Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbántam hogy szültem....

Megbántam hogy szültem. Másnak is ilyen pszichopata gyereke van?

Figyelt kérdés
Egész reggel 7től ordit még most is.5 másodpercet ma nem aludt. Evett,fürdött. A dudli sem kell neki. Kakilt is kétszer. Kikészültem idegileg. 3,5 hós
2009. jan. 18. 18:02
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
85%

Ti mind zizik vagytok!

Azért mert nem b...szom le, mert írt valami valóban érthetetlent, és számomra is elfogadhatatlant, hanem megpróbálom meglátni a problémát a "hiszti" mögött, mert én annak vélem az első két mondatot, és próbálok segíteni, azért nem kell rám is fröcskölni!

Attól, hogy mindenki leírja, szerintetek milyen rossz anya, még biztos nem fog jobban sikerülni neki az anyaság. Nézzétek végig a válaszokat, mindenki csak fröcsög, utálkozik, de nem segít.

NYILVÁNVALÓ, hogy a gyerek NEM pszichopata, ez nem is kérdés. Az is nyilvánvaló, hogy a kérdező stílusa HELYTELEN és meghökkentő. De azt gondolom, hogy ez egy pillanatnyi, meggondolatlan kjelentés, amit nem kellett volna leírnia.

Szimplán megkérdezhette volna, hogy mit csináljon akkor, ha a gyerek egész nap csak üvölt és nem tud vele mit csinálni.

Akkor mit válaszoltatok volna??? Nézzetek magatokba ti is! Előítéletesek vagytok! És ha valóban tizenéves anyuka egyedül? És ha gyermekágyi depresszióról van szó? Akkor segíettetek a pocskondiázásotokkal?

Én így válaszoltam. A problémára koncentrálva. Hátha ezzel tudok segíteni.

A gyermekágyi depresszión pedig az orvos tud segíteni, javaslom, ha a kérdező tényleg komolyan gondolta amit írt, valóban forduljon pszichológushoz.

2009. jan. 18. 20:28
 22/60 anonim ***** válasza:
21%
20,00-nak üzenem hogy azért kaptad a "hulladék" jelzőt mert a soraid téged minősítenek. A 20,28-nak meg csak annyit hogy az olyan ember aki az első válaszok után még kommentet ír és semmi féle megbánás nem olvasható ki a szavaiból az nem érdemel segítséget. A megbánás legkissebb szikráját sem tanusította pedig rengeteg választ kapott. És a szülés utáni depressziós anyáktól sem hallottam még ilyen fajta gyűlölettel beszélni a gyerekükről. Szánalmas ez a nő és ti is akik sajnáljátok őt vagy csak megértőek vagytok vele. Én az ilyet nem tudom és nem is akarom megérteni hiszen akkor már én is olyan lennék mint ő.
2009. jan. 18. 20:50
 23/60 anonim ***** válasza:
42%
Hát hallod megáll az eszem!Szégyeldd magad egy kicsi gyermekre h lehet ilyet mondani!Tényleg nem neked való a gyermek!Nincs a világon fontosabb dolog mint a gyermekünk ,ő még picike nem tud beszélni nem gondolod h azért sir mert vmi baja van?szted te mikor kicsi voltál nem ugy jeleztél?Komolyan nagyon szégyeldd magad!Sok ember szeretne gyermeket és nem lehet nekik te meg.....áááááá!Nem vagy te normális
2009. jan. 18. 20:52
 24/60 anonim ***** válasza:
42%
De arra van ideje meg esze h itt irogasson igaz?nemhogy a gyermekével foglakozna és ha nem tudja mi baja van akkor vinné el az ügyeletre!Az eszem áll meg h lehet vki ilyen anya!!!!
2009. jan. 18. 20:54
 25/60 anonim ***** válasza:
41%
Létezik ilyen, hogy valaki ilyet kérdezzen??? És mi ilyentől kapunk a mi kérdéseinkre tanácsot? Kedves kérdező, valld be...nem gondoltad komolyan..nem is vagy anya..igaz???
2009. jan. 18. 20:55
 26/60 anonim ***** válasza:
60%

"És a szülés utáni depressziós anyáktól sem hallottam még ilyen fajta gyűlölettel beszélni a gyerekükről. Szánalmas ez a nő és ti is akik sajnáljátok őt vagy csak megértőek vagytok vele. Én az ilyet nem tudom és nem is akarom megérteni hiszen akkor már én is olyan lennék mint ő."

Téged is minősítenek soraid. Szánalmas.

2009. jan. 18. 20:57
 27/60 anonim ***** válasza:
29%
ááá, ez kamu...azt írja, evett, fürdött! (6kor írta, akkor hánykor fürdött?)...és dudli... ez nem igaz..valaki szórakozik..
2009. jan. 18. 20:57
 28/60 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem teljesen felesleges azon agyalni, hogy kamu, vagy sem az egész. Miért nem lehet elhinni, hogy valaki tényleg ennyire kétségbeesik és nem tudja, mi tévő legyen. Persze, hogy eltúlozza, de attól még lehet neki segítni, tanácsot adni, vagy nem? Attól még senki sem hulladék, mert megpróbál a sorok mögé nézni, egyébként is micsoda stílus ez pici babát nevelő anyukáktól?

A kérdező már kapott hasznos tanácsokat, én csak annyit tennék hozzá, hogy talán döntened kellene, hogy jelenleg mi a fontosabb. Diplomát még szerezhetsz, de a kisbabádtól elrabolt időt már pótolhaod be később. Nem csak papolok, én anno ezt megléptem, és halasztottam. Semmi nem mehet a gyereknevelés rovására szerintem, a babának kiegyensúlyozott anya kell. A főiskolákon lehet halasztani, egyéni tanrendet kérni, gondold végig. Ha gyermeked van, főleg ha kisbaba, ő kell, hogy az első legyen, minden csak azután jöhet.

Gondold át mégegyszer ezt az egészet, nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember.

2009. jan. 18. 21:17
 29/60 anonim ***** válasza:
82%
Miert beszelsz igy szegeny picirol? Egy ilyen kis baba sose ok nelkul sir, csak azert, hogy bosszantson. O meg nagyon tiszta lekek, igy kommunikal veled -az ANYUKAJAVAL- az egyetlen szemellyel, akiben bizik, es akire szamit ebben a szamara oriasi, szamara ismeretlen vilagban. Vetkoztesd le meztelenre, es rajtad se legyen felso. Zard ki a kulvilagot, a problemakat, a tanulast, a gondokat, csak o lebegjen a szemed elott, a TE GYEREKED. Erezd a kicsi szivenek lukteteset, es borenek meleget. Gondolj bele milyen szerencses vagy, h o veled lehet...valakid mar van, aki biztos szeret es nem vagy maganyos, o ott van veled. Milyen szerencses vagy, hiszen azok a nok, akik elveteltek, vagy megrosszabb meghalt a kisbabajuk, boldogan hallgatnak a pici sirasat, tudvan, hogy ott van veluk. Becsuld meg, hogy ilyen szerencses lehetsz, hogy aterezheted az anyasag minden nyugjet, bajat, es a gyermeked halaja jeleul,a legnagyobb kinccsel, a mosolyaval fog megjutalmazni teged.
2009. jan. 18. 21:19
 30/60 anonim ***** válasza:
42%
20,57-es attól hogy kimásolod idézetként a soraimat még ugyan úgy gondolom és büszke vagyok rá, hogy nem vagyok olyan gondolkodású mint te meg a kérdező. A 21,19-es válaszoló minden dolgot leírt ami lényeges ebben a kérdésben. Én indulatos lettem a kérdés elolvasása után, és ennek hangot is adtam a soraimmal. De a lényeget a 21,19-es válaszoló írta le. Szívemből szólt ő, csak az a baj, hogy az olyan primitív lélekkel és gondolkodással megáldott nő mint a kérdező ezt nem tudja értékelni. Sajnálom hogy egyáltalán gyermekkel ajándékozta meg a sors. És valaki a válaszolók közül anyának titulálta a kérdést feltevőt, de az én véleményem az, hogy az ilyen az NEM ANYA. Én legalábbis nem tekintem annak. És hát még mindíg nem mert kommentet írni... De higyjétek el, hogy sajnos nem szégyeli magát.
2009. jan. 18. 21:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!