Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Teljesen fel vagyok háborodva....

Teljesen fel vagyok háborodva. Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
már egy jó ideje használom a gyakorit, de az utóbbi időben bármit kérdeztem max 2 ember irt rá, de ez a max leginkább senki sem. de bezzeg azokra a kérdésekre amiből már van fent legalább 1000változat még mindig írnak(irtok).
2010. nov. 10. 15:16
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
hulye vagy.
2010. nov. 10. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, sajnos egyre szarabb az oldal :(
2010. nov. 10. 15:23
 3/10 A kérdező kommentje:

az első válaszolónak üzenem h mindenki magából indul ki

a másodiknak pedig igen én teljesen nem értem már az embereket akik használják ezt az oldalt mér csak a hasonló kérdésekre képesek válaszolni, amire már legalább 1000 ren irtak

2010. nov. 10. 15:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez azért van,mert az értelmes emberek elmennek..Jóformán csak tinédzserek vannak akiket jobban érdekel,a szex,és a felesleges vita téma..

Én is egyre ritkábban jövök fel,mert a sok kamu és haszontalan kérdés engem már nem érdekel...

2010. nov. 10. 15:27
 5/10 A kérdező kommentje:
teljesen egyet értek veled, csak amikor elkezdtem olvasgatni és használni az oldalt elég sok okos és értelmes kérdéseket és válaszokat találtam, de manapság átment a butaságba az egész ami elég dühítő számomra, mert sztem ezt az oldalt nem erre találták ki hogy ki tud nagyobb ökörséget kiirni
2010. nov. 10. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:

elso vok

Ezen vagy teljesen felhaborodva? Hat mi van az eleteddel, ember? A Gyakorin kivul semmi? :DDD am nem lehet, hogy tok erdektelen kerdeseket irsz ki, mint a tobbi unatkozo haziasszony, hogy "Mit fozzek az anyosomnak?" vagy "Szerintetek ez minek a tunete lehet?" Vagy ha nem, akkor linkelj mar be nehanyat, kivancsi vagyok, mik azok a nagyon fontos kerdesek, amiknek a valaszolokbol kivaltott nagy erdektelensege ennyire felhaboritott!

2010. nov. 10. 15:38
 7/10 A kérdező kommentje:
nem tartozok az unatkozó háziasszonyok közé én dolgozok, csak amikor van egy kis idöm akkor fellépek és ha van valami amit nem tudok akkor kérdezek, ha van amire tudok válaszolni akkor irok. itt egy kérdés amit azért irtam ki mert időpontom csak 1 hét mulva volt és addig akartam valami infót: Miért vérzek megint? mitől lehet? utoljára két hete volt meg a vérzésem de ma ismét megjött. mikor menjek orvoshoz? amikor elmult vagy holnap?ez volt a kérdés. de közben már hivtam a dokit aki 1 hét mulva tudott fogadni. közben pedig eléggé ramatyul voltam nem ugy mint egy szimla menstruációtol
2010. nov. 10. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Lol, mondom! XDDDDDDDDD
2010. nov. 10. 16:00
 9/10 A kérdező kommentje:
komolytalan vagy!
2010. nov. 10. 16:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kérdéstől függ. Én nagyon megszerettem ezt az oldalt, hamar (max.1 napon belül) választ kapok a kérdéseimre. Véleményem szerint ne ítélj elhamarkodottan. Kérdezz nyugodtan máskor is, hátha mégis megkapod a válaszokat. Ha nem, van más választás is...

Ne légy elfogult...

2010. nov. 10. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!