Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom most teljesen elvágta...

Anyósom most teljesen elvágta magát nálam! Annyira fel vagyok háborodva! Szerintetek jogos?

Figyelt kérdés
Ma a család összejött mikulás alkalmából!Ott volt a 3unoka!Játszottak nagyon jó volt a hangulat!Aztán ugye megjöttek a csomagok!Az én fiam 1éves!a másik két unoka 2 és 3évesek!Szóval ő a legkisebb!Mikor anyósom oda adta a csomagokat láttam hogy az én fiam egy gagyi pár 100forintos kis csomagot kapott!Benne egy 1gagyi mikulás meg egy ostya szelet!A másik 2gyerek meg kinder csomagot kapott milka csokival meg mikulással!Csak néztem ki a fejemből hogy ez most mi!Meg is jegyeztem hogy biztos nem telt már a 3.gyereknek szebb és normálisabb ajándékra!Erre anyósom azt mondta hogy úgy sem tudja még értékelni az ajándékot!De akkor is rosszúl esik!Szegény kisfiam....! :( Szerintetek túl reagálom!??Igazából nem érdekel....a csomagot a férjem simán kidobta és azt mondja az anyjának hogy többet nem is kell vennie semmit aztán eljöttünk!Legalább tőlünk ma azaz a mikulástól majd olyat kap amit szeret!:)
2010. dec. 5. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
91%
TE jó ég de aljas egy nő:(.Szegény kisfiad:-/.Jól tettétek h eljöttetek onnan!!!És még jobb h a férjed melletted áll ebben:)!
2010. dec. 5. 20:44
 42/73 anonim ***** válasza:
90%
Na erről ennyit! Tényleg megérdemelte volna a mami a bocsánatkérést??? Inkább nem fejteném ki most a véleményemet a kedves mamáról.
2010. dec. 5. 20:44
 43/73 anonim ***** válasza:
93%
Manapsag vannak meg olyanok, akik szegyennek tartjak a hazassagon kivul szuletett gyereket?? Haat, sajnalom szegeny kisfiatokat, hogy ilyen nagymamaval verte meg az Isten! Van masik nagymamaja is? Olyan, aki nem szegyenli ot? Remelem igen! Ebben az esetben igazatok van, a mikulascsomagjat meg dugja oda, ahol dorog de nem villamlik!!
2010. dec. 5. 20:47
 44/73 anonim ***** válasza:
87%

19:33-as.Ugyan mért ne ehetne tej szeletet egy 1éves gyerek?

Igaz már 16 hósak vagyunk de ezer éve eszik a babám .Megérdemelte volna a kisfiú hogy ő is kindert kapjon!!

2010. dec. 5. 20:47
 45/73 anonim ***** válasza:
100%
Ja, es nem attol lesz az unokaja, hogy hazassagban szuletett-e vagy nem, hanem attol, hogy a fia csinalta.
2010. dec. 5. 20:48
 46/73 anonim ***** válasza:
100%

én vagyok, aki a problémamegbeszélést javasolta.

Eddíg azt nem írtad, hogy ez a véleménye az anyósnak a gyerekről... Így már másképp fest a dolog. Ez a megnyilvánulása után az én gyerekemet (velem együtt) soha többé nem látná..

2010. dec. 5. 20:50
 47/73 A kérdező kommentje:
Én nem is tudom mit mondjak!7éve vagyunk együtt!Fél 8hónapja házasok!Amíg nem született meg a fiam úgymond elvoltunk....de azóta megváltozott minden....de erre nem gondoltam volna!Azért elsírtam magam......szegény kicsikém....nem tehet semmiről!:(
2010. dec. 5. 20:50
 48/73 A kérdező kommentje:
Bocsánat!A fél nem kell!Csak a 8!:s
2010. dec. 5. 20:51
 49/73 anonim ***** válasza:
14%
azt irtad olyat kap amit majd szeret,,,miert mit szeret egy 1 eves gyerek? Szerintem tulreagaltad nem is kicsit...fogalmazd meg magadnak hogy mit szerettel volna kapni ... markasabb csokit?...az szar ha a te gyereked mar csokizabalo sott meg kulombseget is tud tenni a szar es a draga csoki kozt...vagy vartal volna egy 10000 ftos eneklokutyat? Vagy megis mit? ... szomoru hogy ilyen vilagot elunk...meg kene tanitanod a gyerekedet arra hogya gesztus a fontos es nem pedig muhisztizni ilyen hulyesegekert...meg ha ugy is lenne ahogy azt te gondolod civilizalt ember nem teszi szova...
2010. dec. 5. 20:53
 50/73 A kérdező kommentje:
Kedves 2053-as válaszoló....légy szíves olvasd el figyelmesen a kommentjeimet!Köszönöm
2010. dec. 5. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!