Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen kifejezést nem szeretsz...

Milyen kifejezést nem szeretsz, ha mások a babádra mondják?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, h. megszületik a picid és amikor az ismerősök nézik, ilyeneket mondanak: tündibündi/tünci, arika/aranyos, "helyes gyerek", édi stb. Ezeket ti sem szeretitek, vagy csak engem irritál? Van olyan, amit nem szeretsz, amikor mondják?
2011. ápr. 8. 17:06
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

A gyerek rohangál anyósnál a konyhában erre ő elkezd kiabálni hogy ne menj oda süti, süti!!!

Én meg csak nézek hogy mi van erre kiderült hogy süt( de mért nem mondja rendesen)

Mondtam a férjemnek hogy szóljon mert a gyerek később nem mert nála sütit enni mert "süti".

Szomszéd jött babalátogatóba(nincs gyereke) megkérdezte már megy és mászik már ( 2hónapos volt a gyerek)???

2011. ápr. 15. 00:00
 52/54 anonim ***** válasza:

Rég nevettem ennyit, köszönöm.

Mi sem maradtunk ezekből ki sajnos, 14 hónapos a lányom.

- Szándékos nyelvtani hibák, gügyögések, káromkodások, ha szólok még meg vannak sértődve, pedig a gyerek úgy tanulja meg helyesen, ha jól van kiejtve, meg előtte nem kellene csúnyán beszélni, az óvodában eleget fog hallani.

-11 hónapos volt a lányom beszél már, megy már, eszik már egyedül? Nyilván van olyan zseni baba aki beszél ennyi idősen, de ritka. :) Menni már ment egyedül.

- Van elég tej, szopik még, alszik éjszaka? Ha ezt 100x nem tették fel nekem rokonok vagy idegen mamák az utcán, akkor egyszer sem.

Szavak: édi bédi, tündi bündi, szopik, szopcsi, fürcsi, tejcsi, babcsi...erre vagy arra hasonlít a lányunk...

2011. ápr. 15. 00:18
 53/54 anonim ***** válasza:
46%
Már csak az érdekel,ki a fene pontozza le a válaszokat és mi alapján?
2011. ápr. 15. 09:15
 54/54 anonim ***** válasza:

Nagyon jókat írtatok... Most látom csak, mennyi olyan eset van, ami ránk is igaz, csak nem tűnt eddig fel. :-)

Látom, anyósát mindenki nagyon szereti. :-)

2011. ápr. 15. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!