Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen kifejezést nem szeretsz...

Milyen kifejezést nem szeretsz, ha mások a babádra mondják?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, h. megszületik a picid és amikor az ismerősök nézik, ilyeneket mondanak: tündibündi/tünci, arika/aranyos, "helyes gyerek", édi stb. Ezeket ti sem szeretitek, vagy csak engem irritál? Van olyan, amit nem szeretsz, amikor mondják?
2011. ápr. 8. 17:06
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem, ha azt mondják el van kényeztetve és mindent megengedek neki. Ha nem panaszkodom kinek mi köze van hozzá, hogy hogyan nevelem a gyerekem. Egyébként pedig nem engedek meg neki mindent, de nagyon akaratos kislány (20 hónapos) és sokszor hisztizik.

Az "anyukázást" én is utálom, mindig olyan érzésem van, mintha szemrehányóan mondanák (főleg a dokik).

2011. ápr. 14. 14:54
 42/54 anonim ***** válasza:
100%

Én egy dolgot utálok, tudni kell az én Kisfiam koraszülött lett 1210 grammal született és 42cm-el!

Na azt nem bírom elviselni mikor azt mondják jaj de kicsi, főleg aki tudja a körülményeket!Most 10 hónapos 7kg és 68cm, és vannak olyan tuskok akiknek ezt elmondom és még is azt mondják jaj de kicsi, vagy megkérdezik, de egészséges legalább, miért ne lenne az sőt ugyan úgy fejlődik, mint a kortársai mászik és lassan fel is fog állni legalább is nagyon próbálkozik!

Ez az egy dolog ami idegesít vagy csak rosszul esik!

2011. ápr. 14. 15:50
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

én a dundi, gömbike és a a gyerek súlyára vontakozó megjegyzésektől megyek falnak! :-)

11hónapos 8kg. fiu- erre elhűlve mondja a férjem nagynénje, hogy ÚÚÚHHH Mekkora ez a gyerek!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - nincs is gyereke.

Meg szintén a nagynéni- nagyfiam két cumival aludt délután- pont ébredt, mikor a néni jött. Odaállt az ágy mellé és bekapta a másik cumiját, hogy nézdt a mama is cumizik!!! Azt hittem kirugom a szájából!! Normális?

Jah- és úgy beszél a gyerek előtt, mint a kocsis, hiába szóltam már 100x rá. és mikor az oviba irattuk be és elkezdett káromkodni a gyerek- sűlyedtünk a férjemmel a pad alá. Sose mondta még eddig a néni után a ku..va anyá..d és hasonlókat- és pont ott jutott eszébe. Annyira égés volt. :-(

2011. ápr. 14. 16:40
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Engem idegesít amikor azt mondják rá, hogy tiszta kis ember. Miért mi legyen??? Meg, hogy már igazi férfi. Valószínű 10 hónaposan tényleg egy felnőtt férfi. De legfőképp azt utálom amikor anyósom elkezdi felsorolni a fél rokonságukat, hogy a gyerek homlokráncai erre a rokonukra, a szeme egy másik rokonukra és így tovább hasonlít. Hát persze mindenkire hasonlít csak rám nem... Egyértelmű.
2011. ápr. 14. 17:17
 45/54 anonim ***** válasza:
amikor pici volt és meg akarták fogdosni.ha nem hajlandóak elfogadni,hogy én mit engedek meg,hogyan etetem.mikor csúnyán beszélnek előtte,pedig szóltunk érte párszor.
2011. ápr. 14. 17:18
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kis vasgyúró!

Teljesen átlagos súlyú fiam van. Minden baba hurkás 5 hónaposan.

A sógornőm(van gyereke, 17 éves), megkérdezte tőlem, amikor a fiam még három hónapos sem volt, hogy"mászik már?"

Mondom nem, erre csalódottam:"jaaaa..."

Ha sír, mindig csak éhes lehet, vagy fáj a pocija.

Egyszer kérdezik: "nem éhes ez a gyerek?" Én is bizonytalan voltam, mondtam: nem hiszem, mert egy órája evett, de ki tudja, mindjárt megpróbálom, kér e. "Mikor evett"? Mondom: "kb egy órája" "Ja, akkor még nem lehet éhes,majd 2 óra múlva".

"Húzogatjátok a fütyijét?"

stbstb

2011. ápr. 14. 20:00
 47/54 Ancsika34 ***** válasza:
100%
Végigolvastam az összes hozzászólást, sőt felolvastam a páromnak is! Azt kell mondjam, rég röhögtünk ennyit! Köszönjük! :) Három hónapos a kisfiunk, eddig ezek nem zavartak, de mostantól biztos figyelni fogunk...
2011. ápr. 14. 21:11
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
hát jókat mosolyogtam én is.szinte minden amit irtatok nekünk i megvolt de ami aztán nálam végleg kivágja a biztosítékot az anyós(ki más) beszólása amikor a 9 hónaposom huncutkodik: "Jaj már de kis szaros(!) CIGÁNY vagy!" na ettől a falra mászok és hiába szólok rá akkor is mondja és megsértődik és duzzog ....áááááááááááááááááááááááááááááá De az én lányomnak ne mondja h cigány!Na meg h szaros! Ja és együtt lakunk! :)
2011. ápr. 14. 22:11
 49/54 anonim ***** válasza:

Szándékos nyelvtani hiba nálunk is van, rossz hallgatni, de az se volt semmi, hogy:

Anyós: Olyan tömzsi, vastag ez a gyerek.

Én: Inkább túl sovány, alig eszik, cérnaszál lábai vannak és meg tudom számolni a bordáit.

Anyós: Jó, de akkor is tömzsi, vastag.

2011. ápr. 14. 23:21
 50/54 anonim ***** válasza:
Csak hogy ritka kivétel legyek (persze megint anyós): tiszta Szilvi vagy - magyarul tiszta anyja (és ezt minden alkalommal teljesen kiábrándult, csalódott hangsúllyal). :D
2011. ápr. 14. 23:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!