Baba körmét (8 hetes) milyen gyakran kell vágni és mikor szoktátok?
A legideálisabb akkor amikor alszik, mondjuk mi olyankor mindig elfelejtjük... Így maradt az hogy evés után mikor nyugodtabb akkor.
Kb hetente-10 naponta vágjuk, de már 2 nap után képes lekaparni vele az arcocskáját...
Hetente 2x, de ha ugy latom, akkor 3x is vagom neki, nagyon gyorsan no es nagyon faj, ha megkarmol:D
De az elejen, kb 3 hos koraig nem vagtam ennyire sokszor.
A mai napig tapszeres eves kozben vagjuk neki, csak igy lehet egyelore, nagyjabol nyugton marad. En etetem, a ferjem levagja addig (9 hos) vagy forditva.
Az elejen, amig szoptattam, kozben vagtuk.
Alvas kozben soha nem tudtuk, azonnal felkel.
Amikor megnol neki 🤷
Fiamnak egy hónapos kora óta vágom a körmét,két éves és az elejétől fogva hagyja,nem hadonászik közben.
Általában fürdés után szoktuk,de amikor ez valamilyen oknál fogva kimarad,akkor amikor az eszembe jut az ölembe veszem és levágom neki
Amikor szükséges, első perctől.
Miért nem ajánlják? El nem tudom képzelni, milyen hátránya lehet egy körömvágásnak...
Max az lehet veszélyes, ha béna az anyuka,és belevág. De csak nem..
5!
Az utolsó mondatod kicsit félreérthető!
"Nyugodtabb pillanataiban megfogtam a kezét es levágtam"
🤣🤣🙃 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!