8 hetes kisfiam, ha mosolygok rá, vissza mosolyog. Viszont néha tárgyakra is mosolyog csak úgy. Védőnő szerint nem normális. Valóban? Kicsit megijesztett
Válts védőnőt.
Iszonyú sok a nemnormális, inkább bolond köztük.
Minket leírt olyanért, hogy a 4 hónapos gyerekem nem reagált a kukucs játékára.. szerinte szorongott és erősen le van maradva, ingerszegény.
Kimaradt nála a kúszás, ezért csípőbeteg, menjünk orvoshoz.
6 hónaposan még nem ült, ez világkatasztrófa volt.
Szerinte 8 hónaposan tilos a hozzátáplálás.
Nem egész 1 évesen elkezdett önállóan járni a gyermek, de szerinte a mozgásban le volt maradva és túl sokat kalimpált a gyerek.
Amúgy már 4 éves az övé is, nem beszél, pelenkás, de mindenkit bírál a játszótéren. Anyukákra tapad és ismeretlenül ontja, hogy szerinte mi a baja a gyerekének. Csak az övé a jó.
Én nagyon örülök, hogy megszabadultunk tőle.
Sajna elkerülni nem tudom, mert közel lakunk, a 2.5 éves gyerekem biciklizett, de ő látta, hogy nincs rendben az egyensúlyérzéke és ki kell vizsgáltatni :D még sms-t is írt, hogy ez jó tanács.
Az én védőnőm, de még a gyerekorvos sem mondta, hogy nem normális dolgot csinál a kisfiam, amikor a rendelőben a doktornéni székének vigyorgott, 2 hónaposan. Pedig mind a ketten ott voltak és látták.
Megjegyezték, hogy milyen aranyosan mosolyog és ennyi.
Hála égnek két védőnőhöz volt szerencsém, de mindkettő normális. Hogy is mondjam régi módi felfogásúak, legalábbis ahogy észrevettem. Így nem is csinált minden apróságból gondot. (Remélem nem is lesz vele bajom mert mégcsak két hónapos a kincs)
Hihetetlen sokszor ezeket a válaszokat olvasni.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!