Már megbántam, hogy cumit adtam pici fiam szájába. Le lehet szoktatni róla? 4 hós.
ne haragudj, nem bántani akarlak, de akkor miért adtál neki cumit??
értem, h fájt a melled, de akkor pl. az ujját megpróbálhattad volna megmutatni neki, és az mindig kéznél van.
gondolom megszerette a cumit, azért sír utána. szerintem nem használ neki, hogy a te kedved szerint adsz, v nem adsz neki. de tényleg nem bántani akarlak.
az ujját esetleg megpróbálhatod a szájába tenni, bár ha ránézek a saját ujjamra, nem bizti, h jó megoldás az sem...
Drága utolsó válaszoló :@
ha az ujjacskáját szopta volna,arról a büdös életbe nem tudja leszoktatni!! Logikus nem???
Kedve kérdező! A cumiját,dugd bele félbe vágott citromba fél percre,majd úgy add neki oda. Tuti recept. ha mégse sikerülne,írj egy privit,mert tudok még egy praktikát.
utsó előtti vagyok.
a kérdezőnek azzal van gondja, h a baba nem találja meg a cumit, illetve bacis, stb...
ezért javasoltam az ujját, amit én is szoptam, de már nem teszem:))) vhogy csak leszoktam róla én is...
A cumi olyan, mint a gyereknevelés, babaápolás kapcsán egy csomó más dolog, egy hatalmas kérdőjel van körülötte. Vannak érvek és ellenérvek a használatára vonatkozóan, több ezren használják és több ezren meg nem. Nem bizonyítható, hogy egy adott esetben árt-e a fogaknak vagy sem, mivel egy baba nem nőhet fel kétféle képpen, úgyhogy cumizik meg úgyis hogy nem. Ha megnyugszik tőle, hadd cumizzon. Sokkal fontosabb egy nyugodt, kiegyensúlyozott baba, mint a leendő hibátlan fogsor, ami még akkor sem garantál, ha nem cumizik! Egyébként meg attól ne aggódj, hogy nem tudod leszoktatni. Idővel nem lesz rá szüksége és leszokik magától, ha meg nem, akkor ha már nagyobb lesz, könnyebben el tudod magyarázni neki, hogy miért nincs rá szüksége.
Az én kislányom 6 hónapos, nappal ő is cumizik, ha már nem akar játszani és nyűgös, korábban meg éjjel is csak azzal tudott elaludni, de arról már magától leszokott! Engem nem zavar, mert látom, hogy nyugodt tőle és nem sír :-)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!