8 hetes kisfiam, ha mosolygok rá, vissza mosolyog. Viszont néha tárgyakra is mosolyog csak úgy. Védőnő szerint nem normális. Valóban? Kicsit megijesztett
Figyelt kérdés
2023. máj. 30. 11:06
1/21 anonim válasza:
Az én kislányom is mosolyog tárgyakra. Tetszik neki. Ennyi az egész.
2/21 anonim válasza:
A plafonra is mosolygott. Most iskolás, normális.
3/21 anonim válasza:
A védőnőd ennyire boldogtalan ember, hogy nem mosolyog ha tetszik neki pl egy kép?
Visszavenném a képesítését. Milyen dolog az hogy feleslegesen beparáztat anyákat? Nincs jobb dolga? Ennyire okoskodni kell? Szerintem tegyél panaszt, mert a fejedre fog nőni a hülyeségeivel. Vagy egyik füleden be, a másikon ki.
4/21 anonim válasza:
Cseréld le a védőnőt, szándékosan rossz indulatú.
5/21 anonim válasza:
"Védőnő szerint nem normális."
Szerintem sem normális a védőnő.
:-)
6/21 anonim válasza:
mennyi ésszel mehet védőnőnek valaki...
7/21 anonim válasza:
Szárítónak nevetett először a kisfiam. Most középsős és minden rendben van vele.
8/21 anonim válasza:
Villanykapcsolo volt az első tárgy amin a fiam hangosan nevetett.csak a konyhában lévő kapcsolo volt az amelyik nagyon tetszett neki
Ha sírt,meglátta a kapcsolót,abbahagyta a sírást
Van is egy videók amin állunk a kapcsoló előtt,ő pedig majdnem kiugrik a kezemből mert annyira örül a kapcsolónak
Nincs semmi baja a babának,ne aggódj
9/21 babyboom567 válasza:
válts védőnőt valahogy,ez idióta.A babák mindenen mosolyognak, tetszik nekik,azért babák.
10/21 anonim válasza:
A legtöbb védőnő akkor lát először gyereket, amikor kijön az iskolából. Annyit tudnak, hogy tankönyv szerint mit csinál/nem csinál egy gyerek. Mintha nem jutna el a tudatukig, hogy nincs két egyforma gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!