Milyen kifejezést nem szeretsz, ha mások a babádra mondják?
Gratulálunk a kis jövevényhez;)
Ez nem tetszik:)
Legdurvább az volt mikor sétáltunk haza és 4-5 közmunkás ült az árokparton a gyerek sírt erre a közmunkások beszóltak hogy éhes meg kéne etetni....
Másik már 2 éves találkozunk egy nénivel(egyszer hallotta sírni kiskorában) és finoman megkérdezi még mindig olyan sírós vagy???
- Azt utálom ha azt mondják rá hogy hisztis(pedig nem az)
Kis faluban élünk... :(((
Anyósom idegesít a legjobban: "Tiszta új kisgyerek"
Ezt nem értem és idegesítő beszólás. De mindenkire ezt mondja, hogy megszületett a tiszta új kisgyerek. Én se szeretem azokat a kérdéseket, hogy szopik-e és hogy jó baba? Milyen a jó gyerek? Sose sír? Meg most sógorék adtak neki becenevet: Lillának hívják és ők elnevezték Lilunak. Na neeee. Egyből megmondtam nekik, mire a hátam mögött a férjemet kérdezték, hogy akkor mi hogy becézzük, mert megszóltam őket.
Amitól ideggörcsöt kapok: pulya.
És fent az egyik, önmagát kibírhatatlannak nevező anyukával egyetértek. Én sem szeretem, ha vadidegenek nyúlkálnak a gyerekemhez. És azt sem szerettem, mikor terhesen meg akarták simogatni a hasam. Azt kizárólag a férjemnek és a fiamnak engedtem meg.
Na igen, a szoptatás kérdés is tök bunkóság.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!