3 hónapos babának milyen karácsonyi ajándék? December elején tölti a 3 hónapot Tudom korai még de fogalmam sincs, hogy mit kapjon és nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni
Tavaly kapott egy tanulotornyot, mert miert ne. Nyilvan ezt megvettuk volna egyebkent is, de akkor igy “megkapta” karacsonyra.
Akkor 7 honapos volt, de nem allt meg, jooval kesobb tudta csak hasznalni.
Ezen kivul a csaladtol ruhakat kertem, mert az hasznos volt es kellett epp, ok meg adni szerettek volna mindenkeppen valamit.
Szoval akarmit vehetsz, tenyleg, tokmindegy.
Tavaly az én kisfiam 1 hónapos volt, én mondtam hogy nyugodtan vegyenek olyat ami csak sokkal később lesz jó, mert jövő novemberig úgyse lesz más ilyen ünnep. (névnapja is novemberben van)
Mi etetőszéket vettünk neki, meg ilyen készségfejlesztő kockát a tetején golyóvezetővel, amit csak 9 hónapos korától használt.
Mások montessori tornyot, xilofont, kukucs könyvet vettek neki.
Amit én javaslok még az a Oball, 4-5 hónapos kora körül az nagy kedvenc volt. Akkor ezek a kis puha könyvek is bejöttek neki. Meg ha még nincs neki, akkor játszószőnyeg.
Szerintem a kontrasztos könyvet egy közel 4 hónapos már kinőtte... Addigra már látnak rendes színeket és a kezüket is használják már, nem a látvány, hanem a cselekvés az érdekes. Inkább valami csörgő-zörögő-recsegő játék az izgalmas.
Az ilyen nyunyókáknak meg én se látom értelmét, 4 hónapos korára már úgyis kap vagy 10-et, kismama reklámcsomagokkal ingyen az emberhez vágják. Játszani nem igazán lehet vele, ha meg alváshoz, nyugtatáshoz használja valaki csak saját magát szívatja, mert 3 évesen se lehet majd a gyerek kezéből kiműteni még mosáshoz se a rongyosra rágott kendőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!