Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babának milyen...

3 hónapos babának milyen karácsonyi ajándék? December elején tölti a 3 hónapot Tudom korai még de fogalmam sincs, hogy mit kapjon és nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni

Figyelt kérdés
okt. 23. 14:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly kapott egy tanulotornyot, mert miert ne. Nyilvan ezt megvettuk volna egyebkent is, de akkor igy “megkapta” karacsonyra.

Akkor 7 honapos volt, de nem allt meg, jooval kesobb tudta csak hasznalni.

Ezen kivul a csaladtol ruhakat kertem, mert az hasznos volt es kellett epp, ok meg adni szerettek volna mindenkeppen valamit.

Szoval akarmit vehetsz, tenyleg, tokmindegy.

okt. 23. 18:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 5 hónapos lesz Decemberben, olyan sok minden kell, hogy ha nagyobb lenne a rokonság is tudnánk adni ötleteket. Mi pl nemrég vettünk neki egy etetőszékké alakítható pihenőszéket, Anyukámtól bébiételkészítő gépet kértünk, kellene autósülés, mert a hordozó neki nagyon kényelmetlen, lassan kellene sport babakocsi, mert ami most van igaz többfunkciós, de annyira nem erős. Esetleg kaphat kiságyforgót, játszószőnyeget, zenélő játékot
okt. 23. 18:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly az én kisfiam 1 hónapos volt, én mondtam hogy nyugodtan vegyenek olyat ami csak sokkal később lesz jó, mert jövő novemberig úgyse lesz más ilyen ünnep. (névnapja is novemberben van)

Mi etetőszéket vettünk neki, meg ilyen készségfejlesztő kockát a tetején golyóvezetővel, amit csak 9 hónapos korától használt.

Mások montessori tornyot, xilofont, kukucs könyvet vettek neki.

Amit én javaslok még az a Oball, 4-5 hónapos kora körül az nagy kedvenc volt. Akkor ezek a kis puha könyvek is bejöttek neki. Meg ha még nincs neki, akkor játszószőnyeg.

okt. 23. 20:41
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Szundikendőt ne! Mi kaptunk vagy 10 darabot, nem érdekli egyáltalán. Utalvány, csörgő, rágóka. Ami nagyon tetszett 3 hónaposan(utána is) az a babakocsira spirál, kontrasztos könyv. De a legegyszerűbb ha megkérdezed.
okt. 23. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
14# hát nekünk meg pont pl a ragokak nem jöttek be soha a gyereknek :D viszont egy szundikendő 2 hónapos kora óta hozzá van nőve, pont karácsonyra kapta, most múlt 1 éves ☺️ egy másik szundikendot is szeretett nagyon, csak azt sajnos elhagytuk. Szóval minden gyerek más :) általában szeretik azért a szundikendoket.
okt. 23. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kontrasztos könyv, keménytáblás kis lapozó könyv, aranyos kisruha, nyálkendő.
okt. 24. 11:33
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem a kontrasztos könyvet egy közel 4 hónapos már kinőtte... Addigra már látnak rendes színeket és a kezüket is használják már, nem a látvány, hanem a cselekvés az érdekes. Inkább valami csörgő-zörögő-recsegő játék az izgalmas.

Az ilyen nyunyókáknak meg én se látom értelmét, 4 hónapos korára már úgyis kap vagy 10-et, kismama reklámcsomagokkal ingyen az emberhez vágják. Játszani nem igazán lehet vele, ha meg alváshoz, nyugtatáshoz használja valaki csak saját magát szívatja, mert 3 évesen se lehet majd a gyerek kezéből kiműteni még mosáshoz se a rongyosra rágott kendőt...

okt. 24. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod megkérdezni, hogy mire van szükségük akkor DM/Rossman/Müller/Brandon utalvány. Mellé egy kis apróság ha szeretnél valami személyeset is. Ruhából nagyobbat érdemes amibe majd belenő, így biztos nem fordul elő, hogy kicsi neki.
okt. 24. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!