Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felpofozta a lányomat a...

Felpofozta a lányomat a nagynénje! Most mit tegyek? Teljesen fel vagyok háborodva! A férjemmel elváltunk. A Férjem szüleinél volt.

Figyelt kérdés
Olyanokat vágott a lányom fejéhez a nagynénje hogy Anyád egy mocskos k*rva te sem leszel különb..Meg hogy ő megmondta ez lesz..(azért volt ez a veszekedés mert elment bulizni a lányom és 1 órával később jött haza) Meg hogy nekik van pénzük, nekünk nincs annyi miért nem vesszük el a lányt az anyjától.. Ezt mondjuk már nem a lányomnak mondta.. csak meghallotta ezeket. a lányom 16 éves. nagynéni meg 35 éves.
2011. júl. 1. 13:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
...és miért kellett megütnie,azért mert lement bulizni?! :O Mi köze van neki ahhoz? -.-
2011. júl. 1. 13:28
 2/23 anonim ***** válasza:
59%
Perre kéne vinni a dolgot, nem?
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Én első körben lazán visszaadnám a pofont. Gondolom láthatás alatt történt a dolog, az meg ugye azért van, hogy az apa legyen együtt a gyerekkel.
 4/23 anonim ***** válasza:
83%

1. nyugodj meg

2. számolj el 100-ig

3. hívd fel a nagynénit és oszd ki és közöld vele,hogy többet nem megy oda a lány

4. a lányodnak mond el,hogy a nagynénje ostoba és kerülje

5. nyugodj meg

6. igyál egy pohár bort

7. felejtsd el az egészet

2011. júl. 1. 13:29
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Pofozd fel a nagynénjét kétszer.
2011. júl. 1. 13:29
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

Anyád egy mocskos k*rva te sem leszel különb.

Itt a lányod bulizása mellékes itt méllyeben kell keresni a valódi okot,ami miatt a nagynéni ezt mondta hogy te egy mocskos k*rva vagy.

2011. júl. 1. 13:31
 7/23 A kérdező kommentje:
Az apja nem volt ott elment valahova. Igen.. megcsaltam a volt férjem.. Nem hazudok nincs is értelmes de akkor sem kell a lányom fejéhez vágni ezeket!:-(
2011. júl. 1. 13:33
 8/23 A kérdező kommentje:
értelme
2011. júl. 1. 13:34
 9/23 anonim ***** válasza:
81%
Én biztos elküldeném a halál f@szára,milyen jogon pofozza fel más gyerekét??????? Idióta....
2011. júl. 1. 13:34
 10/23 anonim ***** válasza:
92%
Ez az exed és a ti dolgotok,ezért nem a lányt kell megpofozni meg szemrehányni neki!
2011. júl. 1. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!