Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes erre bármit is reagálni?

Érdemes erre bármit is reagálni?

Figyelt kérdés

Be kellett segítenem a férjemnek egy külföldi munkában, rajtunk kívül két kollégája is jött. A két férfi nem nádszál, legalább 130 kg mindegyikük.

Hazafelé megálltunk egy étteremben enni. Annyira jó volt a konyhájuk, hogy még a rosszullét határán is rendeltem tovább. Utána a kollégái célozgattak is, hogy én ettem meg az asztalnál a legnagyobb mennyiséget, még őket is túlettem. A kocsiban a férjem mosolygott, hogy egészségemre, én meg jó 24 órán át nem is voltam éhes.

Napokkal később mondta a férjem, hogy a kedves kollégáktól elindult a pletyka, hogy biztos bulimiás vagyok.

Ez persze baromság, 50 kg körül mozgok, odafigyelek a kajára, edzek, így belefér néhanapján egy kiadósabb étkezés - mivel nem mindennapos, így a súlyomat nem befolyásolja jelentősebben.

Mit csináljak? A munkahelyére amúgy nem járok be, most is külsős segítségként kerültem képbe. Hagyjam a fenébe?

2011. júl. 7. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Férjed el is hiszi? Mert ha igen akkor mondd el neki hogy ebből válás lesz, ha neki a h*lye kolléáji többet érnek, mint a felesége... Ha nem hisz nekik, akkor meg köszönd meg neki hogy ennyire komolyan vesz, és bízik benned.. :-) Ezt csak azért mondtam mert bízalom nélkül nincs kapcsolat.. Akkor az a kapcsolat már el van ásva.Sok sikert
2011. júl. 7. 15:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem hanyagold őket, abból ha védekezel rögtön az lesz, hogy bezzeg igazuk volt.
2011. júl. 7. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy poénból mondták ők is, de azt viszont észrevették, hogy valami nem stimmel veled. Ez minimum azt jelenti, hogy annyira "odafigyelsz a kajára", hogy van amikor meg nem is eszel, ellentétben a 150 kilósakkal. :)
2011. júl. 7. 15:59
 14/14 A kérdező kommentje:

Férjem tudja, hogy szó sincs ilyenről. Mint mondtam, sokat edzek és odafigyelek a kajára, így évente néhány elhajlás (húsvét és karácsony is ide számítandó) belefér, egy nap alatt meg nehéz meghízni.

Nem tudom, mások hogy vannak vele, de nekem eléggé bosszantó, hogy alaptalanul ilyen negatívumokat terjesztenek rólam.

2011. júl. 7. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!