Miért szeretsz otthon lenni a kisbabáddal?
Szia!
Én jövőhéten megyek vissza dolgozni:( Pont tegnap beszélgettem erről a férjemmel, hogy milyen jó volt itthon. Én szerettem nagyon, mosás főzés stb és nem utolsó sorban nagyon jó volt a kisfiammal lenni egész nap. De hétfőtöl ennek vége, jön a fekete leves:)
Szia, nagyjából azért, amiért te szeretsz otthon lenni, mi most végeztünk a szüleim háza melletti kis épület házzá alakításával, úgyhogy még szeretem csinosítani a házat is, de amúgy is jó kipihenni a munkahelyemet...én elég rossz helyen dolgozom, 16 nő van együtt...szerintem nem kell részleteznem a rengeteg jóindulatot, amit kaptam amikor kiderült pl. hogy terhes vagyok. Sajnos ennyi nő nem bír együtt dolgozni, folytonos irigykedés, piszkálódás, balhézás ment, alattomosság, furkálódás, mószerolás...nekem tényleg felüdülés látni az első gyermekemet, ahogy nődögél :-)
- a kisfiam 14 hónapos, úgyhogy a visszamenetelre még nem nagyon gondolok -
Első vagyok.
Nekem már 2,5 éves a fiam, most 3 éve hogy itthon vagyok. Sajnos már vissza kell mennem:( De az én munkahelyem sem leányálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!