Teljesen fel vagyok háborodva. Nektek mi a véleményetek?
az első válaszolónak üzenem h mindenki magából indul ki
a másodiknak pedig igen én teljesen nem értem már az embereket akik használják ezt az oldalt mér csak a hasonló kérdésekre képesek válaszolni, amire már legalább 1000 ren irtak
Ez azért van,mert az értelmes emberek elmennek..Jóformán csak tinédzserek vannak akiket jobban érdekel,a szex,és a felesleges vita téma..
Én is egyre ritkábban jövök fel,mert a sok kamu és haszontalan kérdés engem már nem érdekel...
elso vok
Ezen vagy teljesen felhaborodva? Hat mi van az eleteddel, ember? A Gyakorin kivul semmi? :DDD am nem lehet, hogy tok erdektelen kerdeseket irsz ki, mint a tobbi unatkozo haziasszony, hogy "Mit fozzek az anyosomnak?" vagy "Szerintetek ez minek a tunete lehet?" Vagy ha nem, akkor linkelj mar be nehanyat, kivancsi vagyok, mik azok a nagyon fontos kerdesek, amiknek a valaszolokbol kivaltott nagy erdektelensege ennyire felhaboritott!
Szerintem ez a kérdéstől függ. Én nagyon megszerettem ezt az oldalt, hamar (max.1 napon belül) választ kapok a kérdéseimre. Véleményem szerint ne ítélj elhamarkodottan. Kérdezz nyugodtan máskor is, hátha mégis megkapod a válaszokat. Ha nem, van más választás is...
Ne légy elfogult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!