaként nem is engedném, hogy lássa a gyereket!"
Miért nem viselkedik apaként? Nem vigyázott a gyerekre???
Ez valóban elég undorító dolog volt tőle. Én biztos rémesen kiakadtam volna. Elváltatok amúgy?
Én a helyedben biztos intézkednék ezügyben. És természetesen a bíróságon meg lehet említeni ezt az esetet is, hogy biztos neked ítéljék majd a gyermeket. Hogy lehet egy felnőtt ember ennyire felelőtlen, aki ráadásul apja egy két éves gyereknek??!!
Egyik részről megértem, hogy fel vagy háborodva, hisz annyival megtisztelhetne a férjed, hogy nem a közös otthonotokban teszi, amit tesz. De azt te sem gondolhatod komolyan, hogy mostantól, mivel már nem veled van, nem kerülhet nő a közelébe, gondolj csak arra, hogy hány gyermeknek vannak mostoha szülei...
Másik részről: te sem fogsz új pár keresni magadnak, hogy a gyerekedben nehogy téves kép alakuljon majd ki? Ha a férjed megcsalt, akkor nem csak Ő a hibás, hanem Te is, hiszen egy jól működő kapcsolathoz két ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!