Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbántam hogy szültem....

Megbántam hogy szültem. Másnak is ilyen pszichopata gyereke van?

Figyelt kérdés
Egész reggel 7től ordit még most is.5 másodpercet ma nem aludt. Evett,fürdött. A dudli sem kell neki. Kakilt is kétszer. Kikészültem idegileg. 3,5 hós
2009. jan. 18. 18:02
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
37%
De hiszen az ilyen ,,anyákból,,lesznek a gyilkosok!Az ilyen nő képes lenne a gyermekét is meggyilkolni csak azért h ne sirjon!Istenem,drága jó Istenem!Milyen emberek vannak?Egy vizsga ér annyit mint a gyermeked?És orvos miért nem látta a gyermeket ha egész nap sir?
2009. jan. 18. 21:34
 32/60 anonim ***** válasza:
66%
21.34-nek üzenem, hogy nem kell túlzásokba esni.
2009. jan. 18. 21:45
 33/60 anonim ***** válasza:
52%
Egyáltalán nem túlzás amit a 21,34-es írt. Ez így igaz. Ráadásul ha az a kisbaba fel is növekedik akkor viszont ő lesz olyan sérült, hogy lehet hogy tényleg egy pszichopata lesz mivel olyan színten sérül a lelkivilága. Nem kap szeretet stb... Tehát biztos hogy lelkisérült lesz a baba és csak remélni tudom hogy boldog emberré cseperedik.
2009. jan. 18. 22:00
 34/60 anonim ***** válasza:
85%

én csak most kapcsolódtam be, eddig a fiammal voltam, mert sírt. jönnek a szomfogai. a párom mondta,hogy ezt olvassam el, mert nagggyon dúrva. háááát elakadt a lélegzetem, az biztos.

én is egyedül vagyok a manóval, a párom külföldön melózik, csak hétvégén van itthon. és nem könnyű, van, hogy elszakad a húr. már 8 hónapja nem aludtam egy igazán hosszút és nincs időm magamra...

én ezt megértem... de a világ legeslegnagyobb kincsét tartod a kezedben amikor felveszed... Ő a te gyermeked. Ő a te tested, a te lelked része kellene, hogy legyen. Ennyire nem akadhatsz ki, ez már tényleg túlzás. én nem akarlak elítélni, egyáltalán nem. csak abba gondolj bele, hogy mikor megöregszel, és még 1 kicsi időt szeretnél majd a legtökéletesebb lénnyel tölteni a Földön, akkor a szíved fog meghasadni, hogy most így beszéltél róla és hagytad egy egész napig a fájdalmában kínlódni. mert vmi baja biztos, hogy van a drágának ha még el sem tud aludni. vidd el orvoshoz, én azt tudom mondani... és fel a fejjel, örülj annak a kis bogárnak, mert ő a tiéd, az életed legnagyobb ajándéka. Nyugodj meg, és segíts a kis ártatlannak.

2009. jan. 18. 22:02
 35/60 anonim ***** válasza:
89%
SZERETNÉK SEGÍTENI. Honnan írsz?????
2009. jan. 18. 22:06
 36/60 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudnál megkérni valakit hogy legyen veled egy pár napig?

Hiába te úgy látod, és gondolod hogy nem mutatod felé hogy ki vagy akadva, azt ő 100%osan érzi. EZ TUTI.

Nálunk amint egy pici bajom van, lelkileg , már üvölt egész nap, és felborítja a saját napirendjét. Én irtam az előbb hogy szeretnék segíteni. Én BP-en lakom, 3 hós a fiam.

Kicsit higgadj le, és tényleg kérj segítséget, mert igy a baba is és te is tönkremész. Tényleg durva amit írtál, de talán már meg is bántad, ennyi bírálás, és ítélet után... Mindenkinek jár emberiesség, emberek. Kaphatna egy esélyt, nem?

2009. jan. 18. 22:10
 37/60 anonim ***** válasza:
85%
én az vagyok, aki előtted írt. persze, hogy kaphat egy esélyt. azért írtam, hogy én próbálom nem elítélni. tényleg jelentkezz szerintem, mert látod, hogy mindig van, aki segítsen!!!! ok???
2009. jan. 18. 22:16
 38/60 anonim ***** válasza:
93%

Szia! Ennyi negatív és elítélő válasz után már biztosan mélyen magadba szálltál. Mert ezeket a sorokat csak egy rettentően kétségbeesett és önmagát tehetetlennek érző anya írta... Ezeket az érzéseket nagyon sokat átéljük, mikor a feje tetejére áll a világ. De hidd el, nem vagy egyedül. És tehetetlen sem vagy! Előttem már többen leírták, hogy miért nem. Egy biztos: el kell döntened, hogy mi a legfontosabb az életedben. Ez pedig szerintem nem kérdés. Egy gyerek megannyi lemondással jár. Ezt minden anya tudja. Az iskola pedig tényleg megvár. Azt hiszem azért a sok negatív hozzászólás mellett kaptál lelki segítséget is. De ennyi nem elég. Kérj segítséget!!!! A gyermeked miatt!

Mert segítségre szorulsz, ezt be kell látnod! Kívánom, hogy sikerüljön minél hamarabb összeszedni magad, hogy a kisbabádnak kiegyensúlyozott és boldog anyukája lehess!

2009. jan. 18. 22:51
 39/60 anonim ***** válasza:
71%
21 45 -nek üzenem !Hidd el nem túlzás!Épp azért mert nem a gyermek pszihopata hanem az anyuka,és a kimerültségtől meg ahogy beszél!
2009. jan. 18. 23:06
 40/60 anonim ***** válasza:
82%

na úgy látom elég sok mindenki megtisztelt a válaszával! sajálattal vettem észre, hogy ez már egymás viaskodásába torkollott! szerintem a negatív válaszadókkal ne foglalkozon, mert ez a megfogalmazás nagyon sokmindent takarhat mga mögött és lehet valójában nem is így gondolta szegén ykérdező. azért írt hogy segítsünk. Először is mint pár kedves válaszadó le írta, hogy miknek járj utána azokat próbáld megtenni, ha nem tudod eldönteni mi lehet a bja vidd orvoshoz mindenképp te pedig próbálj megnyugodni, ha tusz kérj segítséget és próbáld kiszellőztetnio a fejes egy kis sétára példáúl:

Iskola: na ez is nagy tehr tudom mert én is vzsgaidőszakban vagyok és 7 hónapos abám van! és igen hogy csak sok mindenről le kell mondanani a babámmal kapsolatban, hogy ezt tudjam teljesíteni, mert szükségem van a diplomára, hogy több mindent megadhassak a gyerekemnek és igen is nehéz összeegyeztetni a dolgokat!

És kedves kérdező próbálj lehiggadni és próbáld meg meg tanulni azt hogy hogyan is tudod te kimutatni a szeretedet a te pici babádnak, mert higgyétek elezt meg kell tanulni. Sok szerencsét sé ha nem tudod mggoldani a próblémád fogadd el a segítséget nyújtok felajánlását ne add fel az ap ici a tied és megtudod oldani a problémádat csak igazán akarni kell :_)

2009. jan. 18. 23:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!