Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom most teljesen elvágta...

Anyósom most teljesen elvágta magát nálam! Annyira fel vagyok háborodva! Szerintetek jogos?

Figyelt kérdés
Ma a család összejött mikulás alkalmából!Ott volt a 3unoka!Játszottak nagyon jó volt a hangulat!Aztán ugye megjöttek a csomagok!Az én fiam 1éves!a másik két unoka 2 és 3évesek!Szóval ő a legkisebb!Mikor anyósom oda adta a csomagokat láttam hogy az én fiam egy gagyi pár 100forintos kis csomagot kapott!Benne egy 1gagyi mikulás meg egy ostya szelet!A másik 2gyerek meg kinder csomagot kapott milka csokival meg mikulással!Csak néztem ki a fejemből hogy ez most mi!Meg is jegyeztem hogy biztos nem telt már a 3.gyereknek szebb és normálisabb ajándékra!Erre anyósom azt mondta hogy úgy sem tudja még értékelni az ajándékot!De akkor is rosszúl esik!Szegény kisfiam....! :( Szerintetek túl reagálom!??Igazából nem érdekel....a csomagot a férjem simán kidobta és azt mondja az anyjának hogy többet nem is kell vennie semmit aztán eljöttünk!Legalább tőlünk ma azaz a mikulástól majd olyat kap amit szeret!:)
2010. dec. 5. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
76%
szegény fiúcska. szerintem igen is értékeli a maga kis módján.
2010. dec. 5. 19:27
 2/73 anonim ***** válasza:
85%
Nem reagálod túl ,ahol 3 gyerek van egyformán kapjanak. Még akkor is ha az Anyja eszi meg,mert kicsi. Bunkó dolog volt.
2010. dec. 5. 19:30
 3/73 anonim ***** válasza:
77%
Igazad van. Én pont így reagáltam volna a te helyedben.
2010. dec. 5. 19:31
 4/73 anonim ***** válasza:
23%

minek az egyévesek kinderszelet, te?!! úgysem eszik csokit. Nagyon ügyesen csinálta anyósod - neki is adott, amivel játszhat.Csak nem akarod milkacsokival etetni az egyéves babát???!!!És csak egy éves!! csak széttépi! Nagyon jó ez az egyévesnek, neki felesleges lett volna az igazi csoki. Úgyis csak tri ettétek volna meg.Ezzel játszhat legalább, azt elvették volna tőle, hoyg ne bántsa. Olyat keresett, amit megehet a kicsi: ostyát. Ő nagyon jól csinálta. Ti meg nem tudom, mit gondoltatok. Menjetek vissza és kérjetek bocsábnatot! Ez nag ybutaság volt!

Ne haragudj, nem rosszindulatból írom. De tényleg, ez volt a normális. Nyilván nagyon vártátok az első mikulást, de ilyen picinek még ez való. Ő nem a márkát meg a forintot nézi, ő örült.Kár volt megijesztenetek, elrontottátok az ünnepet, nem jól reagáltatok, Mindenkitől bocsánatot kell kérni, mielőbb!

Mit kap tőletek?? remélem, nem csokit!

Szerintem ő örült a csomagnak. Szegény nagyit most vérig sértettétek, pedig ő előre gondolkodott: nem csak bedobta a kosárba az egyen csomagot, hanem személyre szólót vett. Nehogy már azt mond hogy az egyévesed márkab.zi!!!

2010. dec. 5. 19:33
 5/73 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez így ebben a formában marha nagy pofátlanság volt anyósod részéről. Pláne ha azt nézem, hogy párszáz forintért vehetett volna mondjuk egy rágókát vagy kisautót-mivel gondolom a csokit még nem tömi éjjel nappal. És akkor ha nem is drága ajándék (ha már rajtatok akart spórolni)de legalább benne van az utánajárás.

Amúgy előző években az uncsitesók ugyanilyen gagyi csomagot kaptak? Vagy akkor nem számított, hogy nem értékelik?

2010. dec. 5. 19:33
 6/73 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy megette volna a milka csokit vagy valami ilyesmit!De mondjuk abból a pénzből amit csokimassza figurára áldozott vehetett volna mondjuk túró rudit vagy tejszeletet neki vagy valami kekszet amit megehet!És azért esik szarúl mert én sem vennék a gyerekemnek olyat!Gusztustalan!De ezt nem először csinálja vele/velünk!
2010. dec. 5. 19:37
 7/73 anonim ***** válasza:
37%

nagy gyerek, kis gyerek, kisbaba -mást kap. Más kategória. Legalábbis nálunk.

Mindenki olyat kap,ami neki való. Nem egyenlősdit, hanem személyre szólót. Szerintem a babának jó választás az ostya és a szétjátszható-téphető mikulás.Ő csak azt látja, hogyaz övé is csillog.

Félreértettétek, és megsértettétek az ajándékozót.

Azon kívül: ajándékot illik megköszönni, és örülni neki. Az ajándék nem "jár" el kell fogadni, hálásan, amit kapsz. Azért ajándék. Kicsit szerintem nézzetek magatokba, próbáljatok szerényebbek és megértőbbek lenni. Tekintettel, hogy advent közepén járunk, ez jó lelkigyakorlat is lesz nektek, a férjeddel.

2010. dec. 5. 19:38
 8/73 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam a kívülálló!Az unokatesókat mindíg elhalmozza a kedves mama!De szülinapjára egy szelet csokit nem hozott!Semmit sem......bezzeg a másik két unokának....ilyen baba olyan játék....(több ezer forintról beszélünk)De ennek az egynek meg semmit!:(
2010. dec. 5. 19:39
 9/73 anonim válasza:
95%

A 19:33-assal ne foglalkozz... 1 éves baba nyugodtan kóstolhat csokit, semmi baja nem lesz tőle.

Én is fel lennék háborodva. A nagymamámnak 4-en vagyunk igazi unokái, +nagybátyám élettársának a kisfia. Ő is ugyanúgy kap mindent, minden alkalomra a nagymamáméktól is és tőlünk is, mintha ő is vér szerinti rokon lenne. Semmi kivételezés sincs se pozitív, se negatív irányba. Ezért nem értem, hogy a saját unokájával ezt teszi az anyósod. Igaz, hogy a babád még nem igazán tudja, mi az, vagy miért kapja, ez elsősorban (teljesen jogosan) nektek esik rosszul, de akkor is.

2010. dec. 5. 19:46
 10/73 anonim ***** válasza:
39%

a túró rudi nem jó, mert látja a kicsi, hoyg nem olyan. Ez azért jó, mert látja, hoyg ő is kapott. "ugyanolyat" mint a nagyok. Szerintem az anyósod már tapasztaltabb agyerekek terén, és jól képzelte el,, hoyg a kicsikének is ugyanolyan örömet szerez, mint a nagynak. A kisautó nem jó, mert a nagyok nem OLYAT kapnak,annak nem örült volna , mert akicsik mindg UGYANOLYAT akarnak, mint éppen ami a nagyoknál van. Szerintem nagyon jó ötlet volt a mamától, kár hoyg rosszul sült el. Talán a férjed féltékeny a testvérére, ilyesmi állhat a háttérben. A kisded ezzel lett volna a legboldogabb, és ha ott maradhat, befogadják a nagy gyerekek, és velük lehet, ugyanazt teheti, amit ők. Ez jó lett volna. Na, mindegy. Mamát hívjátok fel, mondjátok, hogy bocs félreértés, és kész. Aztán jövőre vigyáztok, vagy karácsonykor, hoyg ne rontsátok el a kicsi (meg a nagyszülők) örömét. Mert az ajándék pont erre jó.

Nme kell neki venni pótlékot, semmi értelme. Neki csak az alkalom volt élmény az ajándék teljesen fölösleges. Majd karácsonykor bepótoljátok. Az unokatesókkal. Akkor is, elég, ha kap egy becsomagolt dobozt, mindegy mit teszel bele. Akár csak egy kockát. A lényeg a meglepődés-megtalálás- összetépés..és hogy azt csinálja, mint a többiek, velük együtt. Az ajándék teljesen lényegtelen. meglátod: csak legyen jó sok fényes csomagolópapír, tépni,azt imádni fogja. A többi nem érdekli.

Ez az első, ugye?:)

a harmadik után már lesz rutinotok! Semmi baj!

Hívd fel anyósodat!

2010. dec. 5. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!