Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbántam hogy szültem....

Megbántam hogy szültem. Másnak is ilyen pszichopata gyereke van?

Figyelt kérdés
Egész reggel 7től ordit még most is.5 másodpercet ma nem aludt. Evett,fürdött. A dudli sem kell neki. Kakilt is kétszer. Kikészültem idegileg. 3,5 hós
2009. jan. 18. 18:02
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
58%
Teljesen igaza van az előttem válaszolónak!!!!!!!!!
2009. jan. 18. 18:51
 12/60 anonim ***** válasza:
64%
Te vagy a pszichopata,nem pedig a 3,5 hónapos kisbabád.Hogy mersz egyáltalán ilyen kérdést feltenni? Szégyeld magad! Nem vagy anyának való,meg sem érdemled,hogy az anyja legyél!
2009. jan. 18. 19:10
 13/60 anonim ***** válasza:
95%

Megértem, hogy ki vagy akadva. Az alvásmegvonás a legalattomosabb kiképzési és kínzási módszerek közé tartozik a katonaságban is. És ha ezt kombináljuk a gyereksírás okozta zsigeri idegességgel, illetve a tehetetlenség okozta kétségbeeséssel...

én is éltem meg hasonló napokat, amikor az embernek összecsapnak a feje fölött a hullámok, és azt gondolja, hogy nem fogja még egy napig bírni... DE!!

nekünk is hasfájós volt a babánk, voltak kellemetlen éjszakák és napok, amikor csak a kezemben hánykolódott és üvöltve sírt, mintha nyúznám. A szívem hasadt meg és nagyon utáltam a világot, hogy nem tudok segíteni neki. Séta, masszírozás, torna, énekelgetés, felültetés, ágyba rakás, hibálózás, semmi... Sajnos nem volt más módszer, mint kivárni, hogy elmúljanak a görcsök.

A hasáfájáson és a betegségen kívül még a fogzásra is gondolhatsz, megindulhat ilyen korán az is. Ha dagadt az ínye, vagy feszül, akkor gyanakodj :)

De hallottam olyat is, hogy a baba laktózérzékeny volt, de csak sokára derült ki, és végig hasfájós tüneteket mutatott.

Kitartás! Hidd el, ha vége a hasfájós korszaknak, minden sokkal jobb lesz! Egy idő múlva ő is megtanulja kitornázni magából a gázokat.

2009. jan. 18. 19:19
 14/60 anonim ***** válasza:
70%

Sajnálom a picit.

Te még talán nem vagy kész az anyaságra,de ha már megszülted szívvel lélekkel gondoskodnod kell róla.

Nemcsak GONDOSKODÁSRA de SZERETETRE is szüksége van.

2009. jan. 18. 19:28
 15/60 anonim ***** válasza:
57%

Én azért remélem, hogy ez egy kamu kérdés egy unatkozó tizenévestől, csak a mi bosszantásunkra. Ha nem kamu, akkor szerintem menj el egy pszichológushoz, lenne miről beszélgetnetek...

A kisbabát nagyon sajnálom,hogy ilyen helyre született. Hogy nem szereted, amikor a részed? Magadat nem utálod? Szedd össze magadat, mert felelős vagy egy kisbabáért. Az életét nem teheted tönkre, nincs jogod. Nem kérte, hogy megszülessen, te akartad, a te döntésed volt.

2009. jan. 18. 19:49
 16/60 anonim válasza:
68%

A 19:19-es válaszadóval értek teljesen egyet!

Ne törődj azokkal akik csak ócsárolnak,biztos nem volt még dolguk egy sacc.3 napja egyfolytában üvöltő gyerekkel!Én nagyon is tudom hogy miről beszélsz,az én fiam ezt egy hónapig csinálta,na én azt hittem belehalok!

csak akkor volt kicsit nyugisabb,ha hanyatt feküdtünk ő meg rajtunk.(ezt próbáld ki)teljesen megértem hogy ugy érzed nem birod tovább,de tényleg próbálj megnyugodni,ugy a pici is meg fog,mert hiába nem mutatod,ő attól még érzi rajtad hogy feszült vagy!

A drága válaszadóknak meg üzenem,hogy egyáltalán nincs joguk olyat mondani hogy nem szereti azt a gyereket,vagy nem érdemli meg!Mindenki csak a saját háza táján söprögessen!

Neked meg kitartást!!

2009. jan. 18. 20:00
 17/60 anonim ***** válasza:
50%

A 20.00-ástól kérdezném:

Szerinted normális hogy pszichopatanak nevezi a gyerekét?

2009. jan. 18. 20:08
 18/60 anonim ***** válasza:
37%
Hú de együtt érző vagy. Biztos vagyok benne hogy ugyan olyan hulladék vagy mint a kérdező. Hát csak vígasztalgasd magadat a mondvacsinált ürügyeiddel. Aki így vélekedik egy csecsemőről az az én szememben egy SENKI! Az én lányom is sírt már át éjszakát és nappalt is a fogzás miatt de soha nem éreztem azt hogy mebántam hogy megszültem és nem ilelttem ilyen kifejezésekkel sem. Úgyhogy te is szégyeld magadat 20,00 órás válaszoló
2009. jan. 18. 20:11
 19/60 anonim ***** válasza:
48%
20:00-ás! Szerinted ha most azt mondja,hogy megbánta,hogy szült,mi lesz később,amikor jön dackorszak,a kamaszkor,stb.!? Az én 3,5 hónapos kisfiam is szokott ordítani mint akit nyúznak,de soha meg nem fordult a fejemben,hogy minek szültem!!!
2009. jan. 18. 20:14
 20/60 anonim válasza:
70%

A 20.00-ás vagyok:Nem,az tényleg nem normális hogy igy nevezi a gyereket,de nem tudhatjuk,hogy benne most mi zajlódik le!Fogadom hogy kb két hét mulva már ő se fogja tudni,hogy hogy mondhatott ilyet a gyerekre,de most még ahogy én vettem ki a szavaiból,eléggé ki van készülve!

Ja és még valami!Nagyon köszönöm a hulladék jelzőt,szivesen veszem egy olyan embertől aki ennyire ismer és ennyire tudja milyen ember vagyok!

2009. jan. 18. 20:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!