Milyen kifejezést nem szeretsz, ha mások a babádra
mondják?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, h. megszületik a picid és amikor az ismerősök nézik, ilyeneket mondanak: tündibündi/tünci, arika/aranyos, "helyes gyerek", édi stb. Ezeket ti sem szeretitek, vagy csak engem irritál? Van olyan, amit nem szeretsz, amikor mondják?
Nálam vitte a pálmát, mikor gratuláltak, hogy milyen gyönyörű kislányom van. A fiam kék babakocsiban, tetőtől talpig kék pasis cuccokban volt. igazi pasis volt már akkor is. Igaz, hogy gyönyörű, de egy fiú baba is lehet szép!!!! nem???
2011. ápr. 8. 18:50
12/54 anonim válasza:
Amikor rosszul mondják a lányom nevét. anisszának hívják, és mondják h Vanessza?? Anessza? Én meg...nem!! ANIssza:)
2011. ápr. 8. 18:57
13/54 anonim válasza:
Hú. tudok helyese írni:) Anissza...saját lányom nevét kicsivel Bocsesz:)
2011. ápr. 8. 18:58
14/54 anonim válasza:
18-45 viszi a pulyával a pálmát,meg a pulyáró vagy ha minden öregasszony be akar nyúlkálni a retkes kezével a babakocsiba holott azt sem tudom ki az.Vagy hog ymiért is hajolt a babakocsi fölé?!
2011. ápr. 8. 19:05
15/54 anonim válasza:
Sziasztok!
Én azt nem szeretem amikor sír a gyerek és rögtön azt kezdik mondani, hogy biztosan fája a hasa, éhes, és, hogy minden idős hölgy megakarja mondani hogy miért sír a gyerek. Én meg közlöm vele, hogy ismerem, hogy mitől sír.
2011. ápr. 8. 19:40
16/54 anonim válasza:
Én is attól vagyok kiakadva, mint itt az egyik válaszoló is: Fiam tetőtől talpig kék-barnában, kék babakocsiban, és megkérdezik, hogy "kislány?". Könyörgöm, ha már azt gondolja, hogy lehet, hogy kékbe öltöztetem a kislányomat (mert miért ne lehetne, főleg ha örökli a ruhákat) legalább a színének megfelelő nemet kérdezzen. Aztán ha nem az, akkor mondom, hogy nem. De ez kiakaszt, már 3-4-szer előfordult. Igaz nagyon kedves, mosolygós arca van a fiamnak, ezt más is mondta, de azért nem lányos, főleg nem a ruhái....
2011. ápr. 8. 20:12
17/54 anonim válasza:
Én is a babuka, babóca pocaklakó nevektől megyek falnak.
és nekem ellenkezőleg de szintén idegesítően a FULL rózsaszínbe öltöztetett lányomat nézte még kislányos anyuka is KISFIÚNAK.
Nem értem miért...
2011. ápr. 8. 22:18
18/54 anonim válasza:
Én is attól a kérdéstől vagyok rosszul, hogy jó baba-e? Illetve amikor azt mondják a kisfiamra, hogy kövér. Kis pufi arca van, de egyébként nem kövér, a 10kg-jához 80 cm. Csak ez ugye babakocsiban betakarva (főleg télen) nem látszik. És ebből ered a következő "kedvenc" kérdésem; sokat eszik? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, néha rosszul vagyok az emberektől!
2011. ápr. 14. 12:02
19/54 anonim válasza:
Utálom, ha "édi-bédi" vagy "de ari" .
Azt is, ha megkérdezik, szoptatom-e.
Utálom még a "de jól néz ki" és "jó húsban van" utalásokat. Ezt mindkét fiamra megkapom folyamatosan, pedig mindkettő kifejezetten vékonyka.
2011. ápr. 14. 12:07
20/54 anonim válasza:
sziasztok,
en attol akadok ki, hogy ha azt mondjak ra, hogy NEVELETLEN vagy ROSSZ!! 2 eves, amennyire ebben a korban lehet, annyira "jol nevelt" es igen eleven, a tuzon nem egne el, de talan ezt ne egy idegen dontse el 10 perc utan... nekem ezek csapjak ki a biztositekot!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!