Egy hónapos babával esküvőre, aztán lakodalomba menni korai? A férjem lesz a tanú.

30, egy hónapos a gyerek. Még gyermekágyas kismama. Majd fél ev múlva jót tesz a kimozdulás egy lagziba. Ennek nem most van itt az ideje.
Jó döntés, hogy nem mentek. Nagyon durva ez az influenza, ami most kering, gyereket és felnőttet is megvisel.

31
Igenis jót tesz a kimozdulás 1 hónapos baba mellől. Igaz nem lagziba. De mozduljon ki ha teheti. Nálunk az első héttől vigyáz anyukám a babámra, és az első hat hetet igencsak megkönnyítette hogy hetente egyszer 1 órára eltudtunk menni a férjemmel bevásárolni a háztartásba. Igaz, minden gondolatom a gyerekemnèl volt, de rengeteg pluszt adott ennyi is.
Most 2 hónapos ha kell vigyáz rá. 1-1 órát.

Nem vinném, mert
- pici
- ha sírni kezd, úgyis ki kell vinned a házasságkötő teremből
- nem lesz semmi nyugtod
Szóval te maradsz a gyerekkel otthon, férjed meg megy a lagziba.

Nem marad otthon, az anyós fog vigyázni rá, most írt ki róla kérdést.
Amúgy én is minden további nélkül rábízom másra (rábíznám, ha lenne kire) a babámat, sőt három hetesen vagy négy órát az apjával volt, mert úgy fájt a fogam, hogy muszáj voltam elmenni a fogorvoshoz, de azért egy hónappal szülés után eszembe nem jutna esküvőre mászkálni.

Szoptatósan nem is tudtam 1 óránál távolabb menni egyik gyerekemtől se ekkora korában (és most egy hónapos a harmadik). Orvoshoz is ha kellett - dettó fogorvoshoz én is "járkáltam", mert persze mikor... pedig előtte is voltam többször - , úgy mentünk másik városba, hogy apával vártak kint, aztán a kocsiban etettem előtte meg utána. Szóval ha másra bízom, akkor tápszerezni kellett volna csak ezért, azt meg nem is biztos, hogy elfogadta volna vagy nem kever be csak a cumi is (az egyik gyerekem félig tápszeres volt, mert mellőle meg kórházba kerültem, de volt belőle aztán nyűglődés még hónapokig, így nem érné meg).
Gyereket meg nem vinném, még nincs beoltva szamárköhögés ellen sem, meg most influenza és hányós járvány is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!