Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom most teljesen elvágta...

Anyósom most teljesen elvágta magát nálam! Annyira fel vagyok háborodva! Szerintetek jogos?

Figyelt kérdés
Ma a család összejött mikulás alkalmából!Ott volt a 3unoka!Játszottak nagyon jó volt a hangulat!Aztán ugye megjöttek a csomagok!Az én fiam 1éves!a másik két unoka 2 és 3évesek!Szóval ő a legkisebb!Mikor anyósom oda adta a csomagokat láttam hogy az én fiam egy gagyi pár 100forintos kis csomagot kapott!Benne egy 1gagyi mikulás meg egy ostya szelet!A másik 2gyerek meg kinder csomagot kapott milka csokival meg mikulással!Csak néztem ki a fejemből hogy ez most mi!Meg is jegyeztem hogy biztos nem telt már a 3.gyereknek szebb és normálisabb ajándékra!Erre anyósom azt mondta hogy úgy sem tudja még értékelni az ajándékot!De akkor is rosszúl esik!Szegény kisfiam....! :( Szerintetek túl reagálom!??Igazából nem érdekel....a csomagot a férjem simán kidobta és azt mondja az anyjának hogy többet nem is kell vennie semmit aztán eljöttünk!Legalább tőlünk ma azaz a mikulástól majd olyat kap amit szeret!:)
2010. dec. 5. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
71%

Hát ez nagyon durva,jogosan van teljesen felháborodva,szegény kicsi fiad,teljesen igaza volt a párodnak is,h kidobta a csomagot,és ott hagytátok öket,attól még,h kicsi,ugyanugy kell egyformán ajándékozni minden unokának,legalábbis én igy gondolom,nem szabad különbséget tenni közöttük.

Biztos borzalmas lehetett neked és a párodnak is,ugy sajnálom,h igy kellett megélnetek a mikulást az anyósodéknál!:(

2010. dec. 5. 23:59
 62/73 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy lett volna igazságos, ha a picinek összeállít egy olyan csomagot, amit megehet. Valaki azt írta, minek vett volna drága csokit, ha úgysem eheti meg, így jó az olcsó is. Hát, szerintem meg nem. Olyat kellett volna venni, amit a pici is elmajszolhat, és akkor tényleg mindenkinek jó érzése lett volna. Ennyi figyelmesség szerintem nem a világ. Végül is azzal, hogy gagyit vett, azt fejezte ki, hogy neked ez is elég. Ez bántó egy szülőnek. Megértem, hogy rosszul esett.
2010. dec. 6. 06:32
 63/73 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 1 éves.A csomagokban jó minőségű mikulás, kubu és kis értékű játékok voltak, na meg gyümölcs.Szerintem anyósod is tehetett volna egy kis játékot bele, de hát az én anyósomról is könyvet lehetne írni.....Egyébként a zacskónak örült a legjobban:-)))))
2010. dec. 6. 08:02
 64/73 anonim ***** válasza:
66%
Nem foglalkozz az idióta vállaszolókkal!A Te kicsi fiad is megérdemelte volna a szép ajándékot! Utáljon titeket szive joga de az a kicsi fiú semmiről sem tehet! De titeket is mért utálna, csak azért mert egy szemét dög! Ne vidd az anyósodhoz többet a kisfiadat, nem érdemli meg, hogy lássa! És egy 1 éves gyerek is ehet csokit kedves "értelmes vállasz adók" de nem gagyi kakaó masszás vackot hanem igazi csokit Pl: milkát, bocit, túrórudit, tejszeletet, kinderpinguit és még sorolhatnám! Engem is utál az anyósom de én nem megyek oda, tudd le te is ennyivel! Nagyon boldog ünnepeket kívánok nektek és a pici fiúnak!
2010. dec. 6. 08:03
 65/73 anonim ***** válasza:
66%
Nem olvastam végig a kommenteket,de nálunk tegnap este ugyanez tortént.Csak azzal akulombséggel,hogy az osszes unoka kapott kis zsebpénzt,a nagyobbik fiam is,de a kicsi nem kapott,mármint az anyostol.Nem vagyok rászorulva,de hulyén jott ki,hogy az egyik kap a másik nem,a kicsi most 15 hos,ja hozott neki csokimikulást,amit ugysem adok neki megenni.De ugyvagyok már vele,hogy lesz@rom mit hoz,legjobb volna,ha semmit.Tavaly karácsonykor is,a naygobbiknak adott pénzt a kicsi meg nem kapott semmit,igaz ,hogy csak 4 hos volt,de akkor unokája nem?
2010. dec. 6. 11:33
 66/73 anonim ***** válasza:
83%
Szia!Nem olvastam az eddigi kommenteket de,az Én sráconmak (15 hónapos) 3 mamája van és csak az 1-nek jutott eszébe hogy jön a Milkulás..A másik 2 fel sem hívott...( a párom szölei elváltak így van3 mama..)
2010. dec. 6. 13:46
 67/73 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos nem tudtam végigolvasni az összes választ, de teljesen igazad van. Itt nem az ajándék értékéről van szó, hanem a gesztus, hogy nem lenne szabad egy nagymamának a három unokája között különbséget tenni. Rendben van, hogy nem vesz 3 egyforma csomagot, de hasonló értékben egy kis játékot, bébiételt, gyümölcsöt...stb. adhatott volna a Ti babátoknak is. Attól, hogy Ő még nem feltétlenül kap/eszik csokit, nem lett volna szabad "úgyis mindegy" alapon egy gagyi csomagot adnia.

Tudom, hogy Téged sem a csomag értéke az, ami konkrétan zavar, hanem hogy ennyire különbséget tesz az unokái között. Ez tényleg szomorú, de ne hagyjátok, hogy az anyósod viselkedése rányomja a bélyegét a kapcsolatotokra. Valószínű, hogy ő ilyen marad, és nem fog megváltozni, esetleg a férjed beszélhetne vele négyszemközt, hogy ez nem túl szép viselkedés.

Minden jót Nektek!

2010. dec. 6. 13:50
 68/73 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem teljesen igazad van!Minden unokának egyformán járna!Nekem is szarul esett volna!A férjedre meg legyél büszke,hogy kiállt melletted,a családja mellett!
2010. dec. 6. 14:39
 69/73 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó előtti válaszoló vagyok, most olvastam végig a kommentjeidet....hát nem találok szavakat az anyósod viselkedésére! Az biztos, hogy én ezek után megszakítanék vele minden kapcsolatot. Nem lehet most könnyű Nektek, de tényleg ne hagyjátok, hogy ennek a "banyának" a viselkedése megmérgezze a kapcsolatotokat. Ilyen "mamára" pedig semmi szüksége nincs a gyereketeknek.
2010. dec. 7. 13:37
 70/73 anonim ***** válasza:
12%
Érdemes nektek ajándékot adni...
2010. dec. 7. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!