Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbántam hogy szültem....

Megbántam hogy szültem. Másnak is ilyen pszichopata gyereke van?

Figyelt kérdés
Egész reggel 7től ordit még most is.5 másodpercet ma nem aludt. Evett,fürdött. A dudli sem kell neki. Kakilt is kétszer. Kikészültem idegileg. 3,5 hós
2009. jan. 18. 18:02
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
92%
Szia! most sajnos nincs sok időm írni, de később próbálok hosszabban is. Nem is olvastam végig a válaszokat, de annyit láttam, hogy okoskodni meg téged lehordani a legkönnyebb! én orvos vagyok, szakvizsgára készültem egy 6 hónapos baba mellett, nagyon nehéz volt. Egy kisbabához rengeteg türelem kell, és amikor ilyen stresszes helyzet van, ezt az ember néha elveszti, ez emberi dolog!én csak akkor tanultam, ha aludt, és azt is megérezte, hogy naki most aludnia kell, és már attólm feszültebb volt, és persze nem aludt el. Szerintem csak ki vagy készülve, ha elmúlik a vizsgaidőszak, minden jobb lesz. A kisbabák nagyon megérzik, ha az ember stresszes vagy ideges és szerintem csak arra reagál így. Próbálj vele nyugodtabb lenni, babusgatni, és meglátod, ő is nyugodtabb lesz.
2009. jan. 20. 13:19
 52/60 anonim ***** válasza:
94%
Minden hozzászólást olvastam, furcsa reakciók voltak az anyáktól. Valóban nem így kellett volna feltennie a kérdést, mindenkiben haragot ébresztett. Amikor megszületett a kislányom azt hittem, hogy én olyan ügyes vagyok, hogy majd ugyanúgy meg tudok felelni minden elvárásnak mint eddig. Aztán mikor a párom egy hétre elment dolgozni és itt hagyott egyedül egy 4 hetes babával akkor voltak olyan perceim, hogy azt hittem nem bírom tovább. Hiszen egy anya az első perctől kezdve meg akar felelni.Aztán itt egy jövevény aki felborítja az életed, nem tud beszélni csak sírni és orditozni. Aztán rájössz, hogy tehetetlenül és lehetetlenül viselkedsz, nem tudsz megfelelni úgy ahogy szeretnéd. Szerintem a hormonok teszik velünk ezeket a ronda kirohanásokat. Én is minden este sírtam a tehetetlenségtől, hogy nem értem meg a saját gyerekem. Aztán a türelem a szeretet és tapasztalat lecsitítja az ilyen indulatokat. Amik természetesen nem szívből jönnek (hogy is jöhetnének)! Az én kislányom két éves és szerintem legalább!!! a harmadik dackorszakát éli. Időnként kiborulok, hogy nem bírom. Aztán odajön, megölel, ad egy puszit és újult erővel próbálom nevelni!
2009. jan. 20. 18:39
 53/60 anonim ***** válasza:
24%
Na álljon meg a menet. A kérdező nem egy kérdést tett fel elsősorban hanem egy ocsmány minősíthetetlen kijelnetést, majd a kérdés második felében színtén minősíthetetlen jelzővel illette a gyermekét. Aki kétségbe van esve az kétségbe esetten kér segítséget de nem tesz ilyen kijelentést! Nehogy már még sajnáljam is őt. Csak a babáját de azt annál inkább. Aki gyereket vállal annak tisztában kell lennie azzal hogy onnantól a gyerek az első a második és a harmadik. Minden más utána jön. A tanulás is. Azt megtehette volna addig amíg nincs gyereke. Nincsen diplomám, ha akartam volna akkor tanulni megyek. Én gyereket akartam akkor is ha sír, ordít, és akkor is ha nem. Ez a csecsemők dolga. És itt nem egy pár hetes babáról van szó, hanem egy3,5 hónaposról akinek már réges régen napirendjének kellene hogy legyen amit ugye anyukának a dolga kialakítani. Mert akkor kiegyensúlyozott a gyerek és az anya is. Hát ennyi. Kérdezőnek meg üzenem hogy szedje össze magát mert az a szegény gyerek nem kérte hogy a világra hozd!
2009. jan. 20. 19:04
 54/60 anonim válasza:
78%

Arra nem gondolt senki, hogy akár szülés utáni depresszióban szenved az anyuka?

mivel már ez kimutatott tény!

kérlek menny el anyuka pszichológushoz, mesélj el neki mindent, amit érzel, ami zavar, ami felidegesít!

2009. jan. 22. 09:27
 55/60 anonim ***** válasza:
100%
SZ én véleményem, hogy a babóca érzi, hogy feszült, ideges vagy (mint írtad a vizsgaidőszak miatt). Ettől ő sem fogja jól érezni magad.. Észrevétlenül is másképp fogod meg, kicsit türelmetlenebbül adod oda a cicit, stb. stb. Hidd el ÉRZI!!!!! ÉS nagyon sajnálom, hogy így gondolkozol...én a világ legboldogabb asszonya lennék, ha végre megadhatnám a páromnak (és persze magamnak) a várva várt kisbabót. Sőt, nem szeretnélek megbántani, de én felkeresnék a helyedben egy pszihológust, hogy segítsen neked a nehézségeken túllépni. Sokszor segít ha kibeszéled magadból a problémáidat. És hidd el mikor TE megnyugszol a babóca is meg fog. UI.:Kérlek szeressd azt a csöpséget, hisz minden gyarmek megérdemli!!!!!!
2009. jan. 22. 14:05
 56/60 anonim ***** válasza:
62%

Ilyenkor egy kicsit mérges vagyok. Hihetetlen, hogy miért vállal az olyan ember gyereket, akinek se türelme, se ideje hozzá? Mindegy, hagyjuk, ez az én véleményem, nem tartozik ide.

Nem tudom, hogy írták-e, de szerintem jó lenne, ha töltenél egy mondjuk naponta, kétnaponta fél órát a babáddal. Már amennyire az időd engedi. Csak kettesbe. Ülj le, dajkáld, és beszélj hozzá sokat. MIndegy miről, a suliról, munkáról, vagy beszéld ki magadból neki a dolgokat. De énekelhetnél is, a lényeg hogy a baba hallja a hangodat és érezze a közelségedet. Sztem az is sokat segítene, ha a buksiját a baloldaladra tennéd, oda, ahol a szíved van, ogy hallja a szívdobogást, ahogy az az anyaméhben volt. Pár naponta, esetleg naponta fél óra nem olyan sok idő, bár tudom, h suli mellett az is sokat számit, de szakits rá egy kis időt. Lehet h kamatostul megtérül! És írd meg lécci h bevált-e! És a legfontosabb: abbana fél órában felejts el mindent és tényleg csak a babádra koncentrálj.

(persze lehet h csak hasfájós, vagy egyéb problémája van, de ha nem tudsz róla, akkor próbáld ki ezt:))

2009. jan. 22. 15:53
 57/60 anonim válasza:
79%
Most csak viccelsz ugye??? Nem lehet, hogy nincs elég tejed és éhes, vagy fáj a pocija!! Egyébként azért mert felé nem mutatod, hogy ideges vagy, Ő azt érzi, hogy az anyukája egy idegbteg! Azt javaslom fordulj orvoshoz, vagy védőnőhöz, nincs a gyerekkel semmi baj, a gondok inkább veled vannak! De azért kitartás! Remélem a kérdésed tényleg csak vicc volt!!!!
2009. jan. 22. 18:16
 58/60 anonim válasza:
84%
Véleményem szerint az hazudik aki azt állítja, hogy nem borította ki még a gyereke. Ha valaki hónapok óta nem alussza át az éjszakát az a fáradtságtól türelmetlen lesz. Mindenkit kiborít a gyereke csak van aki beismeri van aki nem! Azt tudom tanácsolni 1 napra menjen oda nagyszülő vagy aki segíteni tud, hogy kipihend magad és meglátod másképp fogod látni a világot és a legfontosabbat: a gyermekedet.
2009. jan. 24. 21:06
 59/60 Wrathe válasza:
22%
Az ilyen emberek szoktak a híradóban benne lenni. "Megfojtotta 2 hónapos fiát egy párnával mert nem hagyta abba a sírást".Megbántad hogy szültél? Sajnálom. De akkor minek szültél?
2012. márc. 30. 23:14
 60/60 anonim válasza:
33%
Mi a fa sznak szülsz akkor, te büdös k urva? Nem lenne túlnépesedés, ha ilyen felelősség képtelen egyének nem szülnének meggondolatlanul...
2020. júl. 15. 17:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!