Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalat után, milyen...

Tapasztalat után, milyen etetőszéket vennétek? Én megbántam a mostanit.

Figyelt kérdés

Nekünk ilyen van, de olyan nagynak találom, 14 hós a kisfiam, szerintetek érdemes még másikat venni? Valami kisebb helyet foglalót szeretnék, de milyet, még nem tudom. Ajánlhatnátok, ha van tuti tippetek!

[link]

2011. ápr. 16. 22:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nekünk ez van: [link]
2011. ápr. 16. 22:52
 12/21 anonim ***** válasza:
szia! Akárhogy is vacillálsz, amit az első mutatott, az alegjobb. Volt egy korábbi hasonló kérdés, abban is azt dícsérték a válaszadók, köztük én is. Nekünk is ilyen van. Néha az olcsóbb jobb.
2011. ápr. 16. 22:53
 13/21 anonim ***** válasza:
bocsi lemaradt. hogy nagyon szeretem, már úgy eszik benne a kisfiam, hogy az elejéről levettem a tálcát, és így az asztalhoz ül.
2011. ápr. 16. 22:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon értelek. Nekünk is az van ami most nektek, de azt össze lehet csukni, és így szerintem pont,hogy kisebb helyet foglal mint a többi amik be vannak linkelve itt (akár a lépcsős, akár ami később szétszedhető). Én is sokat nézegettem ezeket, mikor venni akartam, és pont a kis hely miatt döntöttem úgy, hogy inkább olyat veszek ami össze csukható (na meg dönthető volt, és az is jól jött). A többi is jó, csak ugye írtad, hogy a mostanival az a bajod, hogy nagy, a többi szerintem még nagyobb.
2011. ápr. 16. 23:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Én nem igazán tudom hova tenni, mégha össze is csuknám, ezért nem szoktam összecsukni. Kicsi asztalunk van és az etetőszék lába útban van, nem lehet közel tolni rendesen az asztalhoz.
2011. ápr. 17. 08:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, bocsi az offért: az etetőszéketek textil, ugye? Nem pvc, ha jól látom.

Hogyan törölsz le róla mindent, amikor összevissza keni a baba?

Majdnem ilyet vettünk, de ezért nem a végén. Azóta sincs még etetőszékünk, bár még nem sürgős

2011. ápr. 17. 08:27
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekünk is Turagoo van.Textil, de olyan susogós anyag, szóval teljesen letörölhető, és egyébként 1 mozdulattal levehető a huzat.

Mi szeretjük.Összecsukjuk, eltesszük, majd amikor eszünk elővesszük. Egy pillanat az egész.

2011. ápr. 17. 09:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekünk is ez van,én is meg vagyok vele elégedve.Le is lehet törölni,de én sürün mosom,mert a lányom előszeretettel rúgja ki a kezemből a kanalat:-)Én is összecsukva tárolom.
2011. ápr. 17. 10:01
 19/21 anonim ***** válasza:
nekünk az első válaszoló által belinkelt fa etetőszék van. én is levettem a tálcáját és odatolom az asztalhoz, nem borul fel, pedig az én kisfiam is elég sokat tud ficánkolni.
2011. ápr. 17. 10:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekünk is ugyanaz van, mint nektek, szintén kék, de én le nem cserélném! Nagyon szeretem! Pedig kicsi a lakásunk, de én nem érzem, hogy nagy helyet foglalna! Az én fiam is 14 hónapos.

Egy másik válaszolónak pedig: tök könnyű tisztán tartani, mert letörölhető róla a maradék, ha meg annyira összekeni, könnyű leszedni a huzatot, és megy a mosógépbe! És nagyon jó az anyaga, mert nem ragad bele nyáron se a fiam!

Tehát ÉN tapasztalat után sem vennék másikat!

2011. ápr. 17. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!