8 hetes a babám és nem érzem még mindig azt a hű de nagy kötődést felé?
Egyes! Dehogy depresszió! Fiatal koromban voltam depressziós, na az nem ilyen volt. Semmi rossz gondolatom nincs ,nem bántanék soha senkit, főleg nem a babát, egyszerűen csak nincs meg az a "szerelem" anya és a baba között és ezért rosszul érzem magam.
Kettes! Amúgy olvastam,hogy ez valakinek hetek, sőt hónapok után jön meg,mikor a baba már ért , figyel, kommunikál. És hogy ez is tök normális. Ja az, csak jó lenne ha már érezném ezt az anya tigris érzést.
Én nem is tudtam, hogy az még nem az igazi "szerelem" volt az elején, míg meg nem érkezett a rózsaszín köd :)
A fiam nagyon nyugis baba volt, de kb. 5 hónapos koráig végignyekeregte a délutánokat, úgy vártam az alvásidőt, mint a messiást... aztán beindultak a nagymozgások, már nem volt mindenben rám szorulva, és megjelent a kommunikáció is, állandóan mosolygott meg nevetett, na azóta csodaként élek meg szinte minden percet :)
Most másfél éves múlt, még mindig tart a vattacukros állapot.
Szerintem is igaza van annak, aki azt írta, hogy ne várd az érzést meg elemezgesd magad, csak hagyd, hogy észrevétlenül alakuljon, hidd el, hogy egyszer csak ráébredsz, hogy mennyire imádod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!