Érdemes erre bármit is reagálni?
Be kellett segítenem a férjemnek egy külföldi munkában, rajtunk kívül két kollégája is jött. A két férfi nem nádszál, legalább 130 kg mindegyikük.
Hazafelé megálltunk egy étteremben enni. Annyira jó volt a konyhájuk, hogy még a rosszullét határán is rendeltem tovább. Utána a kollégái célozgattak is, hogy én ettem meg az asztalnál a legnagyobb mennyiséget, még őket is túlettem. A kocsiban a férjem mosolygott, hogy egészségemre, én meg jó 24 órán át nem is voltam éhes.
Napokkal később mondta a férjem, hogy a kedves kollégáktól elindult a pletyka, hogy biztos bulimiás vagyok.
Ez persze baromság, 50 kg körül mozgok, odafigyelek a kajára, edzek, így belefér néhanapján egy kiadósabb étkezés - mivel nem mindennapos, így a súlyomat nem befolyásolja jelentősebben.
Mit csináljak? A munkahelyére amúgy nem járok be, most is külsős segítségként kerültem képbe. Hagyjam a fenébe?
Bocsánat, az a momentum kimaradt, hogy mivel hónap vége volt nálam, elszaladtam a mosdóba "csereügyletet bonyolítani", illetve pisilni, hogy ne később kelljen megállni. Értelemszerűen nem magyarázkodtam a kollégáknak, csak annyit mondtam, hogy kanyarodok egyet a mosdó felé, várjanak egy percet még.
Gondolom ebből rakták össze a nagyszerű elméletüket.
Hagyd a fenébe, ha védekezel, az lenne feltünö. igy meg elfelejtik, a férjed meg örül annak hogy jo étvágyad van:)) egészségedre..
szá
Ha neked nem számít mások véleménye és a férjedet is tudja az igazat és őt sem érdekli, hogy ki mit gondol, akkor felesleges "adni alájuk a lovat".
Ha érdekel és bánt a dolog, akkor beszéld meg a férjeddel, hogy hogyan tisztázd magad.
Én nem foglalkoznék velük,mindenki azt hisz amit akar. Rólam azt terjesztik hogy anorex vagyok,mert nem tudok sokat enni,egyszerűen nem megy le a torkomon a sok étel.
Csak nevess rajta,énis azt teszem,pedig egy idő után bizony bosszantó tud lenni. :S
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!