Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbántam hogy szültem....

Megbántam hogy szültem. Másnak is ilyen pszichopata gyereke van?

Figyelt kérdés
Egész reggel 7től ordit még most is.5 másodpercet ma nem aludt. Evett,fürdött. A dudli sem kell neki. Kakilt is kétszer. Kikészültem idegileg. 3,5 hós
2009. jan. 18. 18:02
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
58%
nyílván érzi, hogy ilyen utálatosan állsz hozzá, és hogy nem szereted! Hogy lehet egy 3és fél hós gyerekre azt mondani, hogy pszichopata???? Nyílván azért sír, mert van valami baja és még szavakkal nem tudja elmondani. A Te dolgod, hogy megfejtsd mit szeretne, nem az, hogy így beszélj róla. minek szültél egyáltalán??? Nekem még nincs babám, de mélységesen felháborít ez a fajta hozzáállás. Talán nyugodj meg, és közeledj felé szeretettel. Ha érzi, hogy te kiegyensújozott vagy, ős sem lesz ilyen. De mit vársz egy kisbabától ha az anyukája idegbeteg??? Hogy tök nyugodt legyen???? Sajnálom szegény babádat!
2009. jan. 18. 18:09
 2/60 anonim ***** válasza:
94%
Ne izgulj, biztosan nem pszichopata szegényke, csak valami baja van. Kislányunk nagyon nyugodt, de a frontok például kikészítik és akkor nagyon nyugtalan, sírdogál. De lehetséges, hogy talán egy kis betegség bujkál benne és fáj valamije, no akkor a mi nyugodt kislányunk is nagyon sírt sokáig. Talán meg kellene mutatni orvosnak, főként, ha amúgy nem gyakran sír ennyire.
2009. jan. 18. 18:11
 3/60 anonim ***** válasza:
93%
Nekem babakocsiban mindig sikerült altatni. Hidegben is órákat alut kint. Kipihenten nagyon nyugodt volt. Nálunk a cici volt mindig is a legjobb nyugtató!
2009. jan. 18. 18:11
 4/60 A kérdező kommentje:
Felé nem mutatom hogy ideges vagyok,de én már mindent megtettem és semmi sem jo neki.Hulla fáradt vagyok már ráadásul a vizsgaidőszak kellős közepén,segitségem nincs.
2009. jan. 18. 18:12
 5/60 anonim ***** válasza:
95%

Vidd el sétálni hátha a friss levegő megnyugtatja, és picit elaltatja.

Ha nem aludt egész nap, akkor a fáradtságtól is sírhat!

Próbáld meg a karoban elringatni. A közelséged megnyugtatólag hat rá, de ehhez neked nyugodtnak, higgadtnak kell lenned!

Lázat néztél?

Pociját simogattad? Hátha az fáj neki!

Ha nem változik, vidd el ügyeletre!

Sajna a fülgyulladás egyik tipikus tünete a szűnni nem akaró sírás!

Sajna több ötletem hirtelen nincs!

És ne írj olyant,hogy pszichopata! Nagyon csúnya dolog ilyent mondani egy 3.5 hós kisbabára, aki csak Rád számíthat! Valami oka biztos van,hogy sír. Gondolj bele, milyen rossz lehet neki, hogy nem tudja elmondani miért!

6/60 anonim ***** válasza:
65%

Pszichopata gyerek?????

Talán ki kellene derítened, h. mi a baja!!! Lehet, h. csak anyára vágyik!

Az én babám 4 hós, de sose gondolkodtam így mint Te, én örülök, hogy egész nap vele lehetek, ha sír ha nem!!!

7/60 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos egyet kell értenem az első hozzászólóval! Hogy a fenébe lehet ilyet mondani,hogy megbántad,hogy szültél, meg hogy pszihopata!? Meg áll az ész!!!! Én is egyedül vagyok és én is ideges tudok lenni amikor sír a kisfiam,de csak azért mert tehetetlennek érzem magam hogy nem tudok neki segíteni. Attól egyébként,hogy nem mutatod felé,hogy ideges vagy,szerinted nem érzi!? Lehet,hogy tényleg beteg lesz,vagy a hasa fáj,vagy a frontok.
2009. jan. 18. 18:18
 8/60 anonim ***** válasza:
60%
Te jó ég! Hogy írhatsz ilyet, hogy megbántad, hogy szültél?!?!? Az eszem megáll! Ezek szerint jobban szeretnéd, ha nem is lenne babád! Hát nagyszerű hozzáállás, mondhatom... Én is a gyereket sajnálom, miért nem védekeztél, ha így beszélsz róla? Egy 3,5hós baba pszichopata? Bocs, de előbb nézz magadba, mielőtt elmondod mindennek szegény picit.
2009. jan. 18. 18:31
 9/60 anonim ***** válasza:
71%
Biztos, hogy a gyerek a pszichopata???
2009. jan. 18. 18:40
 10/60 anonim ***** válasza:
55%
Hát ez eszméletlen. Más mindent megadna hogy egészséges gyönyörű gyerke legyen te meg pszichopatázol egy 3,5 hónapos csecsemőt? A védőnő nem uszította még rád a gyámügyet? Mert szerintem te vagy a pszichopata! Én az ilyen idiótáktól mint te vagy elvenném a gyereket és odadnám normális családoknak. Nem szégyeled magad? Kit érdekel a vizsgád? Talán gondolkodtál volna mielőtt teherbe estél hogy akarsz e gyereket és egyáltalán alkalmas vagy e az anyaságra. De sajnos későn derült ki hogy nem! Egy ekkora gyerek még bőven hasfájós, vagy éhes esetleg fáj valamije vagy a fogcsírái mozgolódnak. Az meg hogy te vizsgázol ő arról nem tehet. Tanultál volna eddig. Felháborító sorokat írtál. Az én lányom 8,5 hónaos és soha nem volt és nem is lesz segítségem mert senkink nincs, a férjem pedig 12 órában dolgozik, de még soha nem éreztem hogy számomra teher lenne a gyerekem. Nem vinnyogok pedig beteg is vagyok. Csinálom a dolgom, szeretem a gyerekemet és annyit foglalkozok vele amennyit csak bírok. Nála semmi sem fontosabb számomra. Nem is értem hogy hogyan lehet így gondolkodni ahogyan te teszed. Remélem a sors majd megadja neked a méltó büntetést amiért ilyen senkiházi szar alak vagy! Minden anya kiborul néha (én is), de még soha senkitől nem hallottam ilyen nyilatkozatot. Szegény kisbabádat nagyon nagyon sajnálom. És hol van az apuka talán az ő hozzáállása is hasonló a tiedhez? Hát ez egyszerűen vérlázító.
2009. jan. 18. 18:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!