8 hetes babával esküvőre, lakodalomba menni nagyon korai?
Figyelt kérdés
Meddig maradnátok? Nem szoptatok sajnos, az nem jött össze. Anyukámra se tudom addig bízni, a szüleim is hivatalosak az esküvőre.szept. 8. 00:36
2/14 anonim válasza:
Ha közeli családtag, vagy legjobb barát esküvője, akkor a szertartásra elmennék a babával, utána pedig szépen elbúcsúznék és irány haza. Egyéb esetben nem mennék.
3/14 anonim válasza:
Még be sincs oltva, nincs immunrendszere sem, biztos, hogy nem vinném tömegbe.
4/14 anonim válasza:
Hát a lagzi részére fixen nem vinnèm, ha nagyon közeli rokon/barát, akkor polgárira, templomira elmennék, aztán haza. Gondolom, ezt ők is megértik azért…
6/14 anonim válasza:
A kislányunk két hónapos volt, amikor a húgom esküvője volt, mi úgy vittük el, hogy anyósom és sógornőm végre kiélték magukat a babázásban, tologatták kint a templom és a házasságkötő terem előtt :)
Esküvő után hazamentünk, fürdés, szopi, mi mentünk lagziba, anyósék meg maradtak a babával. De autóval nem voltunk 5 perc távolságra, és hat hetes korától reggel fél ötkor ébredt.
Ha nem tudom kire bízni, biztosan nem visszük, nem megyünk.
7/14 anonim válasza:
Esküvőre nem korai, lakodalomba igen.
8/14 anonim válasza:
7!
Az esküvőn is lesznek emberek. Ott is elkaphat bármit!
Főleg most,hogy a szamárköhögést újra behozták Magyarországra. Egy ilyen kicsi belehal!!!
Megér ennyit az esküvő?!?
9/14 anonim válasza:
Szerintem is korai. A te rokonságodtól lesznek gondolom, hogy írtad, a szüleid is hivatalosak. Anyós nem tud vigyázni rá? Vagy vki közeli barát? Csak legalább a szertartás erejéig. Lakodalomban amúgy sem mennék ilyen pici baba mellől.
10/14 anonim válasza:
Igen, nagyon korai. Bármilyen, felnőttekben akár hetekig lappangó fertőzést is elkaphat. Oké, most jön a standard szöveg, hogy apuka is hazaviheti a munkahelyről, viszont egyrészt dolgozni muszáj, másrészt más, ha össze lesz zárva hosszú órákra egy csomó emberrel közvetlen kontaktban a baba, még akkor is, ha szabadtéren. Mindenki őt akarja majd ölbe venni, simogatni, puszilgatni, stb, hidd el, sokan nincsenek arra tekintettel, hogy ő egy kisbaba...én ezt nemhogy elengednem, de meg se fordulna a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!