3 hónapos babának milyen karácsonyi ajándék? December elején tölti a 3 hónapot Tudom korai még de fogalmam sincs, hogy mit kapjon és nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni
6-os: oké, nem vagyunk egyformák! :D Felnőttek között nálunk már nincs ajándékozás, de pl. férjemmel vagyok olyan viszonyban, hogy tudok neki JÓ meglepetést szerezni, egy rokon gyereknél legalább iránymutatást kérek, még annál is, akit tök jól ismerek, havonta többször találkozunk, szoktunk rájuk vigyázni. Elég annyi, hogy pl. most a dinókért rajong, könyv, matrica, kifestő, bármi jöhet vagy unikornisos felső, pizsama, kis játék táska stb., tehát nem kell pontos linket küldeni, hogy mit szeretnének.
Kérdező: kérdezd meg, hogy a szülők örülnének-e egy 3. meglepetés akárminek is vagy inkább megmondják mit szeretnének! :D
Játszószőnyeg jó lehet. Nem egy apróság, és kb 3 hónapos kortól már teljesen használható, ahogy beindul a mozgásfejlődés. Esetleg még ruhák, bár az inkább a szülőnek ajándék 😂
Az én kisfiam húsvètkor volt 1 hónapos. Az unokaöcsém volt 1 éves, neki egy játék traktort vettünk, így a kisfiamnak is vettünk egyet. Egy darabig ki volt téve a szobájába az egyik polcra, mikor nagyobb lett akkor ő mutatta, hogy vegyük le, azóta játszik vele. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!