Mit lehet erre reagálni?
Figyelt kérdés
Kínos-vicces szituációba keveredtem.Egy családi barát (velem egykorú,tehát fiatal) üzentet küldött a babám névnapjára.A dolog pikantériája,hogy nem így hívják a gyerekemet:)Sokáig úgy volt,hogy ezt a nevet fogja kapni,de végül 36. héten másik mellett döntöttünk.Ezt ő is tudja,már volt látogatni is.Most úgy látszik elfelejtette.Illik visszaírni,de mit?Hogy bocs,de nem is ez a neve?Vagy hagyjam a francba.Olyan kellemetlenül érzem magam.Nem akarom kellemetlen szituba hozni.2010. jan. 19. 18:44
1/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem vedd viccesre a dolgot! Írd neki vissza, hogy majd a másik névnapon is felköszöntheti :) Egyébként nincs ebben semmi rossz. Nekem az unokahúgom nevezte át a kislányomat. Valahogyan elértette a baba nevét, amikor anyukája felhívta, hogy megszületett a babám. Amikor meg végre találkoztunk, jó 21 percen át Rebekázta a kislányomat..mire nekem is leesett, hogy ő azt hiszi, az a neve..végül is a kezdőbetű ugyanaz :D Réka a lánykám :))
2/4 anonim válasza:
Szerintem írj vissza nyugodtan, viccesen, hogy ha ennyire megtetszett neki ez a név, akkor az ő babájánka adhatják ezt a nevet, mert a tiéd végülis más nevet kapott.
:-)
:D
3/4 anonim válasza:
"Köszi, nagyon drága vagy, de ne felejts el minket majd január 20-án sem, mert fiam közben Dávid lett:-))"
Szerintem egy ilyen típusu üzire nem sértődhet meg. Valószínü a rég név volt a fejébe, és hirtelen írt, elfelejtette, hogy már nem is ez a neve babádnak. Lehet közben ő is rájött, csak neki is kínos.
4/4 anonim válasza:
mi is állandóan váltottuk a nevet a család már nem tudott követni minket.aztán mikor megszületett,és a párom telefonált mindenkinek.a rokonság nagyon örült,pont együtt voltak,mert név napoztak.aztán meg szólalt az egyik,hogy szép neve van.aha szép név a Balázs,nem is úgy hívják mondja a harmadik.felhívják anyám,na ő is gondolkodott,de megkérdi apát.így derült ki,hogy hogyan is hívják.jót mulattunk rajta.vedd viccesre te is.köszönd meg,és ird oda hogy az igazi névnapja mikor van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!