Tapasztalat után, milyen etetőszéket vennétek? Én megbántam a mostanit.
Figyelt kérdés
Nekünk ilyen van, de olyan nagynak találom, 14 hós a kisfiam, szerintetek érdemes még másikat venni? Valami kisebb helyet foglalót szeretnék, de milyet, még nem tudom. Ajánlhatnátok, ha van tuti tippetek!
2011. ápr. 16. 22:24
1/21 anonim válasza:
Szia, nekünk ilyen volt mint a képen, imádtuk, később leszerelhető az előlap, és asztallá, székké alakítható, sokáig használtuk.
2/21 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már erre. Ezzel nem tud elborulni, ha ficánkol benne? És nem túl kemény? Most ugye jó szivacsos a huzat a székben.
2011. ápr. 16. 22:39
4/21 anonim válasza:
Nem tud vele felborulni, nagyon masszív, pedig az enyém örökmozgó volt de nagyon nyugis voltam amikor beletettem, a lába közt is van biztonsági öv, és amit mi vettünk az lemosható volt, és puha szivacs ülése és támlája volt.Még a filctollat is szépen le lehetett mosni róla:)Nem is emlékszem már, hogy teszkóba vagy corába vettük-e kb olyan hatezer körül volt.
5/21 anonim válasza:
Nekem az túl műanyag, bár élőben látni kellene, viszont amit mutattam az fa, nem nyomja ki magából a káros műanyag cuccost.
7/21 anonim válasza:
Még annyit, hogy ilyen asztalra szerelhetőt azt nem ajánlom, képzeld barátnőmnek olyan volt és kilazult valami és lezuhant a gyerek a székkel együtt:( pedig valami márkás fajta volt.
8/21 anonim válasza:
Hú ez a lépcsős ez nagyon klassz!
9/21 anonim válasza:
lábtartós is ráadásul ami nagyon jó, nem lóg a lába a levegőbe, mert ha sokat lóg akkor ugye a vérkeringés stb, meg bedagadhat , de ez klassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!