Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom most teljesen elvágta...

Anyósom most teljesen elvágta magát nálam! Annyira fel vagyok háborodva! Szerintetek jogos?

Figyelt kérdés
Ma a család összejött mikulás alkalmából!Ott volt a 3unoka!Játszottak nagyon jó volt a hangulat!Aztán ugye megjöttek a csomagok!Az én fiam 1éves!a másik két unoka 2 és 3évesek!Szóval ő a legkisebb!Mikor anyósom oda adta a csomagokat láttam hogy az én fiam egy gagyi pár 100forintos kis csomagot kapott!Benne egy 1gagyi mikulás meg egy ostya szelet!A másik 2gyerek meg kinder csomagot kapott milka csokival meg mikulással!Csak néztem ki a fejemből hogy ez most mi!Meg is jegyeztem hogy biztos nem telt már a 3.gyereknek szebb és normálisabb ajándékra!Erre anyósom azt mondta hogy úgy sem tudja még értékelni az ajándékot!De akkor is rosszúl esik!Szegény kisfiam....! :( Szerintetek túl reagálom!??Igazából nem érdekel....a csomagot a férjem simán kidobta és azt mondja az anyjának hogy többet nem is kell vennie semmit aztán eljöttünk!Legalább tőlünk ma azaz a mikulástól majd olyat kap amit szeret!:)
2010. dec. 5. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
75%

Kedves 80%-os, lehet senkinek nem érdemes olyan ajándékot adni, ami legkisebb mértékben is utal arra, hogy kevésbé értékes a megajándékozott az ajándékozónak, mint a többiek.

Ha az anyós így áll az unokájához, akkor később ebből komoly konfliktus lehet, amit érdemes már akkor kiküszöbölni, amikor nem érinti érzékenyen a gyerek lelkét.

Mindenkiben meg lehet találni a jót, és kedves, ahogy erre törekszel, de sajnos el kell fogadnod, hogy nem minden ember jó, és nem mindenkit vezérelnek tiszteletre méltó szándékok. Igenis vannak kicsinyes és rosszindulatú emberek, bármennyire hihetetlen is a számodra.

A kérdező anyósa is ilyen, és tudod mit? Ha így állna a gyerekemhez, nem is kérek az ajándékából.

Ugyanis az ajándék szívből jön, és SOHA nem célja, hogy bánatot, sértettséget okozzon. Mert ha 3 gyerekből kettő ugyanolyat kap, és a harmadik hozzájuk képest gagyi szart, az nagyon bántó. Főleg egy szülőnek, aki tigrisként védelmezi a gyerekét.

Fogadd el, hogy nem volt igazad.

2010. dec. 7. 16:05
 72/73 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Mi anyóséknál töltöttük a mikulást.

A kislányom ugyanolyan mikulás csomagot kapott, mint a nagynénik(17 és 12 évesek).

Mondjuk az én anyósom egy tündér, még az én csizmámban is volt csomag :)

Szerintem is tehetett volna bele neki túró rudit, mandarint, kis mikulást.

2010. dec. 7. 18:05
 73/73 anonim ***** válasza:
83%
Aki válaszolgat összevissza, minthogy: "nektek érdemes ajándékot venni", az olvassa már el a kérdező kommentjeit is...itt már rég nem az ajándékról van szó, hanem arról, hogy az unokáját zabigyereknek tekinti, hogy nem házasságban született. Ez a durva, nem pedig a mikuláscsomag!
2010. dec. 8. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!