Most a vizsgaidoszakodban valakitol mindenkepp kerjel segitseget! Szuleid, parod szulei hol vannak? Nem tudnak segiteni? Testvered nincsen, baratnod?
Neked nagyon nagy segitsegre van szukseged, igy nem fogod sokaig birni teljesen egyedul.
Gondolkozz, hogy ki tudna segiteni neked. Ha nem birod, akkor pedig hamarosan add bolcsodebe, meg ott is jobb helye lenne, mint veled, aki idegileg ki vagy borulva.
2009. jan. 19. 02:41
42/60 anonim válasza:
Megértem, hogy kikészültél. De ha vizygázol valószínű csak ideges vagy, és biztos hogy a kicsi érzi rajtad, hiába nem mutatod.Vagy ha így beszélsz róla talán nem is szereted.
2009. jan. 19. 09:05
43/60 anonim válasza:
Állj!
És hol a reakciója a kérdezőnek?
Hisz volt aki segíteni akar neki!
Volt olyan is aki szintén vizsga időszakban van és mégis megoldja!
2009. jan. 19. 10:57
44/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ..A pozitivat és a negativat is. A reakciomat elküldtem priviben annak aki segiteni akart. Igazábol azért csak most reagálok,mert nagyon megbántam hogy ilyet mertem kérdezni,és fel sem mertem jönni erre az oldalra. Most már nyugis a baba és én is. Imádom őt,de amikor ezt feltettem nemtudom mi volt,teljesen kivoltam borulva.Soha nem szokok rá ilyen jelzőket használni. Párommal is összevesztünk,mindenkinek meg akartam felelni,vizsga is meglegyen,rend is legyen itthon.Főzni nemvolt időm,ezen vesztunk össze a párommal.Egyébként imádom a babát ma is egész nap sokat nevettünk,tehát szo sincs rola hogy gyilkos lennék. De nagyon kijött már rajtam a fáradtság. Ez egy ilyen nap volt,amit szeretnék hamar elfelejteni. Valószinű a foga jön a picinek,mert a tünetei arra utalnak.Még egyszer köszönöm mindenkinek,és nem csak ezt hanem a sok hasznos választ a kérdéseimre amiket eddig szoktam feltenni.
2009. jan. 19. 19:54
45/60 anonim válasza:
vkinél jelentkezett már ez a lány, privire gondolok. ma csomószor eszembejutott és láttam, h ide még nem írt. mi lehet velük???
2009. jan. 19. 20:26
46/60 anonim válasza:
húúú na ok!!! örülük, hogy megvagytok:))) és hogy minden ok:))) írj privit nekem is nyugodtan bármikor, ha segítség kell. Én az vagyok, aki írta, h a párom szólt, h olvassam el... tényleg, nyugodtan.
2009. jan. 19. 20:47
47/60 anonim válasza:
jól van, én is gondoltam, hogy csak egy hirtelen dolog lehet... figyelj, mindig a babácskád legyen az első, ha sír, vigasztald meg, ha nevet, nevess vele, amikor pihen, pihenj te is és ha van valaki, aki vigyáz néha a picire, olyankor vonulj félre és tanulgass. Nem kell csillagosötöre vizsgáznod, halasztani is lehet és ha nem akarsz, akkor egy nap a házimunka helyett olvasgasd a tételeket, amikor a babád játszadozik egyedül. Meg tudod oldani, próbálj időbeosztással lenni és amikor a baba nyűgösebb, mindent felejts el. Csak rá koncentrálj, a többi ráér! Sok boldogságot!
2009. jan. 19. 21:11
48/60 anonim válasza:
Azért tudod a párodban is lehetne annyi,hogy nem cseszeget amiért nem volt időd főzni! A házimunka pedig megvár! Én is inkább a kisfiammal foglalkozom ha igényli,a mosatlan nem szalad el. A párod egyébként nem segít? Vagy úgy van vele mint sok férfi,hogy a háztartás és a gyereknevelés a nők dolga?
2009. jan. 19. 21:29
49/60 anonim válasza:
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok, és nagyon jó olvasni a higgadt és kedves válaszodat. Jó, hogy megbántad a csúnya szavakat, ez így van rendjén. Mindenkinek vannak rossz napjai, ebből az esetből biztos sokat tanultál...
Sok örömet és boldogságot a babázáshoz!
Ne idegeskedj feleslegesen, tanuld meg elengedni a dolgokat!
2009. jan. 19. 22:18
50/60 anonim válasza:
nem szenvedsz te véletlenül szülés utánni depresszióban?????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!