Anyósom most teljesen elvágta magát nálam! Annyira fel vagyok háborodva! Szerintetek jogos?
Hát ez nagyon durva,jogosan van teljesen felháborodva,szegény kicsi fiad,teljesen igaza volt a párodnak is,h kidobta a csomagot,és ott hagytátok öket,attól még,h kicsi,ugyanugy kell egyformán ajándékozni minden unokának,legalábbis én igy gondolom,nem szabad különbséget tenni közöttük.
Biztos borzalmas lehetett neked és a párodnak is,ugy sajnálom,h igy kellett megélnetek a mikulást az anyósodéknál!:(
Sajnos nem tudtam végigolvasni az összes választ, de teljesen igazad van. Itt nem az ajándék értékéről van szó, hanem a gesztus, hogy nem lenne szabad egy nagymamának a három unokája között különbséget tenni. Rendben van, hogy nem vesz 3 egyforma csomagot, de hasonló értékben egy kis játékot, bébiételt, gyümölcsöt...stb. adhatott volna a Ti babátoknak is. Attól, hogy Ő még nem feltétlenül kap/eszik csokit, nem lett volna szabad "úgyis mindegy" alapon egy gagyi csomagot adnia.
Tudom, hogy Téged sem a csomag értéke az, ami konkrétan zavar, hanem hogy ennyire különbséget tesz az unokái között. Ez tényleg szomorú, de ne hagyjátok, hogy az anyósod viselkedése rányomja a bélyegét a kapcsolatotokra. Valószínű, hogy ő ilyen marad, és nem fog megváltozni, esetleg a férjed beszélhetne vele négyszemközt, hogy ez nem túl szép viselkedés.
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!